kochamy wiosnę w naszym ogrodzie narcyz zeszłoroczny bluszcz dwu kolorowy jaskry i kanny tulipanek miodunka klematis trzmielina Lusia i tulipany ogrudek sąsiadki przed domem,szkoda ze na podwórku nie maja tak ładnie szafirki piwonia niska pierwiosnek tuli narcyzy tuli cesarzowa mahonia haber górski cdn.
Będę mogła troszkę więcej po podglądać wasze cudne ogrody,jestem na chorobowym,miałam kontuzje lewej dłoni,przede mną dłuuuugi weekend całe szczęście ze to nie prawa cd.zdjęć z ogrodu ogródek przed ruina skalniak masz malutki sad i nawet pojawiły się pierwsze kwiatki,ciekawe czy będzie jakiś owoc w tym roku tak się nie możemy doczekać
Ja też uwielbiam wiosnę, ale jak do tej pory to wcale nie można się nią cieszyć. Mimo słońca u mnie cały czas zimno. Wieje lodowaty wiatr. Tylko wczoraj było naprawdę ciepło. Ale za to dzisiaj leje.
Margo,bardzo mi przykro,widocznie taki to rejon,u nas dolny slask jest w takim jakby innym klimacie szybko robi się ciepło,wczoraj troszkę wiało ale dziś zapowiada się piękny dzień,i co z tego jedna ręką nic nie porobię
Witaj Karinko! trafiłam do Ciebie przypadkiem, będąc chyba u Gigulca na stronie. Muszę powiedzieć że Twe akacjowe ranczo powaliło mnie na kolana- na pewno wątek prześledzę jeszcze raz bo przejrzałam chyba niedokładnie. W każdtm razie muszę napisać Coi że jestem pod wrażeniem dosłownie wszystkiego, aranżacji, roślin ,dodatków,domu! Bardzo mi się podoba! posiadacie zmysł artytyczny (lampa z tykwy cudna) no nie wiem jeszcze co napisać ,same achy i ochy się cisną na usta!!!! kawał pracy włożyliście ale też miłości
Coś na pewno mi się nasunie jak jeszcze raz przebrnę przez te cudności
Pozdrawiam!