Mój piękny ogród

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój piękny ogród

Post »

Karino jestem z okolic J.Góry,ale ja takich u nas nie widziałam :( a tak by mi się przydały ;:108
Fotki Iwy znajdują się u mnie w cz.1 na stronie 5 i 6 miałam więcej ale gdzieś mi wcięło ;:223 W tej chwili u nas mocno się zachmurzyło i leje jak diabli :evil:
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p
Od: 19 sty 2010, o 12:00
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Bogusiu,no ślicznie to wygląda,tak ładnie zakrzewiona,ile razy w sezonie jest cięta,i jak krótko :roll: :?: to mieszkasz całkiem nie daleko od nas,a ten deszcz to przyszedł pewnie od nas bo u nas już nie pada :wink:kochana a co do kamieni to ile konkretnie potrzebujesz?bo nawet koło nas jest kopalnia łupka http://www.lupek-jenkow.pl
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No kuś mnie tym kamieniem kuś :;230 M nie pojedzie, bo za daleko dla niego, nawet jak by było pod nosem :;230 a co do iwy to tnie jak już jest zarośnięta :;230
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

no ale jak by tak do nas w odwiedzinki a potem po kamień :wink: to by było przyjemne z pożytecznym, ;:109
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

I po co ja tam poszłam ;:223 po co mi to pokazałaś ;:223 ja się ;:14 w główkę
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

cudeńka prawda :wink: no ni też gul skacze jak widzę takie bajery z kamienia ;:214kochana nic na siłę jak będą chęci to i wtedy namówisz męża ,albo jeszcze lepiej pokaż jemu tą stronkę :lol:
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazeka o to co zrobiły kury od sąsiada, ;:223 jakbym miała mało pracy w ogrodzie ;:223 Obrazek
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Karinko. Wiosna w pełni jak widzę. Fajnie zaplotłaś tę wierzbę.

Kamień po prostu bajka. Ja ostatnio bardzo choruję na taki. Ile trzeba za niego zapłacić? Bo u mnie nie takich nie ma.
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27

Post »

Karinko ;:167 popodziwiałam Twój ogród ;:138
Tyle pięknych zdjęć ;:138
Uwielbiam tę tajemniczość w Twoim ogrodzie ;:196
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
Awatar użytkownika
harwi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2008, o 14:49

Post »

Super wiosennie już u Ciebie.
Taki kamień to by mi się też przydał. Ciekawe tylko jakie to ceny i w ogóle transport własny trzeba by mieć :roll: Ale przepiękny jest fakt jest faktem. :D
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Witaj Karinko! Piękne irysy :!: Zwarta spora kępa. Ile lat rosną u Ciebie :?: Pytam, bo moje po dwóch latach przestały kwitnąć.
Awatar użytkownika
ARABELLA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2009, o 16:05

Post »

Karinko przepiękna wiosna u ciebie o kamieniu nie wspomnę,bo też na taki choruję. Pozdrawiam serdecznie ;:196
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

Margo2 pisze:Karinko. Wiosna w pełni jak widzę. Fajnie zaplotłaś tę wierzbę.

Kamień po prostu bajka. Ja ostatnio bardzo choruję na taki. Ile trzeba za niego zapłacić? Bo u mnie nie takich nie ma.
Margo dziękuję,ile kosztuje :roll: to nie mam pojęcia my zbieraliśmy w okolicy ale możesz zerknąć na ten likn troszkę wyżej to może tam coś więcej się dowiesz :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”