W niralowym ogródku.
Re: W niralowym ogródku.
No ja liczę na to że w końcu jutro uda mi się być u Ciebie:)
Kasia, jednego kreta znalazłam na ścieżce...chyba się utopił podczas ostatniej ulewy. Lilie w oczku pięknie Ci kwitną...piwonia Mniej ciekawe miejsca to pikuś według innych miejsc z pięknymi roślinami Cudnie Masz w ogrodzie
- patkaza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 cze 2010, o 23:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ulcia opowiadała z otwartą buzią jak to u ciebie w ogrodzie jest...BAJECZNIE
bardzo bym i ja chciała się na kawkę się wprosić .....
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4a6 ... 1a929.html czy masz takiego kwiatuszka niebieskiego? możemy się wymienić
bardzo bym i ja chciała się na kawkę się wprosić .....
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4a6 ... 1a929.html czy masz takiego kwiatuszka niebieskiego? możemy się wymienić
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu-czy tego orlika masz co roku? jak rośnie....bo mam taki sam,małą sadzonkę i bardzo mi się podoba a boje się ze go za rok nie zobaczę.... http://images41.fotosik.pl/2060/8c72d345c269d04amed.jpg
- nirali
- Od: 16 lis 2011, o 12:20
Iwonko jeszcze jedna próba z kretem taką łapką która ponoć wyłapuje krety ale muszę na nią poczekać kilka dni,jeśli ona nie pomoże to zakupię podobny sprzęt co Ania posiada....on jest pewny Iwonko mam nadzieję że kwiatuszkami się opiekujesz
Beatko właśnie w miejscach przecięcia włókniny kret wypycha ziemię i ona pięknie się rozsypuje na kamyki.Muszę później zbierać je ,wyczyścić włókninę , umyć kamyki ....normalnie krecia robota
Jolu przypomnij mi o piwonii bo i tak z tamtego miejsca musi powędrować w bardziej odpowiednie dla niej, czekałąm z nadzieją że żółta też zakwitnie ale ledwo trzy gałązki wypóściła.
Ewuś woda w ogrodzie to naprawdę rewelacja choć te żabie śpiewy są tak głośne że przy zamkniętych oknach słychać a że to juz trwa kilka tygodni to mogłyby w końcu się gdzieś przeprowadzić.
Jadziu miło Cię gościć u mnie i cieszę się że Ci się podoba
Małgosiu te żabki to już powinny swoje powinny wykumkać! One nie kumkają jak te ''zwykłe'' żabki bo pierwsze dni to podejrzewaliśmy jakieś ptactwo o te śpiewy. Mają bardzo silny głos
Co do środka o którym pisała Iwonka to ja miałam coś podobnego ale nie uważam go za rewelację bo krety nadal buszują.
Ula no faktycznie byłaś mam nadzieję że na badylstwo przymykałaś oczy
Aniu właśnie te ładniejsze rabaty mnie cieszą i motywują by z tymi pozostałymi też powolutku robić porządek.
Na kreta chwilowo zakupiliśmy olej kamforowy.
Aguś no można rzec że jedną noga byłaś ale miejmy nadzieję ze jeszcze będzie kolejna okazja do spotkania się. Powoli już najgorsze za mną, jeszcze do połowy lipca mam sporo wyjazdów ale później liczę na wolniejszy czas.
Grażynko ten orlik rośnie u mnie już kolejny rok i co roku mam sporo nowych sadzonek...rozsiewa się niesamowicie.
kilka nowości -jeszcze w doniczkach...
i biała piwonia -pierwszy raz zakwitła
Beatko właśnie w miejscach przecięcia włókniny kret wypycha ziemię i ona pięknie się rozsypuje na kamyki.Muszę później zbierać je ,wyczyścić włókninę , umyć kamyki ....normalnie krecia robota
Jolu przypomnij mi o piwonii bo i tak z tamtego miejsca musi powędrować w bardziej odpowiednie dla niej, czekałąm z nadzieją że żółta też zakwitnie ale ledwo trzy gałązki wypóściła.
