Kaktusy i sukulenty ANETY
- rosiowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 15:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Anetko jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej kolekcji. Przepiękne okazy 

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Anetko, te Euphorbie są ogromniaste
. Piękne okazy.Pozytywnie Ci ich zazdroszczę.
Mammillaria bocasana oczarowała mnie i tym samym trafiła na moją listę chciejstw, nie cierpiących zwłoki

Mammillaria bocasana oczarowała mnie i tym samym trafiła na moją listę chciejstw, nie cierpiących zwłoki

Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
oloix pisze: Kurczę oglądam wasze wątki i widzę same ciekawe kaktusy a to astro a to gymo a jak znajdę u mnie w miejscowości jakieś gymo to albo jest miękie jak gąbka albo kosztuje 30zł![]()
No u mnie akurat ciekawostek nie ma , przewaga Mammillari , a te można łatwo dostac i nie kosztują dużo . Gymnocalycium mam tylko jedno , a Astrophytum wcale

A czemu nie spróbujesz wysyłkowo coś sobie zamówic ? Ja w najbliższym czasie zamówię sobie Astrophytum , bo wiem , że w mojej okolicy ich nigdzie nie dostanę.
M. elongata rubrispinapodoba mi się ta Mammillaria elongata ( tylko to rubish lub coś w tym stylu )

- kati-1976
Mammillarie niesamowite. Z resztą Anetko u Ciebie wszystkie kaktusy i sukulenty są okazami zdrowia. Jestem pod wrażeniem Twojej kolekcji 

- kati-1976

Widzę, że pan Nalaskowski od przyszłego sezonu musi zwiększyć produkcje