Micha storczyków Kahim
Re: Micha storczyków Kahim
Nareszcie jesteś . Chciałam Ci powiedzieć, że Toja szklarenka powaliła mnie na kolana . Mistrzostwo świata, Ty dziewczyno galerię otwieraj, nieźle zarobisz.
Zainteresowałaś mnie swoimi nadmiernie wygrzanymi kośćmi ale z przyzwoitości nie pytam o szczegóły .
Zainteresowałaś mnie swoimi nadmiernie wygrzanymi kośćmi ale z przyzwoitości nie pytam o szczegóły .
- kahim
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 cze 2011, o 10:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witajcie
Nie pisałam jakiś czas na FO, gdyż byłam na urlopie na którym to poparzyłam sobie to i owo i obecnie dochodzę do siebie
Mam b. jasną cerę, a czyste niebo z wielgachnym gorącym słońcem okazało się być wrogiem
W moim storczykowym świecie bez większych zmian.... no, może nie licząc serii dziurek na liściach spowodowanych frywolnymi pląsami mojego stęsknionego kotka
Ajano, dziękuję za miłe słowa W szklarence też bez rewelacji... Kilka storków przekwitło, jeden chyba puszcza odnóżkę. Z większych zwrotów akcji, ale takich niekoniecznie do pochwalenia się, jest śmierć muchołówki.... Zapomniałam powiedzieć osobie opiekującej się kotkiem, żeby zraszała " to dziwne coś" w szklarence
I to by było na tyle
Fajnie znów Was widzieć... Słyszeć... Echh... Czytać!
Nie pisałam jakiś czas na FO, gdyż byłam na urlopie na którym to poparzyłam sobie to i owo i obecnie dochodzę do siebie
Mam b. jasną cerę, a czyste niebo z wielgachnym gorącym słońcem okazało się być wrogiem
W moim storczykowym świecie bez większych zmian.... no, może nie licząc serii dziurek na liściach spowodowanych frywolnymi pląsami mojego stęsknionego kotka
Ajano, dziękuję za miłe słowa W szklarence też bez rewelacji... Kilka storków przekwitło, jeden chyba puszcza odnóżkę. Z większych zwrotów akcji, ale takich niekoniecznie do pochwalenia się, jest śmierć muchołówki.... Zapomniałam powiedzieć osobie opiekującej się kotkiem, żeby zraszała " to dziwne coś" w szklarence
I to by było na tyle
Fajnie znów Was widzieć... Słyszeć... Echh... Czytać!
- furious
- Od: 28 wrz 2010, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Hej czerwonoskóra A jak tam Carmen? Wstaw jakieś zdjęcia A może przywiozłaś z wyprawy jakąś ciekawą nowość?
- kahim
Witaj Mistrzu
Nie mam żadnych nowości Przeleciałam się po wielu kwiaciarniach zarówno na Istrii jak i w Dalmacji i jedyne co znajdowałam, to pospolite hybrydki średnio po 100 zł
Mam kilka olenadrów ( uszczypanych na dzikich terenach) , ale nic storczykowego...
Z hiciorów, choć również niestroczykowych: wlazłam w jeżowca, który przebił mi buty do nurkowania, tak więc mam niezłą pamiątkę Jak to ujął przemiły facecik w punkcie pomocy dla nierozgarniętych turystów: " souvenir for free" Kolce mam nadal wstopie, ale oszczędzę Wam zdjęć
Carmen ma się całkiem dobrze, nie zrzuciła żadnego z zawrotnej ilości trzech kwiatków Ale kwitnienie chyba już zakończyła
Zauważyłam też, że jeden ze storków uznał, że podłoże sąsiada jest ciekawsze niż jego własne i postanowił się przemeldować...
http://img11.imageshack.us/img11/4027/hzuy.jpg
Póki co nie interweniuję, bo wsumie to mi raczej w niczym to nie przeszkadza. I tak nie wystawiam doniczek z michy, więc niech sobie wędrują
Nie mam żadnych nowości Przeleciałam się po wielu kwiaciarniach zarówno na Istrii jak i w Dalmacji i jedyne co znajdowałam, to pospolite hybrydki średnio po 100 zł
Mam kilka olenadrów ( uszczypanych na dzikich terenach) , ale nic storczykowego...
