Jadziu kochana skoro tak uważasz to ja się pisze na patyczki tej Hortensji co cudnie kwitnie i nie przemarza - PLIS
Arku witaj 
ważne że jesteś i jeszcze pamiętasz o mnie i o moim wątku
no to mi poleciałeś aż się zaczerwieniłam
Bardzo dziękuję za tak zacne słowa

ale ja chyba nie zasługuję na to .
Arku skoro uważasz że powinnam startować w konkursie A.F. to Ty powinieneś mnie tam zgłosić

a inni mogą zagłosować lub nie . Nie powiem że nie cieszyłabym się gdybym wygrała
Dziękuję Ci za życzenia , pozdrowienia , miłe i budujące słowa i dodanie mi otuchy do dalszego działania
Witaj Martusiu Jak masz hortensje zasypane śniegiem to na pewno przetrwają

ja też już trochę nazbierałam - dostałam 15 szt bukietowych od dzieci na okrągłe urodziny , ja sobie kupiłam 6 szt. a ogrodowe przywoziłam od córci i dużo sadzonkowałam - w sumie nie wiem ile mam . Liczę na nie że w tym roku pokażą na co je stać .
Również pozdrawiam i buziaczki przesyłam
Michał witam 
w nocy było u nas było -14 a w dzień - 10 i strasznie zimny wiatr wiał . Dzisiaj w nocy ma być jeszcze więcej - oby się nie sprawdziło bo śniegu niema .
Ja byłam tylko na nowej działce wczoraj i trochę okrycia poprawiłam a na górce nie byłam a tam dopiero zawsze wieje , aż się boje jechać
Tereniu witaj serdecznie 
bardzo się cieszę że mnie odwiedziłaś i dziękuje za miłe słowa
Bardzo lubię rozmnażać roślinki i to nie tylko z patyczków ale i z nasionek

A widzisz i znowu nowa rada - dzięki wielkie .
Tereniu jestem chętna - jutro napisze na PW do Ciebie .
Jadziu hortensje skradły moje serce .
Zapraszam z całego serca - sprawisz mi tym wielką radość
Alu Ciebie też zapraszam
Gosiu 
nie martw się - u Ciebie jest cicho , zimne wiatry nie wieją to dadzą radę . Poczytaj co pisze Marysia - możesz jeszcze okryć i będzie dobrze .
Marysiu dzięki - przyda się na przyszłość taka wiadomość