Kwiatki Grazki2211
Re: Kwiatki Grazki2211
Grażynko, teraz to ja już na pewno nie zasnę .
choć i moje też mnie ostatnio mile zaskakują
choć i moje też mnie ostatnio mile zaskakują
Grażynko padłam i nie mogłam powstać...
co zaglądam do wątków poszczególnych forumowiczów to moje zdziwienie jeszcze większe , bo myślę, że już nie może być nic piękniejszego a tu kolejne miłe rozczarowanie bo różnorodności masa a ból tym większy bo nie mogę ich wszystkich mieć - przynajmniej teraz
co zaglądam do wątków poszczególnych forumowiczów to moje zdziwienie jeszcze większe , bo myślę, że już nie może być nic piękniejszego a tu kolejne miłe rozczarowanie bo różnorodności masa a ból tym większy bo nie mogę ich wszystkich mieć - przynajmniej teraz
Patrysia
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Haim
- Od: 19 cze 2009, o 01:16
Grażynko, ale wspaniałe kwitnienia
Vandy po prostu bossskie, uwielbiam je
Czekam na kolejne kwitnienia, o których pisałaś
Vandy po prostu bossskie, uwielbiam je
Czekam na kolejne kwitnienia, o których pisałaś
- grazka2211
- Od: 14 paź 2008, o 11:15
Witam .Próbowałam kilka razy odezwać się tutaj w swoim wątku ale zawsze coś mi przeszkodziło. Przepraszam że musieliście czekać.
Stasiu(skorpion11-51)storczyki nie są trudne w uprawie.Mają inne wymagania niż inne kwiatki.No ale cóż każda z nich potrzebuje czegoś innego.Chcesz spróbować -postaraj się o niedrogiego phalenopsisa. Jest to najbardziej popularny storczyk.Jak będziesz miała go już w domu to się pochwal .W razie kłopotów pytaj.
Patrysiu też dostaję palpitacji serca oglądając inne wątki.A różnorodność storczyków jest ogromna, niestety.
Zdjęcia usunięte z hostingu/Wanda
Stasiu(skorpion11-51)storczyki nie są trudne w uprawie.Mają inne wymagania niż inne kwiatki.No ale cóż każda z nich potrzebuje czegoś innego.Chcesz spróbować -postaraj się o niedrogiego phalenopsisa. Jest to najbardziej popularny storczyk.Jak będziesz miała go już w domu to się pochwal .W razie kłopotów pytaj.
Patrysiu też dostaję palpitacji serca oglądając inne wątki.A różnorodność storczyków jest ogromna, niestety.
Zdjęcia usunięte z hostingu/Wanda
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piekne, zwłaszcza Vandy, a jak tam twoje białe cudeńko?
- Edyta 74
- Od: 6 sty 2009, o 16:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Grażynko,pięknie kwitną Ci Vandy i phal.
Maluszkom najwyraźniej się u Ciebie spodobało i wypuściły korzonki
Maluszkom najwyraźniej się u Ciebie spodobało i wypuściły korzonki
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 19 lut 2010, o 01:47
jestem nowa na forum witam serdecznie i pozdrawiam z wexford przepiekne masz te kwiaty,szczena mi po prostu opadla ja ostatnio tez mam storczykomanie,ale taka kontrolowana mam ich tylko 8,najstarszy ma 2 lata ,i musze powiedziec ze niebyly jeszcze bez kwiatow chyba ten irlandzki klimat im pasuje,bo u mnie wogole niezimuja,i kwitna caly czas,jedne pedy usychaja,a w tym czasie juz nowe wyrastaja mojemu najstarszemu wlasnie wyrasta 4 lodyga.
mam pytanko,moglabys podac linka do stronki gdzie zamawiasz storczyki?moze bym cos zaszalala ?ja przewaznie kupuje w lidlu lub woodies-ie,ale wyboru u nas zadnego niema,tylko phalki,ale dobre i to.cos mi sie widzi ze będę u ciebie czestym gosciem,pozdrawiam
mam pytanko,moglabys podac linka do stronki gdzie zamawiasz storczyki?moze bym cos zaszalala ?ja przewaznie kupuje w lidlu lub woodies-ie,ale wyboru u nas zadnego niema,tylko phalki,ale dobre i to.cos mi sie widzi ze będę u ciebie czestym gosciem,pozdrawiam
Ach.... te Wandy muszę jakąś gdzieś poderwać
A jestem na odwyku
A jestem na odwyku
- grazka2211
- Od: 14 paź 2008, o 11:15
Dzień dobry.
Dusiu niestety biała Vanda nie cieszy już moich oczu,różowa też zaczyna powoli przekwitać.
Edytkodobrze że okazują zadowolenie bo inaczej to by było chyba po nich.
Kalifornia26 witaj w moim wątku.Cieszy mnie bardzo że się Tobie u mnie podoba.Jeżeli chodzi o zakupy u mnie w sklepach to też jest kiepsko.Roślinki kupuje na e-bayu,oto strona http://www.ebay.ie/.Mo że pokazałabyś swoje cudeńka,proszę.
Kermituważaj tylko na Krysię bo ona Tobie te V(W)andy wybije z głowy.
Dusiu niestety biała Vanda nie cieszy już moich oczu,różowa też zaczyna powoli przekwitać.
Edytkodobrze że okazują zadowolenie bo inaczej to by było chyba po nich.
Kalifornia26 witaj w moim wątku.Cieszy mnie bardzo że się Tobie u mnie podoba.Jeżeli chodzi o zakupy u mnie w sklepach to też jest kiepsko.Roślinki kupuje na e-bayu,oto strona http://www.ebay.ie/.Mo że pokazałabyś swoje cudeńka,proszę.
Kermituważaj tylko na Krysię bo ona Tobie te V(W)andy wybije z głowy.
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Ją już tak zainfekowałem storczykozą - na maxa,
że daruje mi tą V(W)ande
że daruje mi tą V(W)ande
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Może jeszcze zakwitnie . Była przecudna, jak ją pokazałas, to aż pękałam z zazdrości, w końcu już 2 lata takiej poszukuję, ale mam nadzieję, że wkrótce zobaczę takie cudeńko na swoim oknie )). Biała Vanda jest moim wielkim marzeniem odkąd taką ujrzałam na wystawie. Była tak piękna... Ale była już niestety sprzedana i zamiast niej kupiłam sobie tą niebieską w kratkę, która mi teraz kwitnie. Na niebieską w kratkę czekałam 3,5 roku.Dusiu niestety biała Vanda nie cieszy już moich oczu,różowa też zaczyna powoli przekwitać