Zielona ferajna
- katharos
- 1000p
- Od: 4 sie 2012, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zielona ferajna
Zimno u ciebie, u mnie śnieg się stopił ale teraz mrozik trzyma.
Moje hipeastrum już podlewam i zaczyna się budzić.
Moje hipeastrum już podlewam i zaczyna się budzić.
- georginja
- 500p
- Od: 4 paź 2012, o 01:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
U mnie śnieg dopiero dziś poprószył, ale i tak smutno się zrobiło - bo teraz człowiek widzi na "żywe oczy" że jednak zimy nie unikniemy. Także prosimy Natalko o następne "kwitnące" zdjęcia, żeby chociaż na ekranie nadal podziwiać wiosnę lub lato.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 26&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=154" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=154" onclick="window.open(this.href);return false;
- Blueberry
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Agatko oby tak było Widoczek piękny za pierwszym razem, no i może w święta - reszta zimy jak dla mnie może być bez śniegu
Tesiu oj ciężko będzie ciężko - zwłaszcza jak się naoglądasz kwitnących
Cynthio też widziałam jeszcze zielone wierzby pod tym całym śniegiem Dziękuję za trzymanie kciuków przekażę cebuli, ma się słuchać
Kingo ja też
Magdo śniegu już nie ma, wczoraj też było pięknie, za to dzisiaj
Madusiu dziękuję
Weroniko to przykre Też walczę teraz z robactwem które mi zżera ukochane krotony, mam nadzieję że zdołam je jakoś uratować
Kasiu teraz już temperatura na plusie, ale chyba wolałam ten wczorajszy mrozik i słoneczko, niż dzisiejszą pluchę Pokaż koniecznie swoje hipeastrum jak zakwitnie
Georginjo wysyłając ten post wyskoczył mi twój komentarz - a więc mówisz-masz, kwitnący storczyk
No i jednak musiałam wyciągnąć hibka z b... i wymienić mu ziemię, ta ze sklepu dziwna jakaś, w ogólne nie chciała przeschnąć Przy okazji rozsadziłam guzmanie, z jednej rośliny zrobiły się trzy - i tak, po cytrynach mam kolejną plantację
Z okazji urodzin dostałam od mamy storczyka miniaturkę - łaciatka, bardzo podobnego do tego, który mi padł. Zdjęcia takie sobie, muszę mu zrobić sesję przy lepszym świetle. Jak na miniaturkę ma ogromne kwiaty, niemal tak duże jak niektóre "standardowe" storczyki.
Tesiu oj ciężko będzie ciężko - zwłaszcza jak się naoglądasz kwitnących
Cynthio też widziałam jeszcze zielone wierzby pod tym całym śniegiem Dziękuję za trzymanie kciuków przekażę cebuli, ma się słuchać
Kingo ja też
Magdo śniegu już nie ma, wczoraj też było pięknie, za to dzisiaj
Madusiu dziękuję
Weroniko to przykre Też walczę teraz z robactwem które mi zżera ukochane krotony, mam nadzieję że zdołam je jakoś uratować
Kasiu teraz już temperatura na plusie, ale chyba wolałam ten wczorajszy mrozik i słoneczko, niż dzisiejszą pluchę Pokaż koniecznie swoje hipeastrum jak zakwitnie
Georginjo wysyłając ten post wyskoczył mi twój komentarz - a więc mówisz-masz, kwitnący storczyk
No i jednak musiałam wyciągnąć hibka z b... i wymienić mu ziemię, ta ze sklepu dziwna jakaś, w ogólne nie chciała przeschnąć Przy okazji rozsadziłam guzmanie, z jednej rośliny zrobiły się trzy - i tak, po cytrynach mam kolejną plantację
Z okazji urodzin dostałam od mamy storczyka miniaturkę - łaciatka, bardzo podobnego do tego, który mi padł. Zdjęcia takie sobie, muszę mu zrobić sesję przy lepszym świetle. Jak na miniaturkę ma ogromne kwiaty, niemal tak duże jak niektóre "standardowe" storczyki.
