Na wstepie serdecznie pozdrawiam Panie z klubu ,,Frailea od Konrada,,
Nolina
Pewnie plus wymiana obserwacji i doswiadczen sukces w kieszeninolina pisze:Ja też Frailea mam od Konrada super będziemy obserwować jak nam rosną
Ulpen11
To takie maluchy ze z lupa trzeba by patrzec na ten korpus i tez ciezko powiedziec czy mieknie czy jeszcze nie.Ulpen11 pisze:Trzymać w chłodnym miejscu, gdy korpus zaczyna mięknąć - leciutko podlać
Mam podobne zdanie jak Nolina Jak dorosną to pójdą do zimnicy.
I to jest dobre rozne metody porownamy bedzie wiadomo na przyszlosc
To ciekawe jeszcze jak swoje zimuje Piasek pustyni
Piasek pustyni
Pewnie im nas wiecej tym weselejpiasek pustyni pisze: kto ma jeszcze frajlejki od Konrada, zgłaszać się
Phacops
To nie jest marketowiec zdjecie jest z konca listopada teraz moze sie skorczyl nie wiem nie mam do niego dostepu.Phacops pisze:Notek to widać pachnie marketem.....
Z marketu mam moze z 5 roslin z poczatkow hobby i dostalem na jakies urodziny. Sentymentalny jestem Z marketu to ja bulki kupuje.
Bron Boze nie mam nic do tych ktorzy tam wlasnie kupuja .Widzialem kilka calkiem fajnych roslin i w markecie troche nawet korcilo by kupic
Uwazam tylko ze jak moge kupic opisana ,,zdrowsza,, i czesto nawet taniej to po co mi z marketu.
Onectica Dzięki za wstawiennictwo U mnie tez ten kaktus lekko miec nie bedzie jako dowod w karierze dwa juz takie usmiercilem ale jak to mowia do trzech razy sztuka