Ewuś woda w ogrodzie to naprawdę rewelacja choć te żabie śpiewy są tak głośne że przy zamkniętych oknach słychać a że to juz trwa kilka tygodni to mogłyby w końcu się gdzieś przeprowadzić.
Jadziu miło Cię gościć u mnie i cieszę się że Ci się podoba
Małgosiu te żabki to już powinny swoje powinny wykumkać! One nie kumkają jak te ''zwykłe'' żabki bo pierwsze dni to podejrzewaliśmy jakieś ptactwo o te śpiewy. Mają bardzo silny głos
Co do środka o którym pisała Iwonka to ja miałam coś podobnego ale nie uważam go za rewelację bo krety nadal buszują.
Ula no faktycznie byłaś mam nadzieję że na badylstwo przymykałaś oczy
Aniu właśnie te ładniejsze rabaty mnie cieszą i motywują by z tymi pozostałymi też powolutku robić porządek.
Na kreta chwilowo zakupiliśmy olej kamforowy.
Aguś no można rzec że jedną noga byłaś ale miejmy nadzieję ze jeszcze będzie kolejna okazja do spotkania się. Powoli już najgorsze za mną, jeszcze do połowy lipca mam sporo wyjazdów ale później liczę na wolniejszy czas.
Grażynko ten orlik rośnie u mnie już kolejny rok i co roku mam sporo nowych sadzonek...rozsiewa się niesamowicie.
kilka nowości -jeszcze w doniczkach...
i biała piwonia -pierwszy raz zakwitła
- slotys
- Od: 9 lut 2012, o 09:53
Kasiu ,Twój ogród jest taki piękny ,zadbany , czyściutki , że wpadam w kompleksy kiedy widzę moje chaszcze.
Super zakupy, zdjęcia powojników cudne
Super zakupy, zdjęcia powojników cudne
- patkaza
- Od: 22 cze 2010, o 23:13
och....Kasiu
...a co to za różyczka na przedostatnim zdjęciu-prześlicznym oczywiście
...a co to za różyczka na przedostatnim zdjęciu-prześlicznym oczywiście
Opowieść o moim miejscu...cdnn
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Kasiu ostatni liliowiec -różowy oranż przecudnej urody .
Klematisy u Ciebie kwitną w najlepsze, u mnie jeszcze w powijakach.
Zapraszam na wątek lubelski, zapisuj się proszę na spotkanie.
Klematisy u Ciebie kwitną w najlepsze, u mnie jeszcze w powijakach.
Zapraszam na wątek lubelski, zapisuj się proszę na spotkanie.
- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Kasiu zakupy bardzo liczne, masz jeszcze na nie miejsce?
Bardzo ładne i dorodne kępy host im w tym roku pogoda bardzo sprzyja.
Bardzo ładne i dorodne kępy host im w tym roku pogoda bardzo sprzyja.
- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu uwielbiam wizytyw Twoim ogrodzie Jest taki dopieszczony i piękniusi, ze normalnie sczękę zbieram z biurka, bo cały czas mi opada z wrażenia....
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
-
- Od: 22 mar 2007, o 19:33
To że masz pięknie to już wiesz Kasiu co myslisz o świecach dymnych? ja w tym roku zastosowałam po raz pierwszy i zadziałały od razu, jak widzę pojedyncze kopce to przymykam oko, ale wiosną tak mi zryły ze musiałam grabic i dosiewać trawę na całkiem sporej powierzchni
Co za galeria zdjęć, cudne są wszystkie! Podziwiam rozmaitość odmian i kolorów. Róże są wspaniałe, ale te powojniki chyba jeszcze bardziej. Czerwiec jest rozkoszny w ogrodzie, prawda?
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Witam.
Przespacerowałam się. W Twoim ogrodzie jest przepięknie .
Żabi sąsiedzi są uroczy A powojniki cudne!
Będę tu częściej zaglądać
Przespacerowałam się. W Twoim ogrodzie jest przepięknie .
Żabi sąsiedzi są uroczy A powojniki cudne!
Będę tu częściej zaglądać