Moja mała "dżungla" - part II

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Moja mała "dżungla" - part II

Post »

A na mnie największe wrażenie zrobił ten różowy - chyba ze względu na intensywność koloru ;:108 i ten tęczowy środeczek jaki posiada.... mam nadzieję, że pokaże mi się w pełnej krasie, bo jak nie... ;:188
Ela - na wiosnę szczepki masz jak w banku ;:108 tylko sobie odnotuj ;:132 myślę, że mordu na zieleninie nie dokonam ;:170
doromichu pisze:Kurcze jak ja Ci zazdroszcze u mnie grudniki tylko nie kwitnace w marketach ;:223 i wysyp gwiazd betlejemskich

U nas też powoli gwiazdy się pojawiają, ale zupełnie ich nie zauważam :roll: a czemu u Ciebie nie kwitną grudniki? toż to sezon... wszędzie ;:108
kociara pisze:No , proszę ........ grudniczki . Mój z ukradzionej w ubiegłym roku szczepki , marniutki ,
choć całe lato na balkonie urzędował i zakwitł mi . Kwiatuszeczka ma pięknego .
A Twoje mają kwiatków dużo i kolorki cudne - może jutro ;:65 do Kauflanda ???????

Krysia ;:78 Ty jesteś takim moim szatankiem na ramieniu :evil: zawsze kusisz i ja się złamać muszę ;:223
Ala - no tak, w awatarze pisze, a ja ślepota po wizycie u okulisty nie dopatrzyłam się ;:223 przejeżdżam przez Bartoszyce jeżdżąc w kierunku Elbląga, Gdańska czy Gryfic... ;:224 A i na studiach miałam koleżankę z Bartoszyc... teraz niestety kontaktu nie utrzymujemy :?
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

mniodkowa pisze:Iwonka - napisałam, że nazwy wymyśliła Marta (maribat), ale ten śmietankowy z maliną to rewelacyjny pomysł :uszy ;:108
...a u mnie napisałaś tak...
mniodkowa pisze:No Iwonka - Twoje opisy kolorków to chyba... skopiuję ;:224 ciekawe czemu :oops:
Hmmm...czyżbyś podobnie, jak Asia chciałam mnie przechrzcić na Martę ;:24 ;:113
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
kohleria
200p
200p
Od: 7 paź 2011, o 10:17
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Miodkowa Ty się wcale moim zdrowiem nie przejęłaś ;:223 . Zapomniałaś,że pisałam o naprawie mnie i chcesz nawet do końca grudnia się umawiać. ;:223 Nie pamiętasz gdzie ja już będę prawie od połowy grudnia. ;:14 . Może jest tu ktoś z Olecka?
Jednak będę wolała spotkania na kręglach z Twoim Adasiem :wit ?
Rehabilitacja do końca listopada. Później wszelkie wyniki na naprawę :roll: .
Robiąc dzisiaj zakupy w Biedronce przeszłam obojętnie obok grudników ;:224
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

Aga śliczne grudniki ! Kolorki wspaniałe ! Wiesz mnie ten tęczowy bardzo się podoba . Ty chyba masz grudnikozę ?????? :;230 Uda Ci się przejść obok nich obojętnie ?
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Rany Julek :evil: Teśka, nie będę Cię wysyłać na poprzednią stronę abyś sobie poczytała, coś łaskawa była mi napisać, więc Ci wkleję:
kohleria pisze:Miodkowa nie dane nam się spotkać jednak. :shock: W dzień do końca grudnia latam na rehabilitację.

No i to ja źle czytam, czy Ty źle piszesz...? ;:223
Pomyślałam, że te rehabilitacje nie takie długoterminowe, i miałam już nadzieję na spotkanie 1 grudnia bo tego dnia będę miała jeszcze wolne, ale co ja tam się znam , więc jakżeś napisała o tej rehabilitacji do końca grudnia to sobie myślę, że wiesz chyba lepiej ile tam tego masz ;:14 ... O zabiegu w okolicy 20 grudnia pamiętam odkąd napisałaś i trzymać kciuki nawet zamierzam, choć nie do końca wiedziałam co Ci tam naprawiać będą :roll: teraz trochę się domyślać tylko mogę...
heliofitka pisze:
mniodkowa pisze:No Iwonka - Twoje opisy kolorków to chyba... skopiuję ;:224 ciekawe czemu :oops

