Bobi to jest rewelacja .
Mirabilis wysyłka jesienią.
Deirde białe niemieckie będą Twoje. Zobacz jak sie panoszą u mnie na rabacie . Innych kwiatów za bardzo nie widać One królują . Biały pięciornik jest cudowny, ale znika przy nich.
Graszka2 - bardzo Ci dziękuje, białych jeszcze nie mam w kolekcji, chyba jak je prześlemy w czerwcu będzie dobrze, zgadamy się na pw, mój ostatni będzie biało-piaskowy, teraz zakwitł taki w kolorze starego wina, duży kwiat i długa łodyga, Bobi - te białe syberyjskie są bardzo ciekawe, gdzieś w sklepie widziałam syberyjskie w kolorze różowym.
Graszka 2 pisze:Bobi, masz miniaturkę hosty o liściach lancetowatych z białym brzegiem ?
... Graszko ... rozumiem, że tak ... w sierpniu odezwę się na PW.
Takiej hosty nie mam, a do tego wszelkie miniaturki są mile widziane ... w takim małym ogródku, jak mój
... i jeszcze germaniec ... nie jest w kolorze rozwodnionego arbuza - jak na opakowaniu prezentowali, ale flemingowy róż też ... ciekawy
Bobi - piekny ten róż, co do zapachu to żółty mocno pachnie, a te wszystkie niebieskie mają taki landrynkowy zapach, brąz pachnie tak lekko, delikatnie.