Jesień życia wśród kwiatów,zwierząt i ptaków
- ARABELLA
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 mar 2009, o 16:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Jesień życia wśród kwiatów,zwierząt i ptaków
Witam sąsiadkę
Dwa dni pracowałam na dzialeczce,a tu znowu zimno Trzeba przeczekać niestety ,bo narzekać nie ma sensu Za kilka dni znowu będzie ,a tym czasem zajęłam się pikowaniem pomidorów na parapecie Pozdrawiam i życzę udanych wysiewów
Dwa dni pracowałam na dzialeczce,a tu znowu zimno Trzeba przeczekać niestety ,bo narzekać nie ma sensu Za kilka dni znowu będzie ,a tym czasem zajęłam się pikowaniem pomidorów na parapecie Pozdrawiam i życzę udanych wysiewów
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cieszę się, imienniczko, że jesteś. Czytałam u Ciebie, że już działasz i bardzo mi się to podoba.
Ja popracowałam sobie bardzo uczciwie przez dwa dni po 8 godzin i padam na pysk, dlatego - życząc wszystkim dobrej nocy - zmywam się pod prysznic i do
Ja popracowałam sobie bardzo uczciwie przez dwa dni po 8 godzin i padam na pysk, dlatego - życząc wszystkim dobrej nocy - zmywam się pod prysznic i do
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
- anastazja B
- 1000p
- Od: 3 mar 2013, o 09:44
Nie wiem jak to jest ale jak już pojadę na działkę mogłabym tam siedzieć cały dzień (choć nie zawsze mam na to czas) i prawie cały czas pracować i wracam do domu baardzo wypoczęta. A w domu , nawet jak mam mało pracy, to zawsze jestem zmęczona
- julcia1
- Od: 19 maja 2011, o 08:26
Beatko chyba każdy z nas zielono zakręconych tak ma , ja może dlatego że cały dzień za biurkiem maksymalnie znużona psychicznie odpoczywam czynnie na działce a jak zimno i zimą to
Lucynko w Wielkopolsce po pięknej ciepłej pogodzie znowu brzydko i nie mogę na działkę jak mi brakuje i ile planów w głowie do realizacji
Lucynko w Wielkopolsce po pięknej ciepłej pogodzie znowu brzydko i nie mogę na działkę jak mi brakuje i ile planów w głowie do realizacji
Pozdrawiam Julia
Moje zielone zakręcenie
Moje zielone zakręcenie
-
Beatko - mam tak samo jak Ty i zapewne wszyscy posiadacze działek czy ogrodów. W domu każde zajęcie mnie męczy, natomiast na działeczce żadna robota nie jest zbyt ciężka. Choćbym nie wiem jak się napracowała, zawsze wracam zadowolona i szczęśliwa.
Julio - u mnie też pogoda fatalna. Ziąb niesamowity, z nieba jakieś krupy leciały, wiatr ostry, nieprzyjemny; jednym słowem paskudnie.
W sumie to nawet jestem zadowolona, bo na jutro zaplanowaliśmy wyjazd do rodziny, to nie będzie mi żal, że na działkę nie pójdę.
Julio - u mnie też pogoda fatalna. Ziąb niesamowity, z nieba jakieś krupy leciały, wiatr ostry, nieprzyjemny; jednym słowem paskudnie.
W sumie to nawet jestem zadowolona, bo na jutro zaplanowaliśmy wyjazd do rodziny, to nie będzie mi żal, że na działkę nie pójdę.
Pozdrawiam. Lucyna
- Ruda2011
- Od: 19 mar 2011, o 10:29
plocczanka pisze: W domu każde zajęcie mnie męczy, natomiast na działeczce żadna robota nie jest zbyt ciężka. Choćbym nie wiem jak się napracowała, zawsze wracam zadowolona i szczęśliwa.
