Zielona ferajna
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zielona ferajna
Śliczne Nowości
Sama bardzo lubię Paprocie, ale one mnie już chyba niekoniecznie , bo rzadko udaje mi się z jakąś porozumiec na dłużej,
ale u innych zawsze oglądam je z przyjemnością
Sama bardzo lubię Paprocie, ale one mnie już chyba niekoniecznie , bo rzadko udaje mi się z jakąś porozumiec na dłużej,
ale u innych zawsze oglądam je z przyjemnością
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- madusia
- 1000p
- Od: 19 paź 2013, o 20:15
- Kontakt:
Ale u Ciebie piękne kwiatuchy i paprotka a zdjęcia rewelacja
- labka1
- Od: 4 wrz 2012, o 16:22
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Natalka..śliczne roślineczki..a chryzantemkowa sesja cudna..
a te pogłoski o paprotkach to prawda..
Nie wiem czemu teraz nie mam paprotek.. , chyba trochę się o nich zapomniało...tyle różnych nowości..jest
Miłego wieczoru
a te pogłoski o paprotkach to prawda..
Nie wiem czemu teraz nie mam paprotek.. , chyba trochę się o nich zapomniało...tyle różnych nowości..jest
Miłego wieczoru
- Blueberry
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Oj, nie mogłam się zebrać żeby zdjęcia zrobić w końcu dotarłam
Dziękuję wszystkim za miłe komentarze - zdjęć kwiatów w najbliższym czasie będzie dużo, było jeszcze parę bukietów, chryzantemy na cmentarz też obfociłam Ale dzisiaj roślinki.
Niestety jeden z moich storczyków padł Dały mu w kość te świństwa które producent powsadzał w korzenie, mimo przesadzenia roślina nie dała rady Reszta na szczęście ma się dobrze, rośnie, ale kwiatów ani, ani
Najpierw nowy nabytek - diffenbachia z biedry. Musiałam ją szybko przesadzać bo w sklepie ją zalali, zgubiła parę liści, ale mam nadzieję, że teraz idzie ku dobremu
Scindapius też już rośnie
Tak wygląda cała roślinka po zasadzeniu - jak podrośnie dostanie w nagrodę ładniejszą doniczkę
Keiki dendrobium już są spore... Muszę trochę o nich poczytać i chyba niedługo dorobię się hodowli malutkich storczyków
Dziękuję wszystkim za miłe komentarze - zdjęć kwiatów w najbliższym czasie będzie dużo, było jeszcze parę bukietów, chryzantemy na cmentarz też obfociłam Ale dzisiaj roślinki.
Niestety jeden z moich storczyków padł Dały mu w kość te świństwa które producent powsadzał w korzenie, mimo przesadzenia roślina nie dała rady Reszta na szczęście ma się dobrze, rośnie, ale kwiatów ani, ani
Najpierw nowy nabytek - diffenbachia z biedry. Musiałam ją szybko przesadzać bo w sklepie ją zalali, zgubiła parę liści, ale mam nadzieję, że teraz idzie ku dobremu
Scindapius też już rośnie
Tak wygląda cała roślinka po zasadzeniu - jak podrośnie dostanie w nagrodę ładniejszą doniczkę
Keiki dendrobium już są spore... Muszę trochę o nich poczytać i chyba niedługo dorobię się hodowli malutkich storczyków
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
- Brendii
- 500p
- Od: 22 wrz 2013, o 19:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Żałuję, że nie mam biedry pod ręgą jak rzadko kiedy Piękna diffenbachia. Kleiki faktycznie dorodne. Scindapius to inaczej Epipremnum tak? Też czekam, aż moje podrośnie
Alez ta difenbachia się elegancko prezentuje;).
- Amara
- 1000p
- Od: 13 maja 2013, o 19:07
Jak difenbachia zgubiła pare liści to ja jestem ciekawa jak wczesniej wygladała skoro
teraz jest cudna
teraz jest cudna
- madusia
- 1000p
- Od: 19 paź 2013, o 20:15
- Kontakt:
Difenbachia śliczna ja ostatnio robiłam nową sadzonkę z keika i czekam czy będzie rosnąć
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Śliczną diffenbachię Kupiłaś ;)
Scindapsusu duży już.
Scindapsusu duży już.
- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Długo i z niedowierzaniem przyglądałem się keiki dendrobium,że może ich być aż tyle
Diffenbachia bardzo urodna
Pozdrówka
Diffenbachia bardzo urodna
Pozdrówka
- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Faktycznie diffenbachia wielce urodna i jaką elegancką doniczkę dostała