Ogród Kryski - 2 cz. 2008r
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bogusiu klapki męża ale już takie "ładne", że tylko psom na pożarcie się nadają. 

Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- kryska
- Przyjaciel Forum
Izo miło, że mnie odwiedzasz. Ja nawet nie jestem na bieżąco. Saba rośnie i dokazuje za całą gromadę psów.
UluTwoich butów to szkoda, a kapcie mojego M to już dawno powinny być wyrzucone, no ale cóż robić jak ktoś jest tak mocno przywiązany do swoich rzeczy.
Karmen już ma ochotę na swawole ale jeszcze ją hamuję. Jutro idzie do kontroli i zobaczymy czy dostanie zezwolenie na całkowity luz i szaleństwa z Saba.
UluTwoich butów to szkoda, a kapcie mojego M to już dawno powinny być wyrzucone, no ale cóż robić jak ktoś jest tak mocno przywiązany do swoich rzeczy.
Karmen już ma ochotę na swawole ale jeszcze ją hamuję. Jutro idzie do kontroli i zobaczymy czy dostanie zezwolenie na całkowity luz i szaleństwa z Saba.
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No widzisz sama, ze zemsta słuszna
Koty mają wysoko rozwinięte poczucie sprawiedliwosci. Kiedyś mąż niesłusznie nakrzyczał na kotkę. Mówiłam mu, ze nie miał racji i nie powinien był jej karcić. Na drugi dzień miał nalane do butów
Mógł mówić o szczęściu, ze ta kotka nie była mściwa i nie powtórzyła tego. Podobno niektóre koty potrafią tę zemstę powtarzać przez wiele dni
Przepraszam Krysiu, ze sie rozpisałam o kotach w Twoim wątku zdominowanym raczej przez psy

Przepraszam Krysiu, ze sie rozpisałam o kotach w Twoim wątku zdominowanym raczej przez psy

- kryska
- Przyjaciel Forum
Izo, Ulu można i o kotach, ja też bym chciała kota /ponoć mam/ ale dorosłego psy by nie zaakceptowały a na małego, przynajmniej teraz po tym całym cyrku z psiakami, się nie zdecyduję.
angi dziękuję bardzo,nie wiesz nawet jak mi teraz takie miłe słowa są potrzebne.
angi dziękuję bardzo,nie wiesz nawet jak mi teraz takie miłe słowa są potrzebne.
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Krysiu - ja też myślałem że przejrzę nowe wątki - ale tyle dzieje się w starych że czasu brakuje :P
a twoje psiaki tak ładnie wyglądają i szczeniaczek duży już urósł - a jeszcze niedawno był taki tyci tyci :P
a twoje psiaki tak ładnie wyglądają i szczeniaczek duży już urósł - a jeszcze niedawno był taki tyci tyci :P
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- kryska
- Przyjaciel Forum
Zosiu i Jędrusiu, dziękuję za pączki. Ha, lekarz zalecił dietę i jak to wykonać, wszyscy dzisiaj częstują pączkami.
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04