Geniu, no co Ty, jak tak będziesz dzielić to ciągle będziesz miała małe kępki, daj im troszkę czasu, u nas też są kiermasze i mogę sobie kupić Po za tym część Twego ogrodu już mieszka u mnie ;:91e-genia pisze:Witaj Grzesiu szkoda że nie można ich jeszcze dzielić ale w przyszłym roku może coś jużGrzesik pisze: Ale piękne odmiany Geniu
wypuszczą.
Genia
Kolorowy ogród Geni -Cz.7
- Grzesik
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 sty 2009, o 15:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gieniu przepiękna kolekcja liliowców..........
Masz tyle pięknych kwitów i codziennie coś nowego kwitnie że nie musisz się martwić że nic nie będzie kwitło jak przyjedzie Jacek ........
Gieniu na pewno spotkanie przebiegnie w miłej atmosferze, czego gorąco życzę i przede wszystkim trzymam kciuki za pogodę
Gieniu razem z Tobą cieszę się że Twój syn dostał się na Ekonomię na UMK w Toruniu pozdrawiam cieplutko
Masz tyle pięknych kwitów i codziennie coś nowego kwitnie że nie musisz się martwić że nic nie będzie kwitło jak przyjedzie Jacek ........
Gieniu na pewno spotkanie przebiegnie w miłej atmosferze, czego gorąco życzę i przede wszystkim trzymam kciuki za pogodę
Gieniu razem z Tobą cieszę się że Twój syn dostał się na Ekonomię na UMK w Toruniu pozdrawiam cieplutko
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzięki siostrzyczko jestem taka szczęśliwa ,z tego szczęścia aż serce mnie boli.jollla500 pisze:Gieniu przepiękna kolekcja liliowców..........
Moje stare liliowce na pewno będą kwitły wszystkie ,gorzej z nowościami już 2 czy 3 przekwitły ,a o atmosferę się nie martwię na pewno będzie fajnie .
Genia
- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Młodziutkie oczko, a już ma takie cuda. To co będzie za rok?
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz