Ogródek to moje drugie życie cz.11 -sezon 2017
- anabuko1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek to moje drugie życie cz.11 -sezon 2017
Dorotko,Piękne hostki,ale chyba gęsto posadzone. Może nawet za ?
U mnie tez za gęsto.Po 3 , 4 latach to już widać.I już trochę ich przesadziłam i jeszcze i czeka mnie przesadzanie.
Śliczne chryzantemki. I zresztą cały ogród.
Róze wciąż pięknie się prezentują ;D
A ta rozplenica Fireworks p r z e ś l i c z n a .Dobrze rośnie ?I jak z jej zimowaniem ??
U mnie tez za gęsto.Po 3 , 4 latach to już widać.I już trochę ich przesadziłam i jeszcze i czeka mnie przesadzanie.
Śliczne chryzantemki. I zresztą cały ogród.
Róze wciąż pięknie się prezentują ;D
A ta rozplenica Fireworks p r z e ś l i c z n a .Dobrze rośnie ?I jak z jej zimowaniem ??
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Soniu pomimo plagi komarów z działki korzystam ile się da ,a to już niełatwe bo wróciłam po urlopie do pracy mimo,że jeszcze kolorowo bo rabaty ukwiecone to czuć nadchodzącą jesień, liście zaczynają powoli spadać,kwitną zimowity no i zmrok zapada wcześniej-ale jeszcze słonecznie i bardzo,bardzo ciepło
Aniu hosty posadzone tak celowo,ma być busz hostowy,a rozsadzić zawsze można ,Fireworks nie zimuje niestety,ale nie jest droga,warto kupować
-- 28 sie 2017, o 20:06 --
a to firletka kwiecista
Aniu hosty posadzone tak celowo,ma być busz hostowy,a rozsadzić zawsze można ,Fireworks nie zimuje niestety,ale nie jest droga,warto kupować
-- 28 sie 2017, o 20:06 --
a to firletka kwiecista
- Shire
- Od: 3 kwie 2016, o 21:33
Dorotko, nie wiem jak to się stało, ale już dawno umknął mi Twój wątek, dopiero jak zajrzałaś do mnie przypomniałam sobie o tym niezwykłym wątku.
Mnogości kwiecia
Dziękuję za nazwę budlei- też taką mam.
Niezmordowany z Ciebie ogrodnik- te rabatki z małymi sadzonkami bardzo mnie wzruszają.
Mnogości kwiecia
Dziękuję za nazwę budlei- też taką mam.
Niezmordowany z Ciebie ogrodnik- te rabatki z małymi sadzonkami bardzo mnie wzruszają.
- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
Dorotko sesja motylkowa na kwiatach budlei cudna. Pięknie wyglądają rabaty w takim świetlistym cieniu. Hortensje też masz w różnych fazach koloru, chyba w tym roku szybciej różowieją.
- dorcia7
- ewelkacha88
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Dorotko , ostatnie zdjęcie bardzo jesienne . No niestety, taka kolej rzeczy i po lecie musi być jesień . Swoją drogą u mnie też cały dzień lało . Z jednej strony to dobrze bo sucho ale podobno u mnie do piątku ma być taka pogoda . Ech . Pozdrawiam .
-
- 50p
- Od: 25 lip 2016, o 14:57
Witaj Dorotko !!! Jak miło jest pospacerować po Twojej działce , zadbane rabaty , śliczne ozdoby i przepiękne rośliny. U mnie też ciągle pada , błoto po kostki, chwasty rosną jak szalone a dni niestety coraz krótsze. Z pozdrowieniami dla Ciebie , mój hostowy busz
Pozdrawiam : Jola
- dorcia7