Mój ogród w cieniu sosen cz.5.
- Gencjana
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 sty 2010, o 22:14
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój ogród w cieniu sosen cz.5.
Ewelino, tak bardzo się cieszę, że zajrzałaś do alpejskiego wątku. Niestety zagubił mi się Twój wątek, a przecież tak bardzo
podobał mi się Twój ogród. Teraz z przyjemnością pooglądałam fotki, posiedziałam z Tobą na schodkach i mam przekonanie, że
już Cię nie "zgubię". Wielkopolska - a więc mnie nie dziwi perfekcyjny porządek w Twoim ogrodzie. Bardzo bym chciała
zobaczyć Twoje zdjęcia z Alp. Czy gdzieś je znajdę?
podobał mi się Twój ogród. Teraz z przyjemnością pooglądałam fotki, posiedziałam z Tobą na schodkach i mam przekonanie, że
już Cię nie "zgubię". Wielkopolska - a więc mnie nie dziwi perfekcyjny porządek w Twoim ogrodzie. Bardzo bym chciała
zobaczyć Twoje zdjęcia z Alp. Czy gdzieś je znajdę?
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Kontakt:
Pracowite i cierpliwe ? kwitną przez całe lato i jesień.
RÓŻE , RÓŻE ,RÓŻYCZKI ...Trochę ich mam , ale w moim piaszczysto-cienistym ogrodzie nie czują się chyba najlepiej. Nie potrafię jednak oprzeć się pokusie , by choć w tych bardziej słonecznych miejscach nie rosły te niezwykłe kwiaty :
-----------------CDN.
RÓŻE , RÓŻE ,RÓŻYCZKI ...Trochę ich mam , ale w moim piaszczysto-cienistym ogrodzie nie czują się chyba najlepiej. Nie potrafię jednak oprzeć się pokusie , by choć w tych bardziej słonecznych miejscach nie rosły te niezwykłe kwiaty :
-----------------CDN.
- dodad
- Od: 21 cze 2009, o 18:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mam ten spam problem z różami i też nie mogę się oprzeć nowym zakupom. Zwłaszcza jak trafiam na kwitnące w donicach.
A te twoje wyglądają bardzo dobrze i pięknie kwitną.
Miłego dnia
A te twoje wyglądają bardzo dobrze i pięknie kwitną.
Miłego dnia
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Ewelinko,piękna ta łososiowa.Zbieram opakowania prawie od wszystkich roslin,które kupuję i sadziłam taką,widocznie się nie przyjęła.
Śliczne róże i hortensje - twój ogród jeszcze taki piękny! I sympatyczna w nim ogrodniczka
Ewelino, widzę, że na ganku masz sporą tujkę w donicy. Na zimę ją tak zostawisz? Nie zmarznie?
Ewelino, widzę, że na ganku masz sporą tujkę w donicy. Na zimę ją tak zostawisz? Nie zmarznie?
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Ewelinko pięknie u Ciebie siadam obok ciebie na schodach i podziwiam podziwiam, raj na ziemi
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
jakie cudne te łososiowo-pomarańczowe, czy to ta sama róża na 3 fotkach, Ewelino napisz proszę co to za róża, bo zakochałam się
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- mmgosik
- 50p
- Od: 9 lis 2010, o 12:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No cóż, często tak sobie siedzie i wzdycham do tych widoczków, choć po cichu ! Dzisiaj zostawiam ślad. Cudnie !
Pozdrawiam Gosia
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Kontakt:
Witajcie
I kolejne zdjęcia róż :
Mam na ganku w donicach dwie tuje ("Thuja occidentalis "Smaragd"). Stoją pod dachem , przy ścianie domu. Nigdy jeszcze nie przemarzły. Muszą być jedynie mocno podlewane , także zimą , gdy jest odwilż. W tym roku "stare" wsadziłam do gruntu - były już wysokie , miały w donicach za ciasno, a w ogrodzie miałam bowiem puste miejsce, a kupiłam do donic dwie nowe , niższe tujki. Mam nadzieję ,że znowu będą tam mieszkać kilka sezonów.[Iza] pisze:Ewelino, widzę, że na ganku masz sporą tujkę w donicy. Na zimę ją tak zostawisz? Nie zmarznie?
Grażynko , to róża z grupy "PALACE".Jeśli znajdę w domu nazwę odmiany , to naturalnie podam .agrazka pisze:jakie cudne te łososiowo-pomarańczowe, czy to ta sama róża na 3 fotkach, Ewelino napisz proszę co to za róża, bo zakochałam się
I kolejne zdjęcia róż :
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Róże to Ci kwitną jak w pełni lata .
Śliczności
Śliczności
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Ta różyczka to Olimpic Palace tez ją sobie zamówiłam dlatego wiem . Zauroczyła mnie u Hani 1 .Sliczne i zdrowe różyczki Ewelinko to radość dla oka
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
Dzięki za nazwę. Ewelino twoje inne róże też są imponujące
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...