Ogród Linety
- Niunia1981
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- stokrotka_polna
- 500p
- Od: 20 mar 2012, o 16:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Linety
Linetko, lilie w pięknym kolorze. Już widzę te umorusane, wąchające noski .
"Nie deptać stokrotek pod płotem, bo chociaż stokrotka maleńka, to w każdej jest nuta piosenki i w każdej poezji kropelka."
Pozdrawiam Stokrotka
U stokrotki polnej cz. 1 cz.2
Pozdrawiam Stokrotka
U stokrotki polnej cz. 1 cz.2
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękna ta piwonia.
Pierwsza lilia bardzo cieszy bo to taki zwiastun lata, słońca i mnóstwa kwiatów.
Popadało, roślinki odżyją i będzie pięknie.
Pierwsza lilia bardzo cieszy bo to taki zwiastun lata, słońca i mnóstwa kwiatów.
Popadało, roślinki odżyją i będzie pięknie.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
..moje lilie tez zakwitły te co w domu były... śliczny kolor lilii
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Piękna niespodzianka a i piwonie śliczne. Bardzo lubię te kwiaty. W moim zimnym ogrodzie rozwiną się w pełni dopiero chyba za tydzień.
- Ela SZ
- 200p
- Od: 12 sie 2011, o 13:57
O jej Linetko,lilie Ci zakwitły? jest śliczna trzymałaś ją może w domu wcześniej?
-
- Od: 22 sty 2008, o 16:08
A u mnie jutro będzie liliowiec [no chyba już nie będzie przymrozku ]
- jolcia1212
- 500p
- Od: 8 gru 2009, o 21:45
Linetko
Zakochałam się w Twojej hortensji pnącej. Cudo. Ile ma lat? Na jakiej wystawie rośnie? Moja jest mała, mam ją drugi sezon i już ma dwa kwiatki.
Zakochałam się w Twojej hortensji pnącej. Cudo. Ile ma lat? Na jakiej wystawie rośnie? Moja jest mała, mam ją drugi sezon i już ma dwa kwiatki.
Przepraszam Was gorąco za moje milczenie, ale nawaliło mi się roboty. Za kilka dni powinno się trochę uspokoić, mam nadzieję.
Lilie były podpędzone w domu, w piwnicy. Zimowały tam, a gdy zrobiło się cieplej, strzeliły do góry, tak że wysadziłam je już dosyć spore. Dlatego tak wcześnie zakwitły.
A hortensja pnąca może mieć około 10-12 lat, dlatego jest taka okazała. Rośnie przy schodach wejściowych, na rogu północno-zachodnim. Pachnie moim zdaniem bardzo ładnie, ale niektórzy członkowie rodziny się krzywią, nie każdemu ten zapach odpowiada, a jest bardzo intensywny, szczególnie w ciepłe dni.
Lilie były podpędzone w domu, w piwnicy. Zimowały tam, a gdy zrobiło się cieplej, strzeliły do góry, tak że wysadziłam je już dosyć spore. Dlatego tak wcześnie zakwitły.
A hortensja pnąca może mieć około 10-12 lat, dlatego jest taka okazała. Rośnie przy schodach wejściowych, na rogu północno-zachodnim. Pachnie moim zdaniem bardzo ładnie, ale niektórzy członkowie rodziny się krzywią, nie każdemu ten zapach odpowiada, a jest bardzo intensywny, szczególnie w ciepłe dni.
- delosperma
- Od: 20 mar 2012, o 00:52
Tylko się przy tej robocie nie przemęczaj. Lilia śliczna, taki ciekawy kolor. życzę.
Maria motyczką dziabnięta
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Witaj deszcz pada a ja dzis odwiedzam ogródki i lista chciejstw zaczyna rosnąć
- Dyshia
- 1000p
- Od: 17 lut 2010, o 12:19
Linetko, lilia śliczna, masz więcej? U mnie w tym roku niestety ani jednej... Zapomniałam kupić.