Moniko Dobrze kombinujesz

dzielić rozdawać a zawsze coś Ci przybędzie, coś czego nie masz. Wybacz ale ja jestem zdania, że róże wybierasz oczami i sercem, oczywiście liczą się jej zalety również i nie bardzo mam odwagę coś Ci sugerować. Oglądaj nasze róże i jak Ci się coś spodoba pytaj o nie, a wtedy na pewno coś wybierzesz

W zimie 2014/15 przedstawiałam swoje róże ze zdjęciami i pisałam o własnych doznaniach.
Iwonko to dobrze że podlało, a i tak powinnaś posadzić rośliny. Mam krynkę od trzech lat od Zosi zwkwiat , ale jeszcze nigdy mi nie kwitła...może coś źle robię
Źle zrozumiałaś to nie tabun motyli na SH siedzi tylko ona wygląda jak tabun motyli
Ewuniu kwitnie mi czerwony kwiatuszek (potem wkleję zdjęcie), a bodziszka dostaniesz kawałek na wiosnę i amorfę może też. Wsadziłam patyki na wiosnę i jak nie zmarnieje to wykopię i wyślę (nawet kwitnie).
Sally Holmes - w opisach jest że pachnie, a ja moją wącham i nic nie czuję
Chyba trzeba będzie powtórzyć zakup lilii, ale może nie na wyprzedaży tylko w Lyl..
Aguś ja jednego nie cięłam i nie kwitł, w tym roku przycięłam, dostał elegancką podpórkę i chyba ma uwiąd
Alu mam sporo maruny i ta od Ciebie też kwitnie i sieje się
Elu dziękuję w imieniu kwiecia

Mnie też ta róża chwyciła za serce jak ja zobaczyłam w ofercie. Ma piękny kolor koniaku i ogromne zdrowe kwiaty

Muszę spróbować ją ukorzenić z patyczka
Ja już Ci pożyczę dobrej nocki