Mój ogród - Ewelina - 2009r. cz.3
- Anya
- Przyjaciel Forum
- Od: 5 gru 2006, o 14:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Ewelinko!
Kupiłam sobie "Mój piękny ogród", do poczytania przy porannej kawie, no i zobaczyłam Twój ogród!!!
Zrobiło mi się bardzo miło, bo przecież znam osobę, która prezentuje tak piękne miejsce
Chciałoby się więcej zdjęć, ale aby pokazać wszystkie ogrodowe zakątki wraz z roślinnymi perełkami, to nawet dwóch numerów by brakło!
GRATULUJĘ!
A na oglądanie zdjęć przyszłam do Twojego wątku... i trochę sobie pobuszuję
Kupiłam sobie "Mój piękny ogród", do poczytania przy porannej kawie, no i zobaczyłam Twój ogród!!!
Zrobiło mi się bardzo miło, bo przecież znam osobę, która prezentuje tak piękne miejsce
Chciałoby się więcej zdjęć, ale aby pokazać wszystkie ogrodowe zakątki wraz z roślinnymi perełkami, to nawet dwóch numerów by brakło!
GRATULUJĘ!
A na oglądanie zdjęć przyszłam do Twojego wątku... i trochę sobie pobuszuję
Pozdrawiam, Anna
Wszystko czego potrzebujesz to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów.
Wszystko czego potrzebujesz to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów.
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
To może nie wychodź ?Miiriam pisze: Mój już nie kwitnie .. miał więcej kwiatów .. wgrywam właśnie fotki - może jutro uda mi się wstawić " naszego " decumbensa ...
Ależ trudno wyjść z Twojego ogrodu
Fotki Decumbensa chętnie obejrzę ( szarpana oczywiście zazdrością niepomierną o ilość kwiatów ) Mam taką sugestię - może to była parka - Tobie dostała się" samiczka ", a mnie leniwy" samczyk ", który nie kwitnie ?
- Lorrie
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 maja 2009, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Powiększając sobie to zdjęcie można poczuć zapach skoszonej trawy ... jak tu cudownie ... ojej kiedy mój ogród tak będzie wyglądać ... na razie walczę z chwastami, które niezmordowanie wychodzą wokół posadzonych malutkich krzewów ... Pięknie! Nie mam słów, żeby to opisać co czuję oglądając Twoj ogród. Gratuluję !!!
P.S. To zdjęcie fantastycznie wygląda jako pulpit ekranu komputera.Polecam! Właczając kompa od razu robi się na sercu miękko ...
[/quote]
P.S. To zdjęcie fantastycznie wygląda jako pulpit ekranu komputera.Polecam! Właczając kompa od razu robi się na sercu miękko ...
[/quote]