Metamorfoza mojego ogrodu
- Aancyk
- 1000p
- Od: 20 lis 2010, o 17:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Metamorfoza mojego ogrodu
Świetnie wygląda ta rabata żwirowa, nie widać w ogóle na niej śladów zimy.
Dzięki Aniu, tylko coś nie mam szczęścia do drzewka w środku rabaty. W tamtym roku posadziłam klon a w tym muszę wykopać. Może posadzę akację taką jak przed tarasem, albo coś wierzbowego.
Po wertykulacji...
Pięciorniki przesadzone pod siatkę, przesadziłam żurawki i dosadziłam róże, ale jeszcze mam sporo miejsca do dosadzenia tylko na razie nie mam pomysłu co posadzić.
Po wertykulacji...
Pięciorniki przesadzone pod siatkę, przesadziłam żurawki i dosadziłam róże, ale jeszcze mam sporo miejsca do dosadzenia tylko na razie nie mam pomysłu co posadzić.
- lesioc
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 cze 2008, o 10:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Powojniki ładnie starują
A co to jest? Czy to nie przypadkiem nie przezimowana sundavilla?
A co to jest? Czy to nie przypadkiem nie przezimowana sundavilla?
Zapraszam: spis treści ogród
"Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić,
aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali." Don McCullin
"Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić,
aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali." Don McCullin
Leszku to jest hortensja trzymana w garażu . bałam się o powojniki, bo rosną w skrzyniach nie ocieplanych, ale otuliłam je włókniną i tej zimy to wystarczyło.
- Renata1962
- 1000p
- Od: 24 lut 2011, o 16:44
Witaj Kasiu zaczynam spacerek o Twoim królestwie
Kasiu, raz kiedys widzialem Twoj ogrodek i potem go zgubilem ale znow odnalazlem
Masz bardzo ladny w dobrym kierunku przeksztalcajacy sie ogrod. Z uwagi na powierzchnie masz tym samym sporo miejsca na nowe pomysly i nasadzenia.
Ares jest piekny, koniecznie popracuj nad nim bo chyba nie w tym rzecz zeby na stale trafil do budy czy kojca.
Wiadomo każdy mlodzik lubi rozrabiac ale sam nie bedzie wiedzial co mu wolno a co nie. Z przyjemnoscia będę Twoim gosciem, zycze powodzenia.
P.S. czy to sa sasanki?
Masz bardzo ladny w dobrym kierunku przeksztalcajacy sie ogrod. Z uwagi na powierzchnie masz tym samym sporo miejsca na nowe pomysly i nasadzenia.
Ares jest piekny, koniecznie popracuj nad nim bo chyba nie w tym rzecz zeby na stale trafil do budy czy kojca.
Wiadomo każdy mlodzik lubi rozrabiac ale sam nie bedzie wiedzial co mu wolno a co nie. Z przyjemnoscia będę Twoim gosciem, zycze powodzenia.
P.S. czy to sa sasanki?
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Kasiu rabata przed tarasem pięknie zrobiona .U Ciebie zawsze ciekawie ,nigdy nie wiadomo ,co aktualnie przerabiasz
Januszu dziękuję za wizytę Oczywiście Ares trafia do kojca tylko na czas prac ogrodowych czy przydomowych przy których za bardzo się angażuje
Musze pochwalić Twojego imiennika a mojego męża za zaangażowanie i wkład jaki włożył w zrobienie pergoli na róże przy tarasie. Jestem z niego dumna
-- 27 kwi 2013, o 11:07 --
Tak to są sasanki Zdjęcie robiłam dzisiaj o 5.30 rano więc jeszcze spały i nie rozchyliły płatków
-- 27 kwi 2013, o 11:11 --
Dziękuje Ewuś ale to chyba nie koniec przeróbek przed tarasem, bo brakuje mi czegoś kolorowego. Nie wiem może floksy albo jakieś inne kolorowe a nie wysokie byliny
Musze pochwalić Twojego imiennika a mojego męża za zaangażowanie i wkład jaki włożył w zrobienie pergoli na róże przy tarasie. Jestem z niego dumna
-- 27 kwi 2013, o 11:07 --
alphax pisze:
P.S. czy to sa sasanki?
Tak to są sasanki Zdjęcie robiłam dzisiaj o 5.30 rano więc jeszcze spały i nie rozchyliły płatków
-- 27 kwi 2013, o 11:11 --
ewa_rozalka pisze:Kasiu rabata przed tarasem pięknie zrobiona .U Ciebie zawsze ciekawie ,nigdy nie wiadomo ,co aktualnie przerabiasz
Dziękuje Ewuś ale to chyba nie koniec przeróbek przed tarasem, bo brakuje mi czegoś kolorowego. Nie wiem może floksy albo jakieś inne kolorowe a nie wysokie byliny
Pergole sa rzeczywiscie imponujace, mozna sobie wyobrazic jak beda wygladaly za jakis czas otulone pnacymi sie po nich roslinami
Sasanki sa bardzo urocze.
Sasanki sa bardzo urocze.
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
- patkaza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 cze 2010, o 23:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
ależ się tu dzieje
zmiana przy tarasie wygląda ślicznie ,,, pergole niesamowicie ,,, imponujące pole kwitnących barwinków
a Aresa bym ukradła
zmiana przy tarasie wygląda ślicznie ,,, pergole niesamowicie ,,, imponujące pole kwitnących barwinków
a Aresa bym ukradła
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga