Parapetówki i podłogówki ... aanula :)
Aniu, gdzie się podziewasz? Czyzby zajęta jesteś już ogródkiem?
Po ślubie kobieta i mężczyzna stają się jednym.
Najtrudniejsze, to ustalić, którym...
ZIELEŃ W DOMU.... STORCZYKI....
Najtrudniejsze, to ustalić, którym...
ZIELEŃ W DOMU.... STORCZYKI....
- aanula
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
beata693 pisze:Aniu, gdzie się podziewasz? Czyzby zajęta jesteś już ogródkiem?
Beatko, niestety jeszcze nie jestem na działce a chciałabym bardzo ...
Ostatnio doba zrobiła mi się za krótka tyle mam zajęć, a i w pracy bywam częściej niż bym tego chciała Teraz zaczął się okres przedświąteczny więc też zalatana jestem jak gołąb pocztowy
Ale oczywiście w tym "zalataniu", nowości doniczkowe w domu są ... zawsze coś się trafi podczas normalnych zakupów i oczywiście pokażę je przy najbliższej okazji
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Anulko, nadrabiam zaległości...pooglądałam Twoje nowe nabytki- kaktus i wilczomlecz rewelacyjne!
Obejrzałam też zdjątka z gór- podzielamy, jak widać , tę samą pasję o nart, ale co do deseczki...niestety ja nie Wcześniej nie próbowałam, a teraz latka już nie te...
Żałuję mojej Sundavillii ale jej pędy całkiem sczerniały, podczas , gdy Twoja ma je zielone. Sądzę ,że listki wypuści niebawem. To była już druga próba przezimowania tego pięknego pnącza i u mnie znowu się nie powiodła...
Obejrzałam też zdjątka z gór- podzielamy, jak widać , tę samą pasję o nart, ale co do deseczki...niestety ja nie Wcześniej nie próbowałam, a teraz latka już nie te...
Żałuję mojej Sundavillii ale jej pędy całkiem sczerniały, podczas , gdy Twoja ma je zielone. Sądzę ,że listki wypuści niebawem. To była już druga próba przezimowania tego pięknego pnącza i u mnie znowu się nie powiodła...
- aanula
Basiu gołąb w 100% Polski Nawet jednym piórkiem nie przekroczył granic Polski Może gdyby był zagraniczny miałby więcej wolnego czasu
Ewelinko ta deska to była tylko do zdjęcia niestety nie nadaję się do deski nie znoszę spętanych nóg To moi chłopcy, a szczególnie młodszy, ma wielkie zacięcie do wszystkiego co nowe i w tym roku próbował po raz pierwszy przygody z deską
Właśnie zrobiłam zdjęcie Sundavillii ... wygląda już "jako tako" Poobcinałam wszystkie suche pędy, zostawiłam same zielone i rośnie ... Jest trochę "łysa" na dole, ale myślę, że wiosna i słoneczko zrobią swoje i zagęści się ...
Ewelinko ta deska to była tylko do zdjęcia niestety nie nadaję się do deski nie znoszę spętanych nóg To moi chłopcy, a szczególnie młodszy, ma wielkie zacięcie do wszystkiego co nowe i w tym roku próbował po raz pierwszy przygody z deską
Właśnie zrobiłam zdjęcie Sundavillii ... wygląda już "jako tako" Poobcinałam wszystkie suche pędy, zostawiłam same zielone i rośnie ... Jest trochę "łysa" na dole, ale myślę, że wiosna i słoneczko zrobią swoje i zagęści się ...
- aanula
Znowu wróciłam ze sklepu z zakupami "nadprogramowymi" Oto jak wyglądają "chleb i masło" kupione przedwczoraj ...
Kaktusa wielkanocnego kupiłam ze świadomości, że jak doniosę do domu to może zgubić wszystkie pączki, ale zrobił mi niespodziankę i zamiast pogubić pączki rozkwitł mi
Szeflera "chodziła" za mną już od dłuższego czasu
Kaktusa wielkanocnego kupiłam ze świadomości, że jak doniosę do domu to może zgubić wszystkie pączki, ale zrobił mi niespodziankę i zamiast pogubić pączki rozkwitł mi
Szeflera "chodziła" za mną już od dłuższego czasu
- myszorek
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ten "chleb" jest cudny, ma piękne kwiaty, a "masło" też niczego sobie
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria