W moim zielonym świecie... - dorcia
Moniko, ja też kupuję kwaity w marketach i jak dotąd żaden mi nie chorował, no, ale dobra passa musi się kiedyś skończyć... moja begonia z Auchan w tej chwili ma już tylko dwa maleńkie listki
Co ta jesień wyprawia z krzewami ... jesienne kwitnienie wiosennej tawuły:
I nie oparłam się pokusie, żeby nie pokazać "marcinków"
No a teraz to już na temat: moje własne kwitnienie kalanchoe: żółtego pojedynczego i czerwonego pełnego:
Co ta jesień wyprawia z krzewami ... jesienne kwitnienie wiosennej tawuły:
I nie oparłam się pokusie, żeby nie pokazać "marcinków"
No a teraz to już na temat: moje własne kwitnienie kalanchoe: żółtego pojedynczego i czerwonego pełnego:
Piękny ogód. Jak miło o tej porze roku zobaczyć kwiatuszki
Zielonolandia - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48079" onclick="window.open(this.href);return false;
Wątek sprzedażowy - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=48109" onclick="window.open(this.href);return false;
Wątek sprzedażowy - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=48109" onclick="window.open(this.href);return false;
W piątek zauważyłam, że mój clematis... kwitnie (ma dwa kwiatuszki). Tegoroczna jesień jest pełna niespodzianek.
Moi nowi domownicy: anturium męża (dostał o swoich wychowanków - obiecałam, że się pochwalę na forum ) : już przesadzone do nowego podłoża - rosło w takiej maleńkiej doniczce, że się przewracało.
I mój nowy nabytek, jestem z niego ogromnie dumna, grudnik kwitnący beżowo-żółto:
I prześlicznie piegowate maleństwo:
A tego biedaka, kupując, uratowałam przed niechybną śmiercią - z urwanymi płatkami w jednym z dwóch ocalałych kwiatów nikt nie chciał go kupić:
A tak kwitnie sabotek seryjny:
A nieseryjny przygotowuje się do kwitnienia:
Moi nowi domownicy: anturium męża (dostał o swoich wychowanków - obiecałam, że się pochwalę na forum ) : już przesadzone do nowego podłoża - rosło w takiej maleńkiej doniczce, że się przewracało.
I mój nowy nabytek, jestem z niego ogromnie dumna, grudnik kwitnący beżowo-żółto:
I prześlicznie piegowate maleństwo:
A tego biedaka, kupując, uratowałam przed niechybną śmiercią - z urwanymi płatkami w jednym z dwóch ocalałych kwiatów nikt nie chciał go kupić:
A tak kwitnie sabotek seryjny:
A nieseryjny przygotowuje się do kwitnienia:
- effa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękny prezent dostał Twój M I ile ma kwiatów Wychowankowie wiedzą czym można sprawić radość
Dorciu a ten grudnik śliczny. Nie widziałam nigdy w takich kolorach Już nie mogę się doczekać aż zakwitnie Koniecznie się pochwal
Podlewajcie proszę drzewko
- myszorek
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przecudowne storczyki Strasznie podobają mi się sabotki No i anturium Twojego M. jest piękne, z taką ilością kwiatów, że ho ho
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
- anoli
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
M. ma szczęście nie dość, że anturium piękne, to jeszcze został doceniony - zawsze to miło
Grudniczek prezentuje się uroczo. Storczyki niezmniennie zapierają dech.
Grudniczek prezentuje się uroczo. Storczyki niezmniennie zapierają dech.
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona