Z moim Reksiem to tak śmiesznie wyszło.Zacznę od tego że najpierw mieliśmy kotka,a potem chciałam mieć pieska.I jakimś trafem dowiedziałam się że moja koleżanka ma suczkę która będzie miała małe.Więc zamówiłam u niej sobie pieska-chłopca.I jak przyszło do odbioru to się okazało że piesek jest jeden,i ma 3 siostry.Każdy szczeniak innej maści.
Czarny,ciemno brązowy i tzw.kawa z mlekiem,tylko mój taki łaciaty.Było bardzo śmiesznie bo kto do nas przyszedł to mówił że wyglądają jak bliżniaki.A imię nadałam takie bo mi się kojarzy z bajką ,,Reksio,,.
pozdrawiam Marzena.
Asiu rzeczywiście po obcięciu wygląda jak dorosły psiak Jak patrze na fotki przed fryzjerem to wygląda jak taki kundelek Ale to jeszcze dzieciak - jutro kończy 6 miesięcy
Nie spodziewałam się takiego tematu na tym forum!. Pieski są po prostu super, ale najbardziej podoba mi się jak o nich piszecie. Do tej pory meślałam, że to tylko ja mam bzika na punkcie psów. Pozdrawiam serdecznie
fajna klucha z Rodusia
Wiecie co zawsze jak czytam tytuł tego postu, to zaraz mam przed oczami Gralla - nasze mają tak dobrze, luksusy, a tamten bez szans
Dziewczyny na moja prośbę powtórzyły dziś konto dla Gralla
- nie namawiam ale pomyślcie o nim
ja tak patrze na kluchowatego Rodosika to żałuję, że mnie ominęło szczenięctwo kluchowate Sziranka... nawet go nigdy na ręce nie wzięłam ani na kolankach mi nie siedział