Hmmm...czyżbyś podobnie, jak Asia chciałam mnie przechrzcić na Martę ;:24 ;:113

OLABOGA!!!! ;:223 Iwonko kochana - Ty możesz mi karę wymyślić za takie okropne fo-pa ;:108 ja Cię najmocniej przepraszam!!!! latałam między wątkiem Twoim i Martusi i mi się wyraźnie po...*&^%kiełbasiło ;:170
No, ale to może znak - musisz się przechrzcić :;230 [już zmieniam post]

Lideczko - właśnie obawiam się, że nie przejdę obok nich obojętnie i może jednak nie pojadę do tego Kauflanda...? ;:224 po co kusić...?

Aha - Teśka - a co Ty tak szukasz kogoś z Olecka?? Już mnie masz dość? ;:145
Awatar użytkownika
kociara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 mar 2011, o 21:37

Post »

Wygląda na to , że sama będę się po Kauflandzie plątać ;:108 ;:180
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49

Post »

Wreszcie się doczłapałam i ja podziwiać twoje piękne grudniki, ale ja bym ten ciemnoróżowy nazwała bardziej książkowo a mniej jedzeniowo Richelieu, bo to taki kardynalski (czy może biskupi :roll: ) bardziej kolor. :wink:
Awatar użytkownika
maribat
1000p
1000p
Od: 4 mar 2010, o 12:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dziewczyny..biegam za waszymi pomyłkami po wątkach, i za czorta obczaić nie mogę- gdzie pomyłka.. :roll:
..uparłam się, że znajdę, bo gdzieś tam mnie wkręcono w nazewnictwo ;:124
ha..ha.. mam, no tak, jak się pisze w kilu wątkach na raz.. ;:112

Aga
, świetne grudniowe zakupy, powstrzymam się od komentarzy na temat kolorów :;230 , ale tylko tym razem :lol:
Ja Ci obiecałam gdzieś tam wcześniej szczepki moich grudników, ale nim to nastąpi /a mam tu na myśli Twoje kolejne zdobycze/ , to prędzej ja będę ;:180 u ciebie..
wszystko moje jest tu:
zapraszam
kohleria
200p
200p
Od: 7 paź 2011, o 10:17

Post »

Trzymajcie mnie we trzech ;:223 . Mówisz Mniodkowa, że ja zamierzałam na rehabilitację chodzić do końca grudnia :shock: :;230 . Ciągle mam w głowie te naprawy, że tylko ten grudzień mi się w mózgu przeplata ;:223 .
Dlaczego z Olecka kogoś szukam?
W Olecku będą mnie naprawiać :( . Aga jak się wreszcie spotkamy , to Ci 8 godzin będę opowiadać jak lekarze co parę tygodni dokładali mi niby lecząc nowe choroby ;:223 ;:14 :evil: . Zamierzam napisać książkę, jak daj Boże wszystko się dobrze skończy. ;:180 !
A jeśli idzie o Biedronkowe grudniki, to udawałam ,że mi na nich wcale nie zależy. :heja Jeden kusił bardzo ;:196 .
P.s. Celowo robię te pomyłki :wink: , bo uwielbiam jak Marcik lata po naszych wątkach zziajana ;:196 .
Pozdrawiam cieplutko.
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Teśka - ja Ci Ciebie zacytowałam nawet, więc nie wiem - może tam te rehabilitanty takie przystojne, że postanowiłaś i grudzień jeszcze do nich latać ;:65
Nie szukaj z Olecka nikogo - jak już pokażesz mi Twoją twarz to póki nie wyjadę na święta to Cię tam odwiedzę ;:108 (toż to raptem 30km ;:71 ) i kwiatka pewnie nawet przyniosę ;:224 tylko musisz mi się ujawnić, abym nie polezła gdzie na niewłaściwą salę i nie wręczyła jakiejś tam... niezasługującej ;:223 Ale jak chcesz mi 8 godzin opowiadać, to szykuj od razu obiad ;:137 bo ja na głodnego za długo nie wytrzymuję i... lubię jeść ;:224

