JULE - za mało światła tez o tym pomyślałam do tego jak przyplączą się jakieś problemy ale niech tylko wyjdzie
![;:3](./images/smiles/slonko2.gif)
wszystkiego się chce ze zdwojoną siłą
![Smile :)](./images/smiles/icon_smile.gif)
JADZIU - brak czasu w dużej mierze jest lekiem na depresje ,jednak bywa że i to nie pomaga za to przyjazne duszyczki bardzo
MUFKA - wysłałam maila ale jeśli za późno to myślę że na strychu będę próbowała , tam jest okno i mam nadzieję że minusowe temperatury nie grożą ale pewności nie mam. W ogrodzie ziemię mam zmarzniętą i śnieg jeszcze leży
MAJU - jak wyżej
a czy się uda nie wiem. Wole mieć upragniony prezent i główkować jak go przechować niż dostać coś z czego tylko będe udawała że się cieszę . Na Twój prezent też się cieszę
KOGRA - Grażynko po takim przedwiośniu jakie podziwiałam u Ciebie wcale się nie dziwię
Coraz częściej chodzą mi po głowie Twoje lilie balkonowe , jeśli nornice znów zjedzą mi cebulki to pomęczę Cię o naukę i instrukcję
O a teraz coś dla mnie bardzo pozytywnego , ponieważ zielono zakręcona tylko ja w rodzinie jestem a planowanej kilka stron wcześniej pergoli na róże pnące jeszcze nie posiadam to kilka minut temu robiąc oczy kota z bajki wymusiłam obietnicę że po niedzieli zostanie zakupiony drut na nia i nawet zostanie ona zrobiona
![Very Happy :D](./images/smiles/icon_biggrin.gif)
Uff to najwyższy czas bo przecież i róże na nią i powojnik już dawno zamówione
![taniec :tan](./images/smiles/taniec.gif)
KASIU - napisałam i wysyłałam ale i Tobie odpiszę ,widziałam Twoje fotki z dzisiaj:) Troszkę lobelii też wysiałam jednak na razie w ziemi, krążków u nas nie było jeszcze a dalej nie miałam jak jechać . Jeszcze je kupię