Dalia. Przypomniałam sobie.agnieszka72 pisze:Może dalia????
Mój kawałek świata - rivendel, cz.2
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
A co?? nie jest???Grzesiu pisze:To jest dalia???
Sadziłaś???
no....musialaś
u mnie ulewa i...grad.Cholera
Agnisiu,
dobrze że Ty chociaż masz jeszcze dobry humor - to się udziela!
Ja siedzę w domku, pod kocem, mój Ptyś śpi obok mnie (i jeszcze mnie dogrzewa z jednego boku) i ani myśli wyściubić swój mały czarny nosek na ten deszcz.
A ja spaceruję po Waszych pięknych ogrodach, gadam z Wami o d... Maryni, oglądam Wasze śliczne kaloszki i jeszcze ładniejsze nóżki, no i... oby do środy (ponoć ma przestać padać).
Pozdrawiam
dobrze że Ty chociaż masz jeszcze dobry humor - to się udziela!
Ja siedzę w domku, pod kocem, mój Ptyś śpi obok mnie (i jeszcze mnie dogrzewa z jednego boku) i ani myśli wyściubić swój mały czarny nosek na ten deszcz.
A ja spaceruję po Waszych pięknych ogrodach, gadam z Wami o d... Maryni, oglądam Wasze śliczne kaloszki i jeszcze ładniejsze nóżki, no i... oby do środy (ponoć ma przestać padać).
Pozdrawiam
Ja u Ciebie, Ty u mnieLamia pisze:Czy u ciebie Aga też tak pada od dwóch dni bez przerwy??? Czy to tylko nad moją wioską jakieś mokre fatum się zatrzymało? Szlag mnie trafia już z taką pogodą....
Kochanie, u mnie pada od środy!
Przed chwilą taka burza była, że na wyścigi z psem pchałam się pod łóżko.
Nie wiadomo, kto kogo w objęciach trzymał
Ulewy, już dwie- zamieniły ulice w potoki, podwórko też.
Tylko gołębie mają frajdę.
Ojej...gości "nie doczytałam"
Dala, to pod kocykiem jeszcze długo posiedzimy...Jak ja mam już dość deszczu...
Ewuniu...Wlezę ale jak trochę obeschnie.
Lamia, szkółka jest w Rogożnicy, a "po naszym środku" w Słotwinie-iglaki
Tak, koło "Raju"
Jeszcze tam nie byłam...Debilnie płacę za przesyłki kupę kasy
Jeszcze tam nie byłam...Debilnie płacę za przesyłki kupę kasy
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Agnieszko witaj po przerwie,każdy potrzebuje czasem urlopu,nawet okolicznościowego ale miło,że już jesteś znowu z nami.
Jestem pod wielkim wrażeniem Twojego ogrodniczego bakcyla... i jest to strasznie miłe obserwować Twoje podejście, plany,zmagania i oczywiście efekty....
Czekam jak pozostali Twoi goście na zdjęcia z Twojej działki tylko nie właź na to drzewo...
Ja również psioczę na pogodę,mimo,że dzielą na setki km u mnie jest dzień słoneczno-deszczowy... cały taki leje i świeci na przemian..
I nie chcę czekać do środy... chcę już pogody bo mam masę przesadzania i innej roboty jak zwykle zresztą.
Boisz się burzy ,ja też ,panicznie...ale na szczęście nie grzmi u mnie...
No dobrze,podejrzę jeszcze Twój wątek bo widziałam już pąki róż i sadzonkę dalii chyba
i inne roślinne rarytaski.
Pozdrawiam
Jestem pod wielkim wrażeniem Twojego ogrodniczego bakcyla... i jest to strasznie miłe obserwować Twoje podejście, plany,zmagania i oczywiście efekty....
Czekam jak pozostali Twoi goście na zdjęcia z Twojej działki tylko nie właź na to drzewo...
Ja również psioczę na pogodę,mimo,że dzielą na setki km u mnie jest dzień słoneczno-deszczowy... cały taki leje i świeci na przemian..
I nie chcę czekać do środy... chcę już pogody bo mam masę przesadzania i innej roboty jak zwykle zresztą.
Boisz się burzy ,ja też ,panicznie...ale na szczęście nie grzmi u mnie...
No dobrze,podejrzę jeszcze Twój wątek bo widziałam już pąki róż i sadzonkę dalii chyba
i inne roślinne rarytaski.
Pozdrawiam