W.o... Kotach cz.6 {02.2012}
- edi13
- 1000p
- Od: 14 maja 2007, o 13:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: W.o... Kotach cz.6 {02.2012}
Borys jest na urinari jeszcze przez około 3 tyg a później musimy zmienić karmę na specjalną na problemy z drogami moczowymi .
Na razie jest meksyk Borys je co innego, kotka co innego i izolujemy na czas jedzenie, ale nasze koty są tak sprytne Lila stoi pod spiżajnią wie , że tam jest jedzenie (dokarmiamy ją wciągu dnia bo ta księżniczka zje dwie chrubki i najedzona) miałczy otwieram drzwi a Borys wyrasta jak spod ziemi i już jest w spiżarce i pałaszuje wiecznie nienażarty a Lila się odwaca i odchodzi sobie To się nazywa współpraca
Na razie jest meksyk Borys je co innego, kotka co innego i izolujemy na czas jedzenie, ale nasze koty są tak sprytne Lila stoi pod spiżajnią wie , że tam jest jedzenie (dokarmiamy ją wciągu dnia bo ta księżniczka zje dwie chrubki i najedzona) miałczy otwieram drzwi a Borys wyrasta jak spod ziemi i już jest w spiżarce i pałaszuje wiecznie nienażarty a Lila się odwaca i odchodzi sobie To się nazywa współpraca
-
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 7 wrz 2012, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Edi, jak najbardziej Cie rozumiem bo mam to samo, moja Hera jest na renalu a młodsza Kulka ma normalne i też przez to mieszanie misek mam zamieszanie
najgorzej ze dla Hery wyniki sie nie poprawiają
najgorzej ze dla Hery wyniki sie nie poprawiają
pozdrawiam
Basia
Basia
Ja też miałam Klakisia - niewidomego staruszka z alergią pokarmową, który musiał trzymać dietkę.
Ale co on nie wyrabiał, żeby podciągnąć cokolwiek innego, to się w głowie nie mieści
Kiedyś naleśnika złapał ze stołu i z nim uciekał albo placka z jabłkami, takiego racucha
Nie mówię już o mięsku z kanapek: zjadał elegancko pod stołem a jak jeszcze zdążył, to wylizywał masło
Ale co on nie wyrabiał, żeby podciągnąć cokolwiek innego, to się w głowie nie mieści
Kiedyś naleśnika złapał ze stołu i z nim uciekał albo placka z jabłkami, takiego racucha
Nie mówię już o mięsku z kanapek: zjadał elegancko pod stołem a jak jeszcze zdążył, to wylizywał masło
-
Bagienka uśmiałam się z pomysłowości Twojego Klakisia, niezły numer z niego
pozdrawiam
Basia
Basia
grosia pisze:Bagienka uśmiałam się z pomysłowości Twojego Klakisia, niezły numer z niego
Klakisia już nie ma niestety, odszedł w sierpniu, ale był przekochany kombinator
Mamy drzwiczki kocie zamontowane przy wyjsciu na ganek i tam reszta stada się stołowała, Klakier jadał w kuchni lub w łazience.
Zazwyczaj drzwiczki były zablokowane, więc kocidła jak chciały wyjść, musiały się głośno dopominać... Klakiś czasami tak wyczuł moment, że wpadał na ganek tymi drzwiczkami i szamał na czas Często mu się to nie zdarzało, a jak już, to później to odchorował swędziochami i rankami
Nie zapomnę, jak rok temu pilnował święconki:
Pomagał w krojeniu sałatki
-- Wt 09 kwi 2013 11:27 --
A tak sypiał nasz Kot Senior
-
Bagienka przesłodkie miałaś te kociaki, i jakie pomysłowe
nie mów że teraz nie masz żadnego
pozdrawiam
Basia
Basia
Nie, nie, nie ma Klakisia i Moherka, bo pojechał na swoje (był na odchowaniu u nas )grosia pisze:Bagienka przesłodkie miałaś te kociaki, i jakie pomysłowe
Teraz mamy Fredka, Figę i Rysię
To z kociastych
Z psiastych jest Mona, Borys i Miśka
Jest też Pepe i Mały - morskie świniaki
I Luśka - chomiczek dżungarski
-
woow niezła gromadka
nie nudzisz sie na pewno z nimi
u mnie skromniej zdecydowanie, dwie kotki Hera i Kulka
na podwórku Gaja, niebawem będzie miała towarzystwo bo bardzo teskni, miała kompana Aresa ale go juz nie ma
do tego stadko gołębi bo moje szczescie ma rodzinnego wirusa i były i są teraz...
marzy mu sie jeszcze papuga ara ale to akurat mnie troche martwi biorąc pod uwage fakt ze w domu sa kociaki
nie nudzisz sie na pewno z nimi
u mnie skromniej zdecydowanie, dwie kotki Hera i Kulka
na podwórku Gaja, niebawem będzie miała towarzystwo bo bardzo teskni, miała kompana Aresa ale go juz nie ma
do tego stadko gołębi bo moje szczescie ma rodzinnego wirusa i były i są teraz...
marzy mu sie jeszcze papuga ara ale to akurat mnie troche martwi biorąc pod uwage fakt ze w domu sa kociaki
pozdrawiam
Basia
Basia
- kasia28x
- 100p
- Od: 26 sty 2013, o 09:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
grosia, widzę że mitologiczne towarzystwo Cię otacza moje zwierzaki też z tej bajki, mieliśmy Kronosa i Aresa a teraz jest Hera
Wszystko jest trudne...zanim stanie się proste
Pozdrawiam, Kasia
Pozdrawiam, Kasia
Ja też miałam Aresa psa
A mój Jakub miał Freya i Kazana
Kotek dla odmiany nazywał się Szary
A mój Jakub miał Freya i Kazana
Kotek dla odmiany nazywał się Szary
-
Kasia, Bagienka fajnie wiedzieć że jest nas więcej miłośników ...
moja młodsza kotka też miała mieć imię z tej bajki ale niestety moja córka się uparła bo wiadomo malutki kociaczek to śliczna mała puchata kuleczka no i została kulka...
moja młodsza kotka też miała mieć imię z tej bajki ale niestety moja córka się uparła bo wiadomo malutki kociaczek to śliczna mała puchata kuleczka no i została kulka...
pozdrawiam
Basia
Basia
- kris11
- 200p
- Od: 28 lut 2012, o 20:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Niektóre czarne koty są do siebie bardzo podobne,
Fredzio jest identyczny jak moja Zuza, niestety odeszła po 18 wspólnych latach....
Fredzio jest identyczny jak moja Zuza, niestety odeszła po 18 wspólnych latach....
Pozdrawiam- Marzena
18 lat to piękny wiek kawał wspólnego życia...