Moje małe co nieco cz. III

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moje małe co nieco cz. III

Post »

Cudne kompozycje,ale u Ciebie już świątecznie ;:oj Muszę się w końcu i ja zabrać do przystrojenia mieszkania i wyjąć z kartonu swoje ozdoby ;:224
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Olu super osłonka na doniczkę w kształcie skorupki. U Ciebie już świątecznie ja dopiero sie przygotowuję
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Beaby
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2014, o 13:16

Post »

Dmuszek chyba nigdy nie zawodzi. ;:172 Dopiero dzisiaj zebrałam zeszłoroczny z donicy, cały czas się fajnie trzymał.
Ale poczekajmy jeszcze na to proso, jestem bardzo ciekawa czy mu się zechce u Ciebie pojawić.
To są już tegoroczne Twoje dekoracje świąteczne? Super są.
Właśnie miałam pytać jak Ci teraz w pracy po tych zmianach - ale już poczytałam co o tym napisałaś ;:168
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj Olu :wit . Przepiękna wiosna w Twoim domu a dekoracje świąteczne pierwsza klasa ;:215 . Ja może jutro w końcu zakupię sobie kilka braków i stokrotki do doniczek przed dom to od razu zrobi się lepiej . Twoje życzenia spełniły się bo u mnie pięknie świeci słońce, pozdrawiam ;:3 :wit .
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj _oleander_ ,dobrze ,że masz już po remoncie i zdążyliście na tak ważną imprezę dla syna i dla Was,możesz być dumna z niego ,tak miło Was widzieć razem ,świetnie wyglądasz a on cała mamusia ,wszystkiego dobrego dla syna ,niech mu się w życiu darzy ,w ogródkach wiosna się skrada ,za moment czeka nas dużo roboty ,pozdrawiam ;:168
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Olu to u Ciebie Święta w domciu już widać! Ładne dekoracje! ;:333 ;:63

Miłego dnia!

:wit
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
Ola2310
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2015, o 13:37
Kontakt:

Post »

Kochani dziękuję za miłe wpisy...Zawsze bardzo cieszą moje ;:167 i mobilizują do prowadzenia wątku dalej...Dziś zrobiłam obchód po ogrodzie i chciałabym aby już było po świętach i czas trochę spowolnił, zajęłabym się już może porządkami na dworze... ;:65 A każdy z nas ma co robić po zimie w swoim zielonym królestwie. ;:108

Aniu cieszę się , ze podobają ci się moje ozdoby świąteczne....Po przemeblowaniu nareszcie mam je gdzie ustawiać a to miałam na celu robiąc remont.... Tak całkiem wysprzątane to jeszcze nie mam.... ;:224
ale ten pokój taki odnowiony , czyściutki , to aż się prosi aby mu już nadać świąteczny charakter....

Jadziu osłonkę kupiłam w Biedr..... :lol: Też mi się bardzo spodobała. Docelowo miała być w niej posiana rzeżucha, ale jakoś jej nie lubię....W końcu zielistka dostała świąteczną miejscówkę...

Beatko na resztę wysiewów dalej czekam ale już tracę pomału nadzieję....Już by chyba coś się pokazało. ;:219 Tak , to już tegoroczne ozdoby....Dzięki za miłe słowa. A w pracy nie dość , ze okres przedświąteczny to jeszcze te zamknięte niedziele przyczyniły się do tego, że wzmożony ruch już jest od wtorku do końca tygodnia....Szał ciał na okrągło.... ;:306

Ewelinko super że ;:3 ci poświeciło....U mnie dziś znów byle jak. Niby chce słońce się przecisnąć przez chmury , ale jakoś nie może....A ja znów do pracy. Niech się zrobi w końcu ta wiosna , daję jej czas do po [/i]świętach... ;:306

Martuś dziękujemy bardzo.... ;:196 Niby teraz nie mam czasu , ale już tak czekam na te ogrodowe prace....chyba jak my wszystkie . Głupie baby zamiast odpoczywać ,znów będziemy kopać, grabić , przerzucać tony ziemi....Ale to jest to,co tygryski lubią najbardziej.... ;:306

Maryniu jakiś przedsmak świąteczny musi już być.... Od razu milej w domciu. A jak jeszcze wiosny troszkę się zaprosi , to już całkiem dobrze się robi. ;:333 Miłego dzionka ci życzę...

Taką małą wiosenkę znalazłam dziś u siebie....teraz już chyba będzie tylko lepiej. ;:333

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Na ostatnim zdjęciu widzicie zanurzonego w płatkach bzyczka? Nie wiem czy go wieczór zastał na pijaństwie, bo zdjęcia robiłam rano jak jeszcze troszkę mrozu było a on się wcale nie ruszał. Czyżby go nektarek tak otępił że siedział tam od wczoraj? ;:306

Miłego dnia życzę a ja uciekam pracować....Do napisania. :wit
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lip 2014, o 15:28

Post »

Świetne świąteczne ozdoby ;:215 Ja jestem w tym roku niepocieszona, bo myślałam, że będę już miała w ogrodzie kwiaty do kompozycji, a tymczasem lipa... Wiosna cudna ;:173
Awatar użytkownika
Ola2310
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Małgosiu święta w tym roku wcześnie, więc nie ma co za dużo wymagać od pogody. ;:131 W zeszłym roku były chyba w połowie kwietnia.A dwa tygodnie dla roślinek to dużo, zdążyłoby ci na pewno coś zakwitnąć...
U mnie dziś deszczowo a nawet bym powiedziała momentami deszcz ze śniegiem. Nie nastraja mnie to wcale a wcale do jakiejkolwiek pracy. Najchętniej pobuszowałabym na FO i nadrobiła zaległości..... ;:185 ale mam wolne i zaplanowałam sobie tyle do zrobienia.....że trzeba ruszać tyłek i zabierać się za robotę... ;:145

Wam zostawię parę portrecików....
Napiszcie jaką macie pogodę u siebie, może zrobi mi się lepiej , wiedząc że gdzieś tam w świecie jest lepiej i może jutro u mnie też ;:3 zagości...... :wit

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Olu piękna wiosna u ciebie .
I ta w ogrodzie .mała ale jest. A u mnie nic. ;:145
I ta w domciu. Super.
Pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

U mnie dzisiaj było piękne słońce i temperatura całkiem przyjemna , wolne miałam za święto Trzech Króli ,ale co z tego -zakupy,sprzątanie jednym słowem święta wygrały z działką :evil:
Awatar użytkownika
Ola2310
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Gonitwa przedświąteczna dobiegła końca.....Jeszcze troszkę poświętujemy i możemy zabierać się za prace porządkowe w naszych ogrodach. Tylko żeby jeszcze pogoda nam dopisała. :?
Dziś całą noc wiało tak jakby się ktoś powiesił....Przy tym było okropnie zimno. Po obiedzie byłam z Daisy na spacerku , to gdyby nie wiatr ,to by było całkiem znośnie. ;:3 ładnie świeci i zachęca do spacerów.
W ogrodzie zrobiłam małą sesyjkę krokusom....One takie radosne... ;:333
Uwaga.....będzie ich dużo!!! ;:306

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pashmina
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2016, o 15:37

Post »

Ola, pozdrawiam poświątecznie :wit :wit :wit

Ależ u Ciebie kolorowo i wiosenni. U mnie póki co szaro buro i ponuro. Na szczęście przyroda rwie się do życia, temperatura powietrza ma wzrosnąć. Liczę, że lada moment będzie u nas zielono.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”