Joasiu0508 w przedogródku rośnie kosodrzewina, ja nie pozwalam jej się rozrosnąć i co roku prawie wszystkim moim iglakom wpod koniec maja skracam o połowę nowe przyrosty.Robię to bez litości a w rezultacie pięknie się zagęszczają.
Jagusiu większość moich nasadzeń jest wokół ogrodzenia a środek jeszcze pusty, tak jak na zdjęciu, ale pod wpływem oglądania waszych ogrodów zaczynam zmieniać wielkie boisko w ogród.
Uploaded with
ImageShack.us
Tajko dziękuję za odwiedziny.Mój ogród dopiero raczkuje, ale dzięki wam jest mi łatwiej go tworzyć.
Mam prośbę do odwiedzających mnie. Mój wątek ma niecały miesiąc, bałam się go założyć bo niewiele umiałam jego tworzeniu.Powoli coś mi wychodzi , ale......mam trzy problemy z którymi się borykam, więc proszę dobrą duszę o pomoc:
1.mimo,że piszę tekst z akapitami, bo wiem że o wiele lepiej się go czyta, to po zrobieniu "wyślij" na stronie forum jest napisany ciurkiem,
2.co zrobić, aby nie przychodziły powiadomienia na moją pocztę mailową o postach?
3.gdy odpisuję na posty i piszę grubą czcionką / np. imię/ to mimo że klikam na nią jeszcze raz aby ją zlikwidować, to cały tekst napisany jest "grubo",
4.wiele razy próbowałam w swoim profilu umieśnić w podpisie nazwę wątku, za każdym razem umieszcza mi się link, a nie nazwa Ogród bez furtki,
Jeśli ktoś się tego podejmie proszę mi wytłumaczyć "jak krowie na miedzy".Z góry dziękuję