Ewuniu ewarm bertram u mnie na razie rośnie (odpukać

). Iryski kocham i chciałabym dużo więcej
Marlenko ja też je bardzo lubię, wciąż bym chciała więcej... A nie posadziłaś swoich zbyt głęboko? Ja kiedyś namiętnie upychałam im bulwy głębiej, a one strzelały focha i nie kwitły
Aniu anabuko no nie można mieć wszystkiego, a szkoda
Aniu Ann zawsze się śmieję sama z siebie, że większość osób ma kilka "bzików", a ja zachłanna chciałabym wszystko

A mój wiesiołek ani myśli póki co... Tawułka też jeszcze każe na siebie czekać. Cieszę się, że tak im się u ciebie podoba
Iwonko 1 ciągle uzupełniam rabaty, żeby nigdy nie brakowało na nich koloru, ale to żmudna praca... Bertram zachwycił mnie na zdjęciach, na żywo nic nie traci ze swojego uroku.
Ewelinko iryski jeszcze nie wszystkie kwitną, a powojniki powoli zaczynają

Firletka smółka gdy tylko ma odpowiednie stanowisko to ładnie przyrasta, więc mam nadzieję, że szybko się doczekasz dużej kępy. Z doniczkowymi to moja pierwsza przygoda... Mam nadzieję, że nie ukatrupię

Rady odnośnie uprawy bardzo mile widziane
Kasiu iryski nie kwitną jakoś strasznie krótko... Zwłaszcza gdy jest większa kępa. Czemu ci się zmarnował powojnik? Może jeszcze odbije? One lubią robić takie niespodzianki. U mnie właśnie pokazał się kolejny i to w chwili, gdy podeszłam do niego z łopatką w jednej dłoni i innym powojnikiem na jego miejsce w drugiej
Martusiu mam dokładnie tak samo - wszystko to moje "ulubione" i dodatkowo chciałabym wszystkie odmiany z danego gatunku;:223
Tulipanki już przebrzmiały, na placu boju pozostały ostatnie Groenland
Ewuniu ewarost no nic nie poradzę na to, że kocham kolorki w ogrodzie

W domu niemal minimalizm, w ogrodzie busz

Bez pachnie z daleka, uwielbiam takie silnie pachnące rośliny.
Natalko nie liczyłam irysków, ale wiem, że mam ich zdecydowanie za mało
Bożenko podziwiam twoje rękodzieła, więc taki komplement z twoich ust bardzo mnie cieszy
Karolinko ja uwielbiam piwonie za ich urodę, zapach, wielkość kwiatów, więc od razu ją u ciebie wypatrzyłam

Staram się jak mogę, żeby na rabatach nie było "przestojów", wystarczy mi ten długi zimowy