Micha storczyków Kahim

Zablokowany
Awatar użytkownika
ajania
1000p
1000p
Od: 10 lut 2011, o 14:44
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Micha storczyków Kahim

Post »

Nareszcie jesteś ;:138 . Chciałam Ci powiedzieć, że Toja szklarenka powaliła mnie na kolana ;:180 . Mistrzostwo świata, Ty dziewczyno galerię otwieraj, nieźle zarobisz.

Zainteresowałaś mnie swoimi nadmiernie wygrzanymi kośćmi ale z przyzwoitości nie pytam o szczegóły ;:224 :;230 .
Awatar użytkownika
kahim
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 cze 2011, o 10:55

Post »

Witajcie :D

Nie pisałam jakiś czas na FO, gdyż byłam na urlopie na którym to poparzyłam sobie to i owo i obecnie dochodzę do siebie ;:306
Mam b. jasną cerę, a czyste niebo z wielgachnym gorącym słońcem okazało się być wrogiem :roll:

W moim storczykowym świecie bez większych zmian.... no, może nie licząc serii dziurek na liściach spowodowanych frywolnymi pląsami mojego stęsknionego kotka :;230

Ajano, dziękuję za miłe słowa ;:196 W szklarence też bez rewelacji... Kilka storków przekwitło, jeden chyba puszcza odnóżkę. Z większych zwrotów akcji, ale takich niekoniecznie do pochwalenia się, jest śmierć muchołówki.... Zapomniałam powiedzieć osobie opiekującej się kotkiem, żeby zraszała " to dziwne coś" w szklarence ;:223

I to by było na tyle :wink:

Fajnie znów Was widzieć... Słyszeć... Echh... Czytać! ;:108
Awatar użytkownika
furious
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 wrz 2010, o 11:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Hej czerwonoskóra :wit A jak tam Carmen? Wstaw jakieś zdjęcia :wink: A może przywiozłaś z wyprawy jakąś ciekawą nowość?
Awatar użytkownika
kahim
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Mistrzu :D
Nie mam żadnych nowości :( Przeleciałam się po wielu kwiaciarniach zarówno na Istrii jak i w Dalmacji i jedyne co znajdowałam, to pospolite hybrydki średnio po 100 zł :shock:

Mam kilka olenadrów ( uszczypanych na dzikich terenach) , ale nic storczykowego...
Z hiciorów, choć również niestroczykowych: wlazłam w jeżowca, który przebił mi buty do nurkowania, tak więc mam niezłą pamiątkę :lol: Jak to ujął przemiły facecik w punkcie pomocy dla nierozgarniętych turystów: " souvenir for free" ;:306 Kolce mam nadal wstopie, ale oszczędzę Wam zdjęć :;230

Carmen ma się całkiem dobrze, nie zrzuciła żadnego z zawrotnej ilości trzech kwiatków :wink: Ale kwitnienie chyba już zakończyła :(

Zauważyłam też, że jeden ze storków uznał, że podłoże sąsiada jest ciekawsze niż jego własne i postanowił się przemeldować...
http://img11.imageshack.us/img11/4027/hzuy.jpg

Póki co nie interweniuję, bo wsumie to mi raczej w niczym to nie przeszkadza. I tak nie wystawiam doniczek z michy, więc niech sobie wędrują :D
Awatar użytkownika
furious
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 wrz 2010, o 11:06
Kontakt:

Post »

To wakacje udane! Oparzenia, rany kłute! Będzie co wspominać ;:196
He he, może ten storczyk uciekinier chce jakąś nową krzyżówkę zrobić :wink:
Awatar użytkownika
kahim
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:;230
Dobrze, dobrze, niech się rozmnażają ile wlezie :;230
Awatar użytkownika
ajania
1000p
1000p

Post »

Kahim, najważniejsze, że się nie nudziłaś na wakacjach ;:306 . no niestety coś trzeba poświęcić, żeby pobyt uznać za udany a stopą się nie przejmuj. Przecież masz drugą ;:306 .
Co do storczyka, który "poszedł w amory" myślę, że nie powinnaś takich fotek publikować do wglądu publicznego. Przecież mamy tu na Forum nieletnich :;230 . A zresztą co tam, teraz młodzież jest uświadomiona ;:306 .
actus
1000p
1000p
Od: 13 sty 2013, o 13:54

Post »

;:306 ;:306 ;:306 Kacha ale topless sie nie opalalas co? foto szklarenki poprosze :tan
Awatar użytkownika
kahim
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:;230 Rozwaliłaś mnie stwierdzeniem, że mam przecież drugą stopę :;230 Muszę tylko poćwiczyć kuśtykanie, bo to odstawiane na kamienistych plażach wychodziło mi raczej żałośnie... Ku uciesze reszty plażowiczów ;:123

A co do nieletnich, forum ma mieć walory edukacyjne, więc niech się młodzi uczą co z czym ;:191

Actus, szklarenkę ofocę jutro, jak tylko wywalę truchło muchołówki i ogólnie doprowadzę całość do stanu zadowalającego :wink:
Awatar użytkownika
ajania
1000p
1000p

Post »

A myślisz Kahim, że po co dostaliśmy parzyste części ciała. Dla takich żądnych przygód jak Ty, coby im ten drugi służył przy "utracie" pierwszego :;230 .
Awatar użytkownika
kahim
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hmmm... dla takich jak ja, powinniśmy dostać od ewolucji po dwie głowy... ;:204
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 11:03

Post »

hahaha.. oj Kahim :D wakacje rewelacyjne, wspomnienia tym bardziej :D Jak to masz jeszcze kolce w stopie?! Z tym się da żyć? ;:306 Strasznie mnie ubawiłyście :D Fajnie Kasia, że jesteś, bo już nas to zaczynało martwić, najpierw 3velyna ginie niepostrzeżenie, nikt nie wie gdzie jest i co się z nią dzieje a później Ty :D Nie wiedziałam czy to jakiś wirus się rozprzestrzenia drogą storczykową czy inne dziadostwo :D
Moje storczyki: cz.I, cz.II, cz.III

Pozdrawiam Ania!
Awatar użytkownika
Dusiaaa
1000p
1000p
Od: 4 cze 2012, o 08:01

Post »

kahim kahim chorwacja jest cudna a ty sobie takie ziaziu tam porobiłaś :;230 chociaż ja za pierwszym razem stwierdziłam że co tam kamyki, sruuu do wody i już w połowie plaży myślałam że mi skrzydła wyrosną bo tak poraniłam stopy że nie wiedziałam czy mam się wracać czy iść dalej ;:306 później się juz zaopatrzyłam w odpowiednie buuciki ;:108
=> zapraszam na storczyki po mojemu<=

Marzy mi się: Bellina, Piccolo red, Black Bird,Vanda i więcej parapetów
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”