Witam Mati.
Jak miło spotkać kogoś z tego samego miasta .Zachwyciła mnie piękna kolekcja róż , żurawki też uwielbiam,
ale chyba są trochę wymagające bo u mnie w jednym miejscu słonecznym ładnie rozrastają się w innych cienistych są bardzo mizerne.
Jutro to niespodzianka, wczoraj to już historia, a dzisiaj to wielki dar.
Aniu no trochę dzisiaj lepiej ale bez przesady Helenko bardzo dziękuję ale na róże trzeba poczekać do przyszłego roku. Żurawki to dziwne że w sloncu tak ci dobrze rosną przecież one do cienia stworzone U mnie rosną pod 7 letnią brzozą i nic im nie szkodzi albo pod cyprysikiem i rozanecznikiem i żadna nie narzeka
Mati - jakie u Ciebie tłumy w wątku
Najwyraźniej Gospodarz gościnny
I zgadzam się z Tesią39 - nie marudź, bo jeszcze faktycznie całkiem kolorowo u Ciebie
A jak już w ogródku będzie naprawdę nuda, to jak dla mnie też fajnie - bo znajdziesz czas na wątek parapetowy
A gdzie tam tłumy u Tulapa chyba większe ? Ja nie marudzę ja tylko stwierdzam fakty A do tego czasu to wszystko mi w domu uschnie a beniaminki nagle całe w tarcznikach i bidule trafiły do izolatki
Beniaminki w tarcznikach
To słabo.
A co im aplikujesz, czym pryskasz ?
Ja mam regularnie tarczniki na anturium, ale one nie są nieśmiertelne, tarczniki oczywiście, unicestwiam je regularnie
Do beniaminka jeszcze nic mi się jeszcze nie przyczepiło, wszystko przed nim
Mati - i Ty dopiero teraz to mówisz
No ale lepiej późno niż wcale !!
To już wiem kogo pytać o szczegóły w razie paskudztwa na moich bidulkach.
Ale spytaj ciocię o nazwę chemii, którą stosuje - to się wszystkim przyda !1
Idę poczytać książkę - miłego wieczoru