orzechovvy - dziękuje że odwiedziłaś mój wątek i roślinki ci się podobają oraz za miły komentarz
justus27 - suberosa będzie mieć dwa lata a reszta pół roku do roku
gosiiiaczek - cieszę się że ci się podobają roślinki i dziękuje za miły komentarz
tesia39 - gdyby ci się kiedyś zamarzyła to nie ma problemu pisz do mnie ;)
Agatko - Teraz już nie zniknę i będę starał się pokazywać jak urosły hoje
elcia1974 - Cieszę się ze ci się podobają passiflory
Fraszka_1 - Nie kwitła mi tylko capsang ale produkuje pączusie choć za oknem szaro i ponuro
1grazyna46 - Rządzą rządzą i nie zanosi się na to aby przestały

po za tym dziękuje ża odwiedzenie mojego wątku:)
Kasiu - Cieszę się że ci się podobają i dziękuje w imieniu roślin za miły komentarz
crazydaisy - Przycupnij i zaglądaj częściej

i dziękuje za odwiedzenie mojego wątku i za miły komentarz
kubasia,Dora1964 - Passiflory zimuje na południowym oknie w domu

nie mają za ciepło ale nic złego się z nimi nie dzieje jak na razie
Aniu To prawda że mało facetów się zajmuje roślinami a przecież to piękne hobby ;) po za tym dziękuje ze odwiedziłaś mój wątek i zapraszam częściej ;)
Krysiu Passiflory są zimowane na parapecie południowego okna

h.australis produkuje pęd kwiatowy ale już narobiła mi ogromnej nadziei i mam nadzieje że wszystko pójdzie dobrze i się doczekam i w między czasie nie zrobi mi numeru

H.calycina jeszcze nie kwitła ale się bardzo przyłożyła więc może za niedługo zakwitnie bo
zawsze je zasuszała a po zmianie stanowiska wzięła się ostro do roboty być może pod koniec miesiąca pokaże jak mi zakwitła chyba że wywinie mi numer i zrzuci a wtedy to chyba się popłacze z tego powodu
i postaram się pokazać jak niektóre hoje mi podrosły oraz kilka nowych hoi które dołączyły do mojej małej kolekcji hoi ;)
Pozostałe dwie passiflory których nie pokazałem
P.annette ?

P.coriacea
Dalechampia: