Ogród Agnieszki cz.2
- reniuniek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Agnieszki cz.2
To kup warzywa na patelnie
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aguś pod ogrodzeniem piszesz, że cień i mokro.....ja zrobiłabym tak rabatę - iglaczki o różnym pokroju, rododendrony i najniższy pułap hosty i żurawki. Zamiast żwirku kora, wtedy roślinki miałyby idealne warunki rozwoju....ale to tylko mój pomysł... Ty musisz zrobić ,, jak Ci w duszy gra,, chcesz żwirek daj żwirekaage pisze:....Agus co myslisz na temat rabaty
Tę drugą rabatę połączyłabym ( tam jest słonko?) i obok iglaczków pięknie wyeksponować można ze 3 hortensje bukietowe. A uzupełnić można to bylinkami.....i jak dla mnie też kora
O nie, nie, nie - mrożonkom w sezonie mówimy 'nie'!
Aga, tyle jest szybkich dań... Możesz chociażby pierś z kurczaka zgrillować na patelni plus do tego krązki cukinii podsmażone na oliwie, z ziołami plus ewentualnie sos pomidorowy...
O, Erectowy temat był? Polecam je na żywopłot - są atrakcyjne od wiosny do jesieni...
Cudne zdjęcie na dzień dobry
PS. Agness świetnie radzi!
Aga, tyle jest szybkich dań... Możesz chociażby pierś z kurczaka zgrillować na patelni plus do tego krązki cukinii podsmażone na oliwie, z ziołami plus ewentualnie sos pomidorowy...
O, Erectowy temat był? Polecam je na żywopłot - są atrakcyjne od wiosny do jesieni...
Cudne zdjęcie na dzień dobry
PS. Agness świetnie radzi!
- reniuniek
Aguś, awatarek zmieniłaś
Taki wiosenny
Aguniu, Aga chciała coś na szybko.....masz racje że świeże są lepsze i zdrawsze
Taki wiosenny
Aguniu, Aga chciała coś na szybko.....masz racje że świeże są lepsze i zdrawsze
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Agness też myślałam aby tak w ten cień dosadzić jeszcze iglaczki i właśnie hosty i żurawki....wiem że wszystko ładnie wykończyłaby kora ale akurat w tym miejscu byłaby bardzo niepraktyczna....strasznie ją wywiewa...chociaż pod samym płotem właśnie mam posadzone iglaczki w korze i praktycznie kory brak...zrobię dzisiaj zdjęcie bliżej i zobaczycie.
Hmm a w tej połączonej właśnie myślałam o korze....i faktycznie może te hortencje byłyby ładne....nie mam i trochę się ich boję. Może doradzicie jakieś takie pewne odmiany i niewymarzające.
Aguniada nio niby tak....ale ta pierś to całkiem dobry pomysł....a więc będzie grilowana pierś. Dziękuję za pomysł Fajnie że ci się podoba zdjęcia na przetarcie oczu
Reniu avatarek z zdjęć ślubnych
Hmm a w tej połączonej właśnie myślałam o korze....i faktycznie może te hortencje byłyby ładne....nie mam i trochę się ich boję. Może doradzicie jakieś takie pewne odmiany i niewymarzające.
Aguniada nio niby tak....ale ta pierś to całkiem dobry pomysł....a więc będzie grilowana pierś. Dziękuję za pomysł Fajnie że ci się podoba zdjęcia na przetarcie oczu
Reniu avatarek z zdjęć ślubnych
- aage
Aha powiedz mi jeszcze kochane w niedzielę psikłam swój trawnik mniszkiem....i po około 2 godzinach zaczęło padać...czy muszę powtórzyć zabieg?? Czy mniszek zaczął już działać i kolejny oprysk nie jest konieczny??
P.S. ciachać już wierzbę Pendulę i czym smarujecie obcięte końcówki?
P.S. ciachać już wierzbę Pendulę i czym smarujecie obcięte końcówki?
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aga ja to zawsze czegoś nie doczytam albo poprzekręcam Myślałam, że to ty przy płocie sadzisz
Ja na szybko to spaghetti robię z sosem cebulowym w koncentracie pomidorowym. Palce lizać i danie expresowe
Ja na szybko to spaghetti robię z sosem cebulowym w koncentracie pomidorowym. Palce lizać i danie expresowe
- aage
Nic nie szkodzi a jak robisz ten sos cebulowy?
- reniuniek
Sos cebulowy, pierwszy raz słysze
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
- aage
Nio ja też Reniu dlatego jestem ciekawa
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Hortensje bukietowe sa bez problemowe, bo tnie sie je wiosnal - to przemarznal czy nie jest rybka
Jaka masz ta Pendule iva? wierzby sie tnie po kotkach, jak liscie zaczynaja wypuszczac. Jak nie maja kotkow, to z wypuszczaniem lisci.... ale wierzba zniesie wszystko i kiedy chlasniesz, to bedzie. Ja swoja Iva, to pare razy w seznonie chlastalam.
Jaka masz ta Pendule iva? wierzby sie tnie po kotkach, jak liscie zaczynaja wypuszczac. Jak nie maja kotkow, to z wypuszczaniem lisci.... ale wierzba zniesie wszystko i kiedy chlasniesz, to bedzie. Ja swoja Iva, to pare razy w seznonie chlastalam.
- aage
Jula dziękuję za rady dot. wierzby. A z hortensjami czyli mówisz mam patrzeć na bukietowe....to już coś wiem przynajmniej za czym się oglądać
- reniuniek
Na forum Adrian ma dużo hortