W.o..."Twojej Wiedzy", na czym się dobrze znasz.
Re: W.o..."Twojej Wiedzy", na czym się dobrze znasz.
ja lubię pisać
poza tym moją domeną są finanse, geografia i historia

Witajcie. Znam sie na pielęgniarstwie z racji wykonywanego zawodu. I hobbystycznie na storczykach z grupy falenopsis. :P
Pozdrawiam Agnieszka
- Ulcia
- 200p
- Od: 1 lip 2011, o 14:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam!
Jestem dość nowa na tym wspaniałym forum; z tego też powodu przeglądam wszelkie wątki aby jak najbardziej się przybliżyć do Was.
Ja z racji zawodu i zamiłowania znam się na utrzymaniu, upiększaniu, korygowaniu i pielęgnowaniu NASZEJ URODY. Mimo wieloletniej praktyki boję się słowa- ekspert- zastąpię je słowem- specjalista. Możecie zatem mnie pytać, kochane Panie i Panowie o tajniki związane z kosmetyką pielęgnacyjną i leczniczą, makijażem permanentnym i.t.p.
Poza tym mam fioła na punkcie piosenek Edyty Geppert- nie czuję się tutaj ekspertem, ale musiałam o tym wspomnieć, gdyż czasami zastanawiam się czy bardziej kocham jej repertuar czy ogród. Najchętniej sadzę kwiaty słuchając Jej muzyki.
Pozdrawiam
Ula
Jestem dość nowa na tym wspaniałym forum; z tego też powodu przeglądam wszelkie wątki aby jak najbardziej się przybliżyć do Was.
Ja z racji zawodu i zamiłowania znam się na utrzymaniu, upiększaniu, korygowaniu i pielęgnowaniu NASZEJ URODY. Mimo wieloletniej praktyki boję się słowa- ekspert- zastąpię je słowem- specjalista. Możecie zatem mnie pytać, kochane Panie i Panowie o tajniki związane z kosmetyką pielęgnacyjną i leczniczą, makijażem permanentnym i.t.p.
Poza tym mam fioła na punkcie piosenek Edyty Geppert- nie czuję się tutaj ekspertem, ale musiałam o tym wspomnieć, gdyż czasami zastanawiam się czy bardziej kocham jej repertuar czy ogród. Najchętniej sadzę kwiaty słuchając Jej muzyki.
Pozdrawiam
Ula
POZDRAWIAM. URSZULA, OGRÓD ULCI KLUB MŁODYCH RÓŻYCZKOWYCH EMERYTEK
...I nieprzytomnie biegnąc przez świat
rzucasz na wiatr młodość swoją i urodę.....
...I nieprzytomnie biegnąc przez świat
rzucasz na wiatr młodość swoją i urodę.....
- Spy
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 lip 2009, o 15:47
Z zainteresowania co nieco wiem o grafice. Gdyby ktoś chciał zdjęcie zretuszować, zrobić avatar, krótką animację, fotomontarz- mogę pomóc.
Pozdrawiam. Krzysztof.
/Pustynni Strażnicy/
/Pustynni Strażnicy/
-
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 30 wrz 2011, o 17:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Witam.
Przez 22 lata zawodowego życia, nabyłem sporo wiedzy w następujących dziedzinach:
- budownictwo (ponad 10 lat układałem parkiety, panele i wykładziny podłogowe);
- obsługa maszyn i urządzeń (z racji wykształcenia (operator obrabiarek skrawających), wykonywanego zawodu (parkieciarz) i obecnej pracy (sprzedaż maszyn i urządzeń));
- fotografia (moje hobby).
Jakby co - polecam się z pomocną dłonią.
Przez 22 lata zawodowego życia, nabyłem sporo wiedzy w następujących dziedzinach:
- budownictwo (ponad 10 lat układałem parkiety, panele i wykładziny podłogowe);
- obsługa maszyn i urządzeń (z racji wykształcenia (operator obrabiarek skrawających), wykonywanego zawodu (parkieciarz) i obecnej pracy (sprzedaż maszyn i urządzeń));
- fotografia (moje hobby).
Jakby co - polecam się z pomocną dłonią.

- nina1611
- 500p
- Od: 27 mar 2011, o 13:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
z racji wykształcenia prawniczego znam się "co nieco" na przepisach prawnych
a także wielką moją pasją są storczyki, o których też coś już wiem

a także wielką moją pasją są storczyki, o których też coś już wiem

-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 2 lis 2011, o 14:27
Fizjoterapeuta się melduję
Jakby coś z zakresu powracania do zdrowia, albo też samego chorowania - śmiało
Mam hopla na punkcie medycyny niekonwencjonalnej - ziółka, bioenergoterapia, itp
A poza tym .. choruje na dzielenie się wiedzą i sposobami pomocy, szczególnie osobom potrzebującym rehabilitacji, stąd nie zdziwcie się, że w mojej stopce co jakiś czas będzie pojawiał się link do jakiejś nowej aukcji lub osoby potrzebującej wsparcia.

Mam hopla na punkcie medycyny niekonwencjonalnej - ziółka, bioenergoterapia, itp
A poza tym .. choruje na dzielenie się wiedzą i sposobami pomocy, szczególnie osobom potrzebującym rehabilitacji, stąd nie zdziwcie się, że w mojej stopce co jakiś czas będzie pojawiał się link do jakiejś nowej aukcji lub osoby potrzebującej wsparcia.
- tulipanekkk
- 10p - Początkujący
- Od: 8 lis 2011, o 14:30
-
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 13 gru 2011, o 13:21
- Kontakt:
No to w takim razie ja się interesuję branżą ogrodniczą. Projektuje ogrody, prowadzę nadzór aby powstające dzieło było zgodne z założeniami. Ale czy jestem w tym ekspertem? Jeszcze bym tak o sobie nie powiedziała - jestem młoda stażem i ciągle się uczę od budowlańców czy szkółkarzy.
Jawgarden
-
- 1000p
- Od: 21 sie 2011, o 14:11
Ja potrafię np; utuczyć świnkę i zrobić z niej kiełbaski. Oprócz tego ukorzenię wszystko co możliwe.
Spis moich wątków Parapetowe i lilie
Nadwyżki z domu i ogrodu
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Julian Tuwim
Nadwyżki z domu i ogrodu
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Julian Tuwim
- cyganek
- 10p - Początkujący
- Od: 28 maja 2011, o 20:11
- Kontakt:
Z racji zainteresowań znam się na fotografii, majsterkowaniu, uprawie warzyw i drzew owocowych. Godzinami mogę rozprawiać o sporcie żużlowym. A dzięki studiom potrafię lawirować w gąszczu przepisów prawnych ;)
Pozdrawiam, Aleksandra
Moje zwykłe niezwykłe życie - http://niezwyczajki.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje uprawy - http://ogrodysmakow.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje zwykłe niezwykłe życie - http://niezwyczajki.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje uprawy - http://ogrodysmakow.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 14 sty 2013, o 15:35
Nie wiem jak wy kochani forumowicze, ale ja znam się na zarządzaniu. Zarządca nieruchomościami wrocławskimi to mój zawód, i już powoli zaczynam go nienawidzić, pora zmienić na coś bardziej luźnego bo pieniądze to nie wszystko. Trzymajcie się kochani.
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 26 cze 2012, o 21:49
ja chętnie podpowiem wam na etapie projektowania kuchni lub wnętrz, mogę doradzić przy pisaniu bibliografii (teraz maturzystom) lub przyszłym właścicielom molosowatych- DN, pozdrawiam
-
- 50p
- Od: 11 sie 2012, o 22:07
Ja z kolei uważam się (trochę mało skromnie), za eksperta w dziedzinie prahistorii ziem Polski, ale to głównie za sprawą wykształcenia
za to moimi największymi pasjami są: snycerstwo, domowy wyrób alkoholi wszelakich oraz oczywiście ogrodnictwo
Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów!

Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów!
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 7 lut 2013, o 15:11
to też się pochwalę, interesuję się ewolucją, zarówno kosmosu jak i człowieka;-)