Z hiciorów, choć również niestroczykowych: wlazłam w jeżowca, który przebił mi buty do nurkowania, tak więc mam niezłą pamiątkę Jak to ujął przemiły facecik w punkcie pomocy dla nierozgarniętych turystów: " souvenir for free" Kolce mam nadal wstopie, ale oszczędzę Wam zdjęć
Carmen ma się całkiem dobrze, nie zrzuciła żadnego z zawrotnej ilości trzech kwiatków Ale kwitnienie chyba już zakończyła
Zauważyłam też, że jeden ze storków uznał, że podłoże sąsiada jest ciekawsze niż jego własne i postanowił się przemeldować...
http://img11.imageshack.us/img11/4027/hzuy.jpg
Póki co nie interweniuję, bo wsumie to mi raczej w niczym to nie przeszkadza. I tak nie wystawiam doniczek z michy, więc niech sobie wędrują
- furious
- Od: 28 wrz 2010, o 11:06
- Kontakt:
To wakacje udane! Oparzenia, rany kłute! Będzie co wspominać
He he, może ten storczyk uciekinier chce jakąś nową krzyżówkę zrobić
He he, może ten storczyk uciekinier chce jakąś nową krzyżówkę zrobić
- kahim
Dobrze, dobrze, niech się rozmnażają ile wlezie
Kahim, najważniejsze, że się nie nudziłaś na wakacjach . no niestety coś trzeba poświęcić, żeby pobyt uznać za udany a stopą się nie przejmuj. Przecież masz drugą .
Co do storczyka, który "poszedł w amory" myślę, że nie powinnaś takich fotek publikować do wglądu publicznego. Przecież mamy tu na Forum nieletnich . A zresztą co tam, teraz młodzież jest uświadomiona .
Co do storczyka, który "poszedł w amory" myślę, że nie powinnaś takich fotek publikować do wglądu publicznego. Przecież mamy tu na Forum nieletnich . A zresztą co tam, teraz młodzież jest uświadomiona .
Kacha ale topless sie nie opalalas co? foto szklarenki poprosze
- kahim
Rozwaliłaś mnie stwierdzeniem, że mam przecież drugą stopę Muszę tylko poćwiczyć kuśtykanie, bo to odstawiane na kamienistych plażach wychodziło mi raczej żałośnie... Ku uciesze reszty plażowiczów
A co do nieletnich, forum ma mieć walory edukacyjne, więc niech się młodzi uczą co z czym
Actus, szklarenkę ofocę jutro, jak tylko wywalę truchło muchołówki i ogólnie doprowadzę całość do stanu zadowalającego
A co do nieletnich, forum ma mieć walory edukacyjne, więc niech się młodzi uczą co z czym
Actus, szklarenkę ofocę jutro, jak tylko wywalę truchło muchołówki i ogólnie doprowadzę całość do stanu zadowalającego
A myślisz Kahim, że po co dostaliśmy parzyste części ciała. Dla takich żądnych przygód jak Ty, coby im ten drugi służył przy "utracie" pierwszego .
- kahim
Hmmm... dla takich jak ja, powinniśmy dostać od ewolucji po dwie głowy...
- Dufin
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
hahaha.. oj Kahim wakacje rewelacyjne, wspomnienia tym bardziej Jak to masz jeszcze kolce w stopie?! Z tym się da żyć? Strasznie mnie ubawiłyście Fajnie Kasia, że jesteś, bo już nas to zaczynało martwić, najpierw 3velyna ginie niepostrzeżenie, nikt nie wie gdzie jest i co się z nią dzieje a później Ty Nie wiedziałam czy to jakiś wirus się rozprzestrzenia drogą storczykową czy inne dziadostwo
- Dusiaaa
- 1000p
- Od: 4 cze 2012, o 08:01
kahim kahim chorwacja jest cudna a ty sobie takie ziaziu tam porobiłaś chociaż ja za pierwszym razem stwierdziłam że co tam kamyki, sruuu do wody i już w połowie plaży myślałam że mi skrzydła wyrosną bo tak poraniłam stopy że nie wiedziałam czy mam się wracać czy iść dalej później się juz zaopatrzyłam w odpowiednie buuciki
=> zapraszam na storczyki po mojemu<=
Marzy mi się: Bellina, Piccolo red, Black Bird,Vanda i więcej parapetów
Marzy mi się: Bellina, Piccolo red, Black Bird,Vanda i więcej parapetów