"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Są w pełnym słońcu! Biorę się za nie! Jeszcze bedę musiała stoczyć walkę z tymi pięknymi czerwonymi robalami Już się tak na nie uwzięłam, że zaduszam gołymi rękoma!
(dziękuję za przeniesienie tematu, miało tak być, ale coś mi się pomyliło jak klikałam ;-) )
Dawidzie- nie jest może identyczna z tą co pokażę- ale podobna. Może ziemia wpłynęła na to, że ma więcej żółci w środku... A może nie ta... www.niedozwolony-hosting.pl
Biedny, kto gwiazd nie widzi bez uderzenia w zęby... St.J.Lec
Nie upieram się...
Juz nieraz zauważyłam, że lilie z fotek- a te same kwitnace na ogrodzie u mnie miały różne nasączenie barw- stąd domysł- ale nie jestem tez pewna...
Biedny, kto gwiazd nie widzi bez uderzenia w zęby... St.J.Lec
Uważam, że cała wina leży po stronie pakujących. Czasami mogą pomylić cebule lub to co kupujemy powstało w sposób generatywny- z nasion i dlatego odcieniem są różne.
Ostatnio będąc na targach ogrodniczo-rolniczych zakupiłem 4 cebulki kwiatów (ładnie na rysunkach wyglądały), tylko zapomniałem zapisać co kupiłem (ale to chyba coś z lilii) a dostałem luzem i tak sobie od niedzieli leżały na półce dziś do nich zaglądam i widzę ze ożyły
Mam pytanie teraz co z tym mogę zrobić, by nie zmarnować tych cebulek.