Moje spełnione marzenie tu.ja cz.3
- abeille
- 1000p
- Od: 4 mar 2009, o 12:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moje spełnione marzenie tu.ja cz.3
Izo, świetne podsumowanie roku, konkretne i treściwe. Czekam na ciąg dalszy
Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Izuniu, świetny pomysł z tym podsumowaniem roku
Gratuluję wykonanych prac!!!
Gratuluję wykonanych prac!!!
- maakita
- Od: 17 maja 2007, o 08:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Uwielbiam te podsumowania, czkam na dalszy ciąg.
Izo, czy w Kauflandzie rzucili jakieś nowe nasionka, czy to z poprzedniego sezonu?
Izo, czy w Kauflandzie rzucili jakieś nowe nasionka, czy to z poprzedniego sezonu?
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dzięki dziewczyny!
Wiesiu - dorzuciłam sierpień i wrzesień. Został ostatni kwartał...
Moniu - pomysł podpatrzyłam u Magdy-Maakity i spodobał mi się. Wcale nie było łatwo wybrać kilka fotek z setek. Szczególnie wiosna i lato bogate w zdjęcia
Iduś - co to za stronka ta "FRENCHI"? Nie znam...Podaj link - z chęcią zajrzę ( choć nie planuję wielkiego siania). A na łyżwy jak najbardziej namawiam.
Magdo - jak zobaczyłam te ilości nasion to pomyślałam , że to świeża dostawa...Niestety w domu dokładnie poczytałam opakowanie tej goryczki i jak "wół stoi", że zbiór z 2008r - ale data ważności 2011
Wiesiu - dorzuciłam sierpień i wrzesień. Został ostatni kwartał...
Moniu - pomysł podpatrzyłam u Magdy-Maakity i spodobał mi się. Wcale nie było łatwo wybrać kilka fotek z setek. Szczególnie wiosna i lato bogate w zdjęcia
Iduś - co to za stronka ta "FRENCHI"? Nie znam...Podaj link - z chęcią zajrzę ( choć nie planuję wielkiego siania). A na łyżwy jak najbardziej namawiam.
Magdo - jak zobaczyłam te ilości nasion to pomyślałam , że to świeża dostawa...Niestety w domu dokładnie poczytałam opakowanie tej goryczki i jak "wół stoi", że zbiór z 2008r - ale data ważności 2011
- tu.ja
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Piękne podsumowanie, mnóstwo pracy widoczne gołym okiem.
Zapowiada się bardzo przyjemny i efektowny ogródek.
Datura wyszła Ci super.
No a wiosną to będzie już burza kwiatów.
Zapowiada się bardzo przyjemny i efektowny ogródek.
Datura wyszła Ci super.
No a wiosną to będzie już burza kwiatów.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Izuś witaj w Nowym Roku! Życzę Ci wszystkiego dobrego
Rewelacyjne podsumowanie Krótko, ale bardzo treściwie Wykonałaś dużo prac na działce i tego Ci gratuluję
Ale, ale....czy w fotorelacji nie zabrakło tak ważnej rzeczy jak odnowienie altany????Chyba, że przeoczyłam
A może i ja odgapię od Ciebie i też zrobię takie podsumowanie..
Rewelacyjne podsumowanie Krótko, ale bardzo treściwie Wykonałaś dużo prac na działce i tego Ci gratuluję
Ale, ale....czy w fotorelacji nie zabrakło tak ważnej rzeczy jak odnowienie altany????Chyba, że przeoczyłam
A może i ja odgapię od Ciebie i też zrobię takie podsumowanie..
- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Kontakt:
Myślałem, że u Ciebie też się rok skończył we wrześniu... ale nie, dopisałaś
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Izuniu. Piękne podsumowanie roku i widać ogrom prac wykonanych na działce. Czy u Ciebie też tyle śniegu? We Wrocławiu sypie drugą dobę i wreszcie można powiedzieć, że jest śniegowa pierzynka.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Witaj Iza w nowym roku Ładne zimowe zdjęcia. Teraz uważnie można przyjrzeć się gałęziom, kształtom drzew, kolorom kory i pni.
Podsumowanie i fotorelacja z poprzedniego roku superowe
Podsumowanie i fotorelacja z poprzedniego roku superowe
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Świetny pomysł z tym podsumowaniem . :P
- maakita
- Od: 17 maja 2007, o 08:47
Małe sprostowanie, pomysł nie jest mój, tylko Dorotki-Danio.tu.ja pisze: Moniu - pomysł podpatrzyłam u Magdy-Maakity i spodobał mi się. Wcale nie było łatwo wybrać kilka fotek z setek. Szczególnie wiosna i lato bogate w zdjęcia
A datą zbioru nasionek się nie przejmuj, nawet jak przyjdą świeże dostawy to i tak zdarzy się kupić jakieś stare zbiory. Najważniejsza jest data ważności.
