Kochani !
Szoła ostatnio i inne zajecia mnie porywały i zabierały czas totalnie... , a jak miałem czas to rozkoszowałem sie kwiatkami....
Cebulowe kwitną i pachną Bosko, aż szkoda w ogóle od nich odchodzić... 2 chiacynty zaczynają juz przekwitać.. , ale mam ze 30 ponad .
Gorzatko - Ja dosiałem i nie wzeszła , juz mnie trafia..
, ale reszta po nawozie jest piękna , pod huśtawka jest masakra i przy garażu tak zryte , ale moze całkiem tam przekopię i od nowa...
Igor - Będę szukał , na jarmaku , u nas są takie babcie badylarki
, może będą mieć pierwiosnki jeszcze .
Tomasz - Słyszałem o jakiejś nowej odmianie wczoraj od sąsiadki , sobie kupiła , czerwony podobno bardzo dobrze znosi słońce palące..
. Kurczaka to problem bo nie mam skąd wziaść , ale nawóz sztuczny juz mam... .
Ewo - Jakie tam rozległe plany , pale badyli na krzyz posadzic.. , ja dzisiaj pelaśki posadziłem :P , będzie zimno to schowam..
Torf pod azalie i RH juz mam :P . Tulipanów kilka kwitnie , a żonkile mam przeróżne pięknie kwitną .
Adamie - Sadzonki krzewów , można kupic u nas w 2 szkółkach drzew i krzewów , natomiast wszytsko inne na jarmaku , w Stobiernej w tunelach albo w Rzeszowie
.
Geniu - Geniu , miluchno mi że wpadłaś
, dziękuję bardzo
.
Igor poraz 2 - Dan fotki , dam.. , dżyzys ile ja niepisałem.. , wieczorem wstawie , na pewno..
Wieczorkiem wstawie zaległe fotki bo mam przygotowane , jutro będę robił nowe .
Kupiłem wczoraj i posadziłem dzisiaj pelargonie bluszczolistne na balkon 24 szt. , czerwone i takie lila róż
. No i na altance 3 skrzynki surfinii czerwonych z jakimś srebrnym dodatkiem..
Zakupy sie dopiero zaczynają
, w poniedziałek jadę po migdałka na pniu , mam nadzieję że będą
. Bo zaraz właśnie wyjeżdżam do ciotki i mojej kuzyneczki Wiktorki bo juz jej 4 miesiace ponad nie widziałem.. :P , za granicą była
. Moje nowe 4 azalie jeszcze nie posadzone ani fotek nie wstawiłem.. .
Teraz musze lecieć