Martunia - zrobiłam coś takiego jak... "edytuj post" i już pousuwałam Twoje imię i zamieniłam na te właściwie - czyli Iwonkowe ;:108 bo u Iwonki jeszcze i Asia ją przechrzciła na Ciebie temu wyszło zamieszanie, może nam Iwonka kiedyś wybaczy... ;:180 ;:167
No i wiesz TY co - że Ty masz to rację - napaliłam się na te grudniki tak, że zanim do wiosny dojdzie to i będę miała całe Suwałki wykupione :;230 ale.. Ty masz tam takiego żółtego a takiego to raczej nie znajdę u nas ;:167 i Iwonka ma fioletowego :shock: to na wiosnę i tak zrobimy "machniom"... poza tym wiesz, odcień odcieniowi nie równy - wiosną można im urwać to będziemy sobie posyłać :mailbox

Jagoda - kardynalski (WOW) no to jak każdy odcień będziemy inaczej nazywać to się okaże, że będę musiała mieć cały pokój grudników ;:223

kociara pisze:Wygląda na to , że sama będę się po Kauflandzie plątać

To raczej nie w moim stylu aby sobie "odmówić" takiej przyjemności... pojadę obok do OBI zobaczyć czy już może półkę dowieźli taką długą jak chciałam i przy okazji już do tego Kauflanda może zajadę...
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49

Post »

mniodkowa :;230 , no tak cały pokój grudników to faktycznie prawdziwy dramat, zwłaszcza dla ciebie.
Awatar użytkownika
maribat
1000p
1000p
Od: 4 mar 2010, o 12:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

kohleria pisze:.. Celowo robię te pomyłki :wink: , bo uwielbiam jak Marcik lata po naszych wątkach zziajana ;:196 .
..
Teśka jak możesz ;:124 toż ja pół ranka, jeszcze półprzytomna, z gorącą kawą w garści próbuję wyłapać o co chodzi. No nalatać się czasami trzeba by was pojąć :;230 ;:196
Aguś.. no teraz jak edytowałaś, to zainteresowany moim wpisem już w ogóle wątku nie zaczai :;230

Co do grudników.... coś czuję, że to ja prędzej będę szukała kolorów u ciebie, bo masz takie na nie parcie teraz :lol: Żółty.. no niech tylko łobuziak prędzej rośnie, bo na razie.. :? ;:223
wszystko moje jest tu:
zapraszam
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

No jak słowo daję sceneria grudnikowa aż mi humor poprawia. A kiedy moje zakwitną jak to jeszcze młodzież wczesna ;:145
Xk-k
---
Od: 20 wrz 2011, o 16:54

Post »

Mój to chyba wcale eh z tymi grudnikami
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Marta - no masz rację ale wypadało edytować, bo Iwonka przecież jeszcze zostałaby przechrzczona przez kilka dodatkowych osób :;230
Cieszę się, że te moje parcie na grudniki do bankructwa mnie nie doprowadzi chociaż ;:224 po 5zł to nawet jak 10 ich kupię to jeszcze nie zauważę aż tak.. poza tym... "na raty" :;230
rapunzel pisze:mniodkowa :;230 , no tak cały pokój grudników to faktycznie prawdziwy dramat, zwłaszcza dla ciebie.

wiesz co - dramat no, dramat, bo gdyby te grudniki można było suwać w tę i wewtę to nie byłoby problemu, gdzieś bym poupychała, ale to księciunio jeden z drugim i piątym jak stanie na tronie to już zejść nie może ;:223 a Ty suwaj wszystko łącznie z meblami najlepiej :;230

Dziewczynki - Kasik, lulka - nie przejmujcie się zbytnio, maluszki też potrafią pączki wypuścić ;:108 a jak nie to do Biedronki ;:65 ;:224

A tak a'propos maluszków to mam taką małą kolekcję - połowa moja, połowa od Teśki, a jedna szczepeczka - przypomniała mi się po 24h :;230 - kupując grunika w B-ce to z palety zabrałam takie ułamane małe... więc wepchnęłam między kwiatka i w domu kolejnego dnia dopiero sobie przypomniałam :;230

Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”