Moje "zaczarowane" kwiaty - kolekcja Haliny - 1cz.
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Halinko, śliczne kwitnienie , gratuluję, cieszę się, mamy więc takiego samego Paph. Pinocchio 'Yellow' :P Mój kwitnie nadal, sklepowym kwitnieniem, ale mam nadzieję, że dochowam się również swoich kwiatów. Jak długo czekałaś na nowy pęd kwiatowy? Podobno seryjne sabotki kwitną ok roku, tworząc 12 kwiatów, czy u Ciebie było podobnie?
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
-
- 200p
- Od: 20 sty 2009, o 14:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Narine
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 paź 2007, o 20:51
Ależ wiosennie Ten w kropeczki cudny. O mało nie wyszłam ostatnio z podobnym Jednak mąż trzyma wartę ...
Pozdrawiam
Ogrodowe impresje
Ogrodowe impresje
- AnnaL
- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Halinko wszystkie okazałe i wdzięczne ale mnie zauroczył ciemno-różowy. Powodzenia niech Ci długo i pięknie kwitną. Ania
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam ))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam ))
- renata75
- 1000p
- Od: 5 kwie 2008, o 16:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Halinko, ale kwiecia u Ciebie, nowości bardzo ładne, trudno wybrać który najładniejszy, mam słabość do białego z różowym środkiem, kiedyś miałam takiego ale cieszyłam się nim bardzo krótko, był kupiony już chory i w ciągu dwóch tygodni nic po nim nie zostało. Życzę Ci aby Twoje kwitły długo i zdrowo. Chciałabym też sobaczyć wszystkie Twoje kwitnące w grupie, pogubiłam się w liczeniu ale trochę teraz ich masz.
Pozdrawiam :P
Pozdrawiam :P
- orange30
- Od: 27 paź 2007, o 22:59
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa. Jest mi niezmiernie miło
Oj Renatko ale mi stawiasz zadanie Będę musiała wszystkie przenieś do łazienki (bo tam najjaśniej) i zrobić zbiorową fotkę
Jolusiu Equestris ma się dobrze, tylko opadło troszkę pączusiów. Jednak podróż zrobiła swoje, ale poza tym wszystko w jak najlepszym porządku
Oj Renatko ale mi stawiasz zadanie Będę musiała wszystkie przenieś do łazienki (bo tam najjaśniej) i zrobić zbiorową fotkę
Jolusiu Equestris ma się dobrze, tylko opadło troszkę pączusiów. Jednak podróż zrobiła swoje, ale poza tym wszystko w jak najlepszym porządku