- tu.ja
Tylu gości...jak miło
Dziękuję Grażynko za miłe słowa. Datury nie planowałam, ale skoro dostałam to posadziłam Mam sporo planów na ten rok... zobaczymy jednak co uda się zrealizować.
Witaj Jolu!Dzięki za życzenia i wzajemnie. Masz rację, że pominęłam remoncik altanki. Chciałam podsumowanie zrobić "krótko i na temat" i musiałam wybierać. Nie da się w kilku zdaniach opowiedzieć roku Dopiero po fakcie zauważyłam, że nie dałam żadnej fotki róż... A przecież udało mi się kilka ukorzenić i nawet zakwitły - to mój mały sukces. Zapomniałam, że zrobiłam osobne foldery dla róż, lilii, tulipanów i liliowców - i nie zajrzałam tam przy wyborze zdjęć Gorąco namawiam Cię na podobne podsumowanie. Przecież zmieniliście w zeszłym roku swoją działkę nie do poznania. Będzie co podziwiać.
We wrześniu...?! Bishopku - dlaczego "też"? To są tacy ogrodnicy co odpoczywają pół roku? Ja myślałam, że 2 miesiące ( grudzień, styczeń) odpoczynku od grzebania w ziemi to aż nadto...
Niestety Ado - u mnie wciąż krucho ze śniegiem Wszędzie mówią o śnieżycach, a u mnie tylko udaje, że pada.
Witaj Jacku! Trzeba przyznać, że zima też ma sporo uroku i jest potrzebna. Drzew u mnie chyba nadmiarze, ale krzewów planuję kilka posadzić w tym roku.
Cieszę się Jolu, że pomysł Ci przypadł do gustu. Widziałam Twoje lilie - dech mi zaparło! A śniegowej pierzynki zazdroszczę.
Magdo - też mi się wydaje, że data ważności najbardziej się liczy. Mam jeszcze nasiona kupowane w 2007r i może uda mi się niektóre w końcu wysiać Trzeba Dorocie pogratulować pomysłu!
Oglądając wizytówki ogrodów Forumków myślę mocno nad swoją. Trudne zadanie...Dlatego na razie tylko myślę co chciałabym pokazać, czym różni się moja działka od innych, czym mogę się pochwalić....Uważam, że pomysł z wizytówkami jest świetny
Dziękuję Grażynko za miłe słowa. Datury nie planowałam, ale skoro dostałam to posadziłam Mam sporo planów na ten rok... zobaczymy jednak co uda się zrealizować.
Witaj Jolu!Dzięki za życzenia i wzajemnie. Masz rację, że pominęłam remoncik altanki. Chciałam podsumowanie zrobić "krótko i na temat" i musiałam wybierać. Nie da się w kilku zdaniach opowiedzieć roku Dopiero po fakcie zauważyłam, że nie dałam żadnej fotki róż... A przecież udało mi się kilka ukorzenić i nawet zakwitły - to mój mały sukces. Zapomniałam, że zrobiłam osobne foldery dla róż, lilii, tulipanów i liliowców - i nie zajrzałam tam przy wyborze zdjęć Gorąco namawiam Cię na podobne podsumowanie. Przecież zmieniliście w zeszłym roku swoją działkę nie do poznania. Będzie co podziwiać.
We wrześniu...?! Bishopku - dlaczego "też"? To są tacy ogrodnicy co odpoczywają pół roku? Ja myślałam, że 2 miesiące ( grudzień, styczeń) odpoczynku od grzebania w ziemi to aż nadto...
Niestety Ado - u mnie wciąż krucho ze śniegiem Wszędzie mówią o śnieżycach, a u mnie tylko udaje, że pada.
Witaj Jacku! Trzeba przyznać, że zima też ma sporo uroku i jest potrzebna. Drzew u mnie chyba nadmiarze, ale krzewów planuję kilka posadzić w tym roku.
Cieszę się Jolu, że pomysł Ci przypadł do gustu. Widziałam Twoje lilie - dech mi zaparło! A śniegowej pierzynki zazdroszczę.
Magdo - też mi się wydaje, że data ważności najbardziej się liczy. Mam jeszcze nasiona kupowane w 2007r i może uda mi się niektóre w końcu wysiać Trzeba Dorocie pogratulować pomysłu!
Oglądając wizytówki ogrodów Forumków myślę mocno nad swoją. Trudne zadanie...Dlatego na razie tylko myślę co chciałabym pokazać, czym różni się moja działka od innych, czym mogę się pochwalić....Uważam, że pomysł z wizytówkami jest świetny