W.o. Psach cz.9 (2011.02 - ...)
-
- 500p
- Od: 29 sie 2010, o 11:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: W.o. Psach cz.9 (2011.02 - ...)
Rodusik, retrieverów jest faktycznie mnóstwo na wystawach, w mojej rasie pustki ale też trzeba czekać do końca bo vastgoty alfabetycznie wchodzą na samym końcu oceny Grupy V .W Katowicach rasy były oceniane na dwóch ringach i tym razem nie czekaliśmy długo ...
Rysiek
-
- 500p
Betty na wystawie w Zabrzu 07-04-2013 w oczekiwaniu na ocenę. Warunki ekstremalne śnieg, woda i błoto.
Rozpoczęła championat młodzieżowy
Rysiek
- Greta
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 mar 2007, o 20:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękna Betty , świetnie wyglada i rewelacyjnie się zapowiada , śledzę jej osiągniecia , bo jestem zakochana w tej niedocenionej i starej rasie .
Betty bardzo przypomina mi moja małą S ... niestety , która przeszła na drugą stronie tęczy .
Betty bardzo przypomina mi moja małą S ... niestety , która przeszła na drugą stronie tęczy .
-
- 500p
dziękuję Greto, malutka ma 9 miesięcy i tydzień, ma cudowny charakter, jest bardzo kontaktowa, odważna i ciekawska, uwielbia zabawy z innymi psami. Szkoda, że rasa jest tak mało znana w naszym kraju. W tej chwili w Polsce mieszka 5 vastgot ... jeżdżę na wystawy i staram się żeby chociaż część osób poznało zalety rasy.Greta pisze:Piękna Betty , świetnie wyglada i rewelacyjnie się zapowiada , śledzę jej osiągniecia , bo jestem zakochana w tej niedocenionej i starej rasie .
Rysiek
A to jest moja Tami
Jest cudownym stworzeniem, mądrym, kochanym, słodkim i chętnym do psiej roboty... Najbardziej lubi pracowac z piłeczką
Jest cudownym stworzeniem, mądrym, kochanym, słodkim i chętnym do psiej roboty... Najbardziej lubi pracowac z piłeczką
Bea
- Greta
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 mar 2007, o 20:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bardzo dobrze , że Ty Ryszardzie , doceniasz i propagujesz walory tych wspaniałych psów , w Polsce faktycznie całkowicie nie znanych , często spotykałam się ze zdziwieniem i komentarzami od znajomych czy przypadkowych ludzi , że też takiego kundla mam i pewno przygarnełam go ze schroniska ... bo ja tak bezgranicznie jestem w nim zakochana , ale czy nie lepiej jak bym miała jakiegoś rasowego owczarka , czy też labladora ... o gustach się nie dyskutuje , można wyjaśnić , powiedzieć ale ludzie tak wiedza swojeMatrix2 pisze:dziękuję Greto, malutka ma 9 miesięcy i tydzień, ma cudowny charakter, jest bardzo kontaktowa, odważna i ciekawska, uwielbia zabawy z innymi psami. Szkoda, że rasa jest tak mało znana w naszym kraju. W tej chwili w Polsce mieszka 5 vastgot ... jeżdżę na wystawy i staram się żeby chociaż część osób poznało zalety rasy.Greta pisze:Piękna Betty , świetnie wyglada i rewelacyjnie się zapowiada , śledzę jej osiągniecia , bo jestem zakochana w tej niedocenionej i starej rasie .
- _Kasia_
- 100p
- Od: 26 lip 2012, o 08:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Coraz więcej psich piekności mamy