Zielone mroofki
-
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 30 gru 2011, o 15:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Zielone mroofki
Jestem pod wrażeniem Twojej kolekcji, masz świetną rękę do kwiatów. Mają taką intensywną zieleń, jak to robisz ?
No i te osłonki super.Moje gratulacje
No i te osłonki super.Moje gratulacje
Zapraszam
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49695" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49695" onclick="window.open(this.href);return false;
- Stokrotkania
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Gdzie dzisiaj wchodzę, to widzę kąpiele kwiatów, chyba moje już też się domagają, odświeżenia ;)
Lidzia
Patrycjo Dzięki serdeczne za pochwały Kwiaty, owszem - mają intensywnie zielony kolor, ale... tylko, jak je wykąpię A nie robię tego zbyt często Doniczki i osłonki uwielbiam i od jakiegoś czasu mam ich więcej, niż kwiatów
Stokrotkania Polecam wykonać zielonym kąpiel. One się lepiej poczują, a i Ty pewnie przy nich też
Patrycjo Dzięki serdeczne za pochwały Kwiaty, owszem - mają intensywnie zielony kolor, ale... tylko, jak je wykąpię A nie robię tego zbyt często Doniczki i osłonki uwielbiam i od jakiegoś czasu mam ich więcej, niż kwiatów
Stokrotkania Polecam wykonać zielonym kąpiel. One się lepiej poczują, a i Ty pewnie przy nich też
-
- 100p
- Od: 11 gru 2011, o 16:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
U Ciebie zbiorowa kąpiel super to wygląda , moje jakoś nie mogą "dojść" do wanny .
- cytrusowy hubi
- 200p
- Od: 3 sty 2012, o 13:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
ładnie ci wyszło to pierwsze "próbne" zdięcie podobają mi się orchidee
Legnica i okolice
Ankieta o cytruskach
cytrusy,egzotyka i inne moje roślinki Zapraszam ! kocham cytrusy i naleśniki!!!
Ankieta o cytruskach
cytrusy,egzotyka i inne moje roślinki Zapraszam ! kocham cytrusy i naleśniki!!!
Kasiulko Bardzo mi miło i dziękuję.
trzynastka Muszę Cię oświecić, same Ci do wanny nie powłażą - musisz im pomóc wykorzystując siłę własnych mięśni A tak poważnie, to od kąpieli moich doniczkowców minęło już kilka tygodni i faktycznie widzę, że ten zabieg im bardzo posłużył, tak więc polecam. Sama to teraz zamierzam robić częściej. Tylko, ze to ciężka praca - szczególnie, kiedy przychodzi mi przenosić bardzo duże roślinki. No ale cóż... czego się dla nich nie robi...
hubi Dziękuję za pochwalenie zdjęcia. Nawet jeśli faktycznie wyszło ładnie, to przez przypadek. Ja też uwielbiam storczyki, co chyba zresztą widać
trzynastka Muszę Cię oświecić, same Ci do wanny nie powłażą - musisz im pomóc wykorzystując siłę własnych mięśni A tak poważnie, to od kąpieli moich doniczkowców minęło już kilka tygodni i faktycznie widzę, że ten zabieg im bardzo posłużył, tak więc polecam. Sama to teraz zamierzam robić częściej. Tylko, ze to ciężka praca - szczególnie, kiedy przychodzi mi przenosić bardzo duże roślinki. No ale cóż... czego się dla nich nie robi...
hubi Dziękuję za pochwalenie zdjęcia. Nawet jeśli faktycznie wyszło ładnie, to przez przypadek. Ja też uwielbiam storczyki, co chyba zresztą widać
Przyszła kolej na następną porcję zdjęć...
Zacznę od nawiązania do moich ostatnich wielkich porządków wśród zielonych domowników - trzykrotki (i pasiatka) zostały kompletnie "ogolone", oto wyniki tego zabiegu:
A teraz zmiany, jakie zaszły na sypialnianym parapecie:
... widok ogólny...
...zbliżenie na storczyka (mój nowy nabytek)...
Zacznę od nawiązania do moich ostatnich wielkich porządków wśród zielonych domowników - trzykrotki (i pasiatka) zostały kompletnie "ogolone", oto wyniki tego zabiegu:
A teraz zmiany, jakie zaszły na sypialnianym parapecie:
... widok ogólny...
...zbliżenie na storczyka (mój nowy nabytek)...
-
- 1000p
- Od: 30 maja 2011, o 15:50
- Kontakt:
Kasiu
Wpadłem z rewizytą i przeglądnąłem cały twój wątek
I widzę że masz ciekawe roślinki i w ogóle bardzo mi się podoba.
Piękne masz pasiatki i trzykrotki
A sadzonki fiołków też ładnie ci rosną
Wpadłem z rewizytą i przeglądnąłem cały twój wątek
I widzę że masz ciekawe roślinki i w ogóle bardzo mi się podoba.
Piękne masz pasiatki i trzykrotki
A sadzonki fiołków też ładnie ci rosną
Moje roślinki:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=44666" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=44666" onclick="window.open(this.href);return false;
Hmmm, trzykrotki po "ogoleniu" wyglądają jak najbardziej buszowato i soczyście, więc chyba im to się przysłużyło
-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Kasiu nie miałabym nic przeciwko temu, aby po obudzeniu się, mieć taki radosny widoczek
Zastanawiam się na czym polegało "golenie" trzykrotek, bo wyglądają fantastycznie.
Moje przy nich, to takie...łysole
Zastanawiam się na czym polegało "golenie" trzykrotek, bo wyglądają fantastycznie.
Moje przy nich, to takie...łysole
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Trzykrotki masz bujne i ładne parapet bardzo eleganci ma styl a fiołki niech szybko rosną i kwitną co do włażenia do wanny ...gabaryty mnie przerastają nie mówić o wadze donicy z ziemią ...zostaje pryskać i szmatką pucować