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Pozdrawiam, Natalia
- crazydaisy
- Od: 27 cze 2013, o 09:45
Ale ciapatek! Slodko wyglada. Laciaty jak krowka normalnie. Slodziak.
Kinga
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgoda bez polskiej czcionki/Adminka
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- _LeNa_
- 500p
- Od: 24 maja 2012, o 19:19
Witaj Natalio
Przejrzałam cały wątek i jestem zachwycona Twoimi zdjęciami Są bardzo klimatyczne.. Ja też lubię "bawić się" aparatem i podobnie jak Ty tworzyć różnego rodzaju bukiety i kompozycje Twój wątek był więc dla mnie nie tylko ucztą dla oka, ale i swego rodzaju inspiracją..
Zostaję tu na dłużej i czekam na kolejne fantastyczne fotki
Przejrzałam cały wątek i jestem zachwycona Twoimi zdjęciami Są bardzo klimatyczne.. Ja też lubię "bawić się" aparatem i podobnie jak Ty tworzyć różnego rodzaju bukiety i kompozycje Twój wątek był więc dla mnie nie tylko ucztą dla oka, ale i swego rodzaju inspiracją..
Zostaję tu na dłużej i czekam na kolejne fantastyczne fotki
- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Piękny ciapatek i miejsca dużo nie zajmie
- Brendii
- 500p
- Od: 22 wrz 2013, o 19:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Sliczny prezent. Kolorek słodki i z dużymi kwiatami musi się wyjątkowo prezentować.
- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Fajny ciapatek a pomysł z doniczką w kryształowej podstawce godny naśladownictwa-chyba podchwycę?
Pozdrówka
Pozdrówka
- madusia
- 1000p
- Od: 19 paź 2013, o 20:15
- Kontakt:
Cudowny prezent taki ciapatek
- labka1
- Od: 4 wrz 2012, o 16:22
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cudny ciapatek..
to ja dołączam życzenia urodzinowe....pewno po czasie już...ale prosto z serca kochana..
Wszystkiego Najlepszego!!!
to ja dołączam życzenia urodzinowe....pewno po czasie już...ale prosto z serca kochana..
Wszystkiego Najlepszego!!!
- Blueberry
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Kingo dziękuję w imieniu storczyka Postaram się dzisiaj zrobić mu więcej zdjęć (zapowiada się nareszcie ), więc będzie można nacieszyć oczy
Magdo bardzo dziękuję i zapraszam ponownie Miło mi słyszeć, że moje zdjęcia są dla kogoś inspiracją - robiąc je, a potem wybierając, zawsze staram się by były jak najlepsze Z przyjemnością odwiedzę również Twój wątek
Tesiu prawda - to przewaga miniaturek nad "standardowymi" storczykami
Brendii dziękuję
Arku to popielniczka - nie palę, więc wykorzystuję inaczej
Magdo dziękuję powiedziałam wcześniej mamie, że wolę żywe zamiast bukietu - więc dostałam żywy bukiecik
Kasiu dziękuję za życzenia
Magdo bardzo dziękuję i zapraszam ponownie Miło mi słyszeć, że moje zdjęcia są dla kogoś inspiracją - robiąc je, a potem wybierając, zawsze staram się by były jak najlepsze Z przyjemnością odwiedzę również Twój wątek
Tesiu prawda - to przewaga miniaturek nad "standardowymi" storczykami
Brendii dziękuję
Arku to popielniczka - nie palę, więc wykorzystuję inaczej
Magdo dziękuję powiedziałam wcześniej mamie, że wolę żywe zamiast bukietu - więc dostałam żywy bukiecik
Kasiu dziękuję za życzenia
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Pozdrawiam, Natalia
Pozdrawiam, Natalia
- crazydaisy
- Od: 27 cze 2013, o 09:45
To jedynie sluszne wykorzystanie popielniczki.
Kinga
- MORANGO
- Od: 4 sie 2011, o 00:05
- Kontakt:
Widoczek istnie zimowy a phalki cudniaste