Dodam jeszcze, że utyrana - zasypiam o 21.30 i budzę się o 05 rano szczęśliwa i gotowa do następnej zatyrki
Lucynko czytam, że pogoda powoli będzie się poprawiała
http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_ ... 0u&id=2724
Ach, ten marzec
W słońcu +20 , przyjdzie niż i ..... +3
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Lucynko kochana
Brak czasu z powodował ,że mam zaległości na forum .Dzisiaj mam cały dzień wolny ,ale dużo pracy w domu .Dzisiaj brzydka pogoda z której tylko dzisiaj jestem zadowolona ,ale tylko dlatego ,że muszę w domu porobić porządki jakie takie i pogotować trochę .
Lucynko miłego dnia
Brak czasu z powodował ,że mam zaległości na forum .Dzisiaj mam cały dzień wolny ,ale dużo pracy w domu .Dzisiaj brzydka pogoda z której tylko dzisiaj jestem zadowolona ,ale tylko dlatego ,że muszę w domu porobić porządki jakie takie i pogotować trochę .
Lucynko miłego dnia
Pozdrawiam Alicja
- kwiaty_poli
- 500p
- Od: 5 gru 2011, o 16:10
Mnie praca w ogrodzie też nie męczy no chyba że zrywanie trawska
-
Marylko - tak, utyrana lecz szczęśliwa!
A po powrocie z działki mogłabym jeszcze góry przenosić.
Alicjo - mnie też dzisiejsza pogoda nie sprawiła przykrości, bo mieliśmy zaplanowaną wizytę u siostry eMa, która dopiero co wróciła ze szpitala. A że padało, to nie straciłam działkowej przygody, natomiast wróciłam z całym worem pięknych kamieni. Tak więc połączyłam piękne z pożytecznym i jestem przeszczęśliwa.
Paulinko - mnie czeka przeróbka skalniaka, w którym już w ubiegłym roku narosło mnóstwo perzu, a zabieram się do tego jak pies do jeża. To dopiero będzie robota, której się trochę bojam, ale zrobić muszę, żeby potem spokojnie na skalniaczek popatrzeć. Aktualnie omijam go szerokim łukiem.
A po powrocie z działki mogłabym jeszcze góry przenosić.
Alicjo - mnie też dzisiejsza pogoda nie sprawiła przykrości, bo mieliśmy zaplanowaną wizytę u siostry eMa, która dopiero co wróciła ze szpitala. A że padało, to nie straciłam działkowej przygody, natomiast wróciłam z całym worem pięknych kamieni. Tak więc połączyłam piękne z pożytecznym i jestem przeszczęśliwa.
Paulinko - mnie czeka przeróbka skalniaka, w którym już w ubiegłym roku narosło mnóstwo perzu, a zabieram się do tego jak pies do jeża. To dopiero będzie robota, której się trochę bojam, ale zrobić muszę, żeby potem spokojnie na skalniaczek popatrzeć. Aktualnie omijam go szerokim łukiem.
Pozdrawiam. Lucyna
- ARABELLA
- Od: 4 mar 2009, o 16:05
Lucynko ty wróciłaś z kamieniami,a ja z różami Pogoda ma się poprawiać od jutra,ale w tej chwili jest zaledwie 4 stopnie i nawet włączyłam ogrzewanie,bo jestem zmarźlak
-
Lucy - jak widać każdy lubi z czymś konkretnym skądś tam wracać, byle nie z pustymi rękoma. Mnie cieszą kamienie, Ciebie róże, chociaż przyznaję, że i mnie róże by bardzo ucieszyły.
Pozdrawiam. Lucyna
Lucynko,
te kamienie kupiłaś, czy zbierałaś po drodze?
te kamienie kupiłaś, czy zbierałaś po drodze?
-
Szamanko - chyba by mi ręka uschła, gdybym miała kasiorę na kamienie wydać, mimo że bardzo je lubię. Jednak bardziej kocham kwiaty.
W kamienie zaopatrzyła mnie siostrzenica eMa, która ma troszkę ziemi na wsi. Zawiozła nas na miejsce usypanej pryzmy i jeszcze pomogła do wora wkładać.
W kamienie zaopatrzyła mnie siostrzenica eMa, która ma troszkę ziemi na wsi. Zawiozła nas na miejsce usypanej pryzmy i jeszcze pomogła do wora wkładać.
Pozdrawiam. Lucyna