Kolorowy ogród Geni -Cz.7
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Izabelo nie bardzo bo nie zaznaczyłam gdzie co posadziłam,tylko jak zakwitnie to porównuje z etykietkami które zostawiłam sobie .izabella1004 pisze:Gieniu pamiętasz które odmiany się nie zgadzały?
Np Black Stockings powinien być o pełnych kwiatkach a jest pojedynczy ,ciągle mam nadzieję że w przyszłym roku będzie o kwitł pełnymi kwiatkami jest bardzo ciemny
Witaj Gieniu, u Ciebie jak zwykle pięnie i kolorowo. Wiem, że się powtarzam, ale nic innego nie mogę napisać. Jak teraz u Ciebie pogoda? U mnie od 3 dni piękna i słoneczna. Teraz jest chyba z 30 st.C. Oby tylko było tak dalej to roślinki będą ładnie kwitnąć, bo przez te deszcze zmarnowały mi się m.in. firletki.
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Marcinku fajnie że Ci się podoba u mnie jutro Jacek będzie gościł w moim ogródku .
To zobaczymy co powie może będzie zawiedziony ,bo u mnie co dzień jak do tej pory przechodzi ulewa wczoraj rano i wieczorem pomiędzy świeciło słońce ,teraz też na razie jest ładnie, byłam od około7 rano w ogrodzie wróciłam cała w błocie.
Moje lilie już prawie przekwitły dobrze że mam liliowce .
To zobaczymy co powie może będzie zawiedziony ,bo u mnie co dzień jak do tej pory przechodzi ulewa wczoraj rano i wieczorem pomiędzy świeciło słońce ,teraz też na razie jest ładnie, byłam od około7 rano w ogrodzie wróciłam cała w błocie.
Moje lilie już prawie przekwitły dobrze że mam liliowce .