BIAŁA lista - art przemysłowe i medyczne [2]
Re: BIAŁA lista - art przemysłowe i medyczne [2]
Wszystkim, którzy chcą uregulować metabolizm i oczyścić swój organizm proponuję Chlorofil w płynie - ale tylko jako produkt naturalny. Ostatnio czytałem artykuł o zielonych kiełkach jęczmienia i byłem w szoku jakie ma działanie na ludzki organizm.
Niedawno żona zaciągnęła mnie na spotkanie i było tam kilka osób, którzy systematycznie biorą chlorofil. Zauważyłem, że nawet osoby po 50-ce mają bardzo ładną cerę i nie było tam tłuścioszków.
Gorąco polecam.
Niedawno żona zaciągnęła mnie na spotkanie i było tam kilka osób, którzy systematycznie biorą chlorofil. Zauważyłem, że nawet osoby po 50-ce mają bardzo ładną cerę i nie było tam tłuścioszków.
Gorąco polecam.
Nie wiem czy się ta wiadomość nada ,ale ja jestem zachwycona zakupem suszarki indukcyjnej i wszystkim mającym odrobinę miejsca w domu i problemy z wieszaniem prania w okresie zimowym POLECAM! Pranie mięciutkie ,pachnące,nie wygniecione(jakby niektórym się wydawało) Wypróbowałam taki sprzęt u podopiecznego w Niemczech i się w nim zakochałam.Teraz mam używam i ciesze się brakiem linek w łazience i ciągłego dyndającego prania nad głową. 

- Judyta84
- 200p
- Od: 12 maja 2010, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A ja mam pytanie odnoście sprzętów domowych sprzedawanych w Biedrone. Mam zamiar kupić w czwartek blender i w związku z tym moje pytanie do was wszystkich. Czy ktoś ma taki blender? Czy jesteście z niego zadowoleni?
-
- 200p
- Od: 9 maja 2013, o 21:44
Latem kupiłam w Biedronce mikser taki z misą i jestem z niego bardzo zadowolona
- Biotit
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 cze 2014, o 00:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Odstraszacz komarów Ultrathon, raz użyty stanie się niezastąpiony.
Polecam
Polecam

- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Kontakt:
To cenna poradaBiotit pisze:Odstraszacz komarów Ultrathon, raz użyty stanie się niezastąpiony.
Polecam

Nigdy nie mogę sobie z tym dziadostwem poradzić co to tylko gryźć potrafi i nic więcej

Miłego dnia.
- martusia810
- 50p
- Od: 23 sie 2011, o 22:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A jaki to ma zasięg?
- sylwia75
- 100p
- Od: 19 lut 2012, o 22:49
Ostatnio wpadły mi w łapki produkty biały jeleń. Plyn do prania mnie niesamowicie pozytywnie zaskoczył,ma delikatny zapach i jest bardzo gesty, wystarczy naprawdę koreczek i mam doprane pranie. Szkoda tylko ze w moim miescie musze sie nabiegać żeby go znaleźć.
Pozdrawiam Sylwia
Szczerze polecam produkty Eveline z olejkiem arganowym. Krem do twarzy i do rąk są wspaniałe. Ten do rąk kończę już drugi.
No i ten ich zapach, jak dla mnie świetny. Mam w planie rozszerzyć listę zakupów produktów tej firmy. Oczywiście na bazie tego olejku.
No i ten ich zapach, jak dla mnie świetny. Mam w planie rozszerzyć listę zakupów produktów tej firmy. Oczywiście na bazie tego olejku.
-
- annodomini
- Od: 13 sty 2008, o 15:24
Szare mydło "Biały Jeleń" . Mój dziadek używał i mój ojciec, ja i mój syn już też używa.
Wypowiadam się na FO, gdy mam o czymś jakiekolwiek pojęcie,
gdy go nie mam, proszę innych o radę.
Pozdrawiam Skrytopodczytywacz Adam
- babuchna
- -Moderator Forum-.
- Od: 7 maja 2009, o 09:57
Moja teściowa używa i bardzo chwali sobie za to płyn do prania "Biały Jeleń".
- annodomini
- Od: 13 sty 2008, o 15:24
Męski Gillette Gel Antiprespirant, niczego lepszego na lato nie odkryłem. Nie spray, nie kulka, nie sztyft, ale żel. Dokładnie tej firmy. Sprzedałem ten wybór kilku znajomym, wszyscy zadowoleni.
Wypowiadam się na FO, gdy mam o czymś jakiekolwiek pojęcie,
- LadyK
- Od: 11 wrz 2015, o 14:31
Płyn meglio taki żółty, rewelacyjnie odtłuszcza, przydatny do kuchni, łazienki w garażu, do odplamiania ubrań itp.
Pozdrawiam Katarzyna
"Kobieta ma zawsze coś do zrobienia w domu, głupia w nocy śpi, to się jej nazbiera"
"Kobieta ma zawsze coś do zrobienia w domu, głupia w nocy śpi, to się jej nazbiera"
Pilarix krem mocznikowy- jest dosłownie moim ulubieńcem na zawsze! Dostępny w aptekach. Troche drogawy, ale bardzo wydajny. Eliminuje szorstkość, przyśpiesza regenerację skóry, intensywne nawilża. Polecam na rogowacenie okołomieszkowe, po depilacji, na problemy z piętami i łokciami.
Biała herbata na wagę: Cesarska Perła Jaśminowa - niebo w gębie - polecam!!!!!