Moje małe co nieco cz. III
- Annes 77
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje małe co nieco cz. III
Cudne kompozycje,ale u Ciebie już świątecznie Muszę się w końcu i ja zabrać do przystrojenia mieszkania i wyjąć z kartonu swoje ozdoby
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Olu super osłonka na doniczkę w kształcie skorupki. U Ciebie już świątecznie ja dopiero sie przygotowuję
- Beaby
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Dmuszek chyba nigdy nie zawodzi. Dopiero dzisiaj zebrałam zeszłoroczny z donicy, cały czas się fajnie trzymał.
Ale poczekajmy jeszcze na to proso, jestem bardzo ciekawa czy mu się zechce u Ciebie pojawić.
To są już tegoroczne Twoje dekoracje świąteczne? Super są.
Właśnie miałam pytać jak Ci teraz w pracy po tych zmianach - ale już poczytałam co o tym napisałaś
Ale poczekajmy jeszcze na to proso, jestem bardzo ciekawa czy mu się zechce u Ciebie pojawić.
To są już tegoroczne Twoje dekoracje świąteczne? Super są.
Właśnie miałam pytać jak Ci teraz w pracy po tych zmianach - ale już poczytałam co o tym napisałaś
- ewelkacha88
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Witaj Olu . Przepiękna wiosna w Twoim domu a dekoracje świąteczne pierwsza klasa . Ja może jutro w końcu zakupię sobie kilka braków i stokrotki do doniczek przed dom to od razu zrobi się lepiej . Twoje życzenia spełniły się bo u mnie pięknie świeci słońce, pozdrawiam .
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj _oleander_ ,dobrze ,że masz już po remoncie i zdążyliście na tak ważną imprezę dla syna i dla Was,możesz być dumna z niego ,tak miło Was widzieć razem ,świetnie wyglądasz a on cała mamusia ,wszystkiego dobrego dla syna ,niech mu się w życiu darzy ,w ogródkach wiosna się skrada ,za moment czeka nas dużo roboty ,pozdrawiam
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Olu to u Ciebie Święta w domciu już widać! Ładne dekoracje!
Miłego dnia!
Miłego dnia!
- Ola2310
- Od: 24 maja 2015, o 13:37
- Kontakt:
Kochani dziękuję za miłe wpisy...Zawsze bardzo cieszą moje i mobilizują do prowadzenia wątku dalej...Dziś zrobiłam obchód po ogrodzie i chciałabym aby już było po świętach i czas trochę spowolnił, zajęłabym się już może porządkami na dworze... A każdy z nas ma co robić po zimie w swoim zielonym królestwie.
Aniu cieszę się , ze podobają ci się moje ozdoby świąteczne....Po przemeblowaniu nareszcie mam je gdzie ustawiać a to miałam na celu robiąc remont.... Tak całkiem wysprzątane to jeszcze nie mam....
ale ten pokój taki odnowiony , czyściutki , to aż się prosi aby mu już nadać świąteczny charakter....
Jadziu osłonkę kupiłam w Biedr..... Też mi się bardzo spodobała. Docelowo miała być w niej posiana rzeżucha, ale jakoś jej nie lubię....W końcu zielistka dostała świąteczną miejscówkę...
Beatko na resztę wysiewów dalej czekam ale już tracę pomału nadzieję....Już by chyba coś się pokazało. Tak , to już tegoroczne ozdoby....Dzięki za miłe słowa. A w pracy nie dość , ze okres przedświąteczny to jeszcze te zamknięte niedziele przyczyniły się do tego, że wzmożony ruch już jest od wtorku do końca tygodnia....Szał ciał na okrągło....
Ewelinko super że ci poświeciło....U mnie dziś znów byle jak. Niby chce słońce się przecisnąć przez chmury , ale jakoś nie może....A ja znów do pracy. Niech się zrobi w końcu ta wiosna , daję jej czas do po [/i]świętach...
Martuś dziękujemy bardzo.... Niby teraz nie mam czasu , ale już tak czekam na te ogrodowe prace....chyba jak my wszystkie . Głupie baby zamiast odpoczywać ,znów będziemy kopać, grabić , przerzucać tony ziemi....Ale to jest to,co tygryski lubią najbardziej....
Maryniu jakiś przedsmak świąteczny musi już być.... Od razu milej w domciu. A jak jeszcze wiosny troszkę się zaprosi , to już całkiem dobrze się robi. Miłego dzionka ci życzę...
Taką małą wiosenkę znalazłam dziś u siebie....teraz już chyba będzie tylko lepiej.
Na ostatnim zdjęciu widzicie zanurzonego w płatkach bzyczka? Nie wiem czy go wieczór zastał na pijaństwie, bo zdjęcia robiłam rano jak jeszcze troszkę mrozu było a on się wcale nie ruszał. Czyżby go nektarek tak otępił że siedział tam od wczoraj?
Miłego dnia życzę a ja uciekam pracować....Do napisania.
Aniu cieszę się , ze podobają ci się moje ozdoby świąteczne....Po przemeblowaniu nareszcie mam je gdzie ustawiać a to miałam na celu robiąc remont.... Tak całkiem wysprzątane to jeszcze nie mam....
ale ten pokój taki odnowiony , czyściutki , to aż się prosi aby mu już nadać świąteczny charakter....
Jadziu osłonkę kupiłam w Biedr..... Też mi się bardzo spodobała. Docelowo miała być w niej posiana rzeżucha, ale jakoś jej nie lubię....W końcu zielistka dostała świąteczną miejscówkę...
Beatko na resztę wysiewów dalej czekam ale już tracę pomału nadzieję....Już by chyba coś się pokazało. Tak , to już tegoroczne ozdoby....Dzięki za miłe słowa. A w pracy nie dość , ze okres przedświąteczny to jeszcze te zamknięte niedziele przyczyniły się do tego, że wzmożony ruch już jest od wtorku do końca tygodnia....Szał ciał na okrągło....
Ewelinko super że ci poświeciło....U mnie dziś znów byle jak. Niby chce słońce się przecisnąć przez chmury , ale jakoś nie może....A ja znów do pracy. Niech się zrobi w końcu ta wiosna , daję jej czas do po [/i]świętach...
Martuś dziękujemy bardzo.... Niby teraz nie mam czasu , ale już tak czekam na te ogrodowe prace....chyba jak my wszystkie . Głupie baby zamiast odpoczywać ,znów będziemy kopać, grabić , przerzucać tony ziemi....Ale to jest to,co tygryski lubią najbardziej....
Maryniu jakiś przedsmak świąteczny musi już być.... Od razu milej w domciu. A jak jeszcze wiosny troszkę się zaprosi , to już całkiem dobrze się robi. Miłego dzionka ci życzę...
Taką małą wiosenkę znalazłam dziś u siebie....teraz już chyba będzie tylko lepiej.
Na ostatnim zdjęciu widzicie zanurzonego w płatkach bzyczka? Nie wiem czy go wieczór zastał na pijaństwie, bo zdjęcia robiłam rano jak jeszcze troszkę mrozu było a on się wcale nie ruszał. Czyżby go nektarek tak otępił że siedział tam od wczoraj?
Miłego dnia życzę a ja uciekam pracować....Do napisania.
-
- Od: 8 lip 2014, o 15:28
Świetne świąteczne ozdoby Ja jestem w tym roku niepocieszona, bo myślałam, że będę już miała w ogrodzie kwiaty do kompozycji, a tymczasem lipa... Wiosna cudna
Pozdrawiam Małgosia poprzednie wątki - Nasze 1500 m2; Wyznania kwiatoholiczki ;)
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
- Ola2310
- Kontakt:
Małgosiu święta w tym roku wcześnie, więc nie ma co za dużo wymagać od pogody. W zeszłym roku były chyba w połowie kwietnia.A dwa tygodnie dla roślinek to dużo, zdążyłoby ci na pewno coś zakwitnąć...
U mnie dziś deszczowo a nawet bym powiedziała momentami deszcz ze śniegiem. Nie nastraja mnie to wcale a wcale do jakiejkolwiek pracy. Najchętniej pobuszowałabym na FO i nadrobiła zaległości..... ale mam wolne i zaplanowałam sobie tyle do zrobienia.....że trzeba ruszać tyłek i zabierać się za robotę...
Wam zostawię parę portrecików....
Napiszcie jaką macie pogodę u siebie, może zrobi mi się lepiej , wiedząc że gdzieś tam w świecie jest lepiej i może jutro u mnie też zagości......
U mnie dziś deszczowo a nawet bym powiedziała momentami deszcz ze śniegiem. Nie nastraja mnie to wcale a wcale do jakiejkolwiek pracy. Najchętniej pobuszowałabym na FO i nadrobiła zaległości..... ale mam wolne i zaplanowałam sobie tyle do zrobienia.....że trzeba ruszać tyłek i zabierać się za robotę...
Wam zostawię parę portrecików....
Napiszcie jaką macie pogodę u siebie, może zrobi mi się lepiej , wiedząc że gdzieś tam w świecie jest lepiej i może jutro u mnie też zagości......
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Olu piękna wiosna u ciebie .
I ta w ogrodzie .mała ale jest. A u mnie nic.
I ta w domciu. Super.
Pozdrawiam
I ta w ogrodzie .mała ale jest. A u mnie nic.
I ta w domciu. Super.
Pozdrawiam
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
U mnie dzisiaj było piękne słońce i temperatura całkiem przyjemna , wolne miałam za święto Trzech Króli ,ale co z tego -zakupy,sprzątanie jednym słowem święta wygrały z działką
- Ola2310
- Kontakt:
Gonitwa przedświąteczna dobiegła końca.....Jeszcze troszkę poświętujemy i możemy zabierać się za prace porządkowe w naszych ogrodach. Tylko żeby jeszcze pogoda nam dopisała.
Dziś całą noc wiało tak jakby się ktoś powiesił....Przy tym było okropnie zimno. Po obiedzie byłam z Daisy na spacerku , to gdyby nie wiatr ,to by było całkiem znośnie. ładnie świeci i zachęca do spacerów.
W ogrodzie zrobiłam małą sesyjkę krokusom....One takie radosne...
Uwaga.....będzie ich dużo!!!
Dziś całą noc wiało tak jakby się ktoś powiesił....Przy tym było okropnie zimno. Po obiedzie byłam z Daisy na spacerku , to gdyby nie wiatr ,to by było całkiem znośnie. ładnie świeci i zachęca do spacerów.
W ogrodzie zrobiłam małą sesyjkę krokusom....One takie radosne...
Uwaga.....będzie ich dużo!!!
Ola, pozdrawiam poświątecznie
Ależ u Ciebie kolorowo i wiosenni. U mnie póki co szaro buro i ponuro. Na szczęście przyroda rwie się do życia, temperatura powietrza ma wzrosnąć. Liczę, że lada moment będzie u nas zielono.
Ależ u Ciebie kolorowo i wiosenni. U mnie póki co szaro buro i ponuro. Na szczęście przyroda rwie się do życia, temperatura powietrza ma wzrosnąć. Liczę, że lada moment będzie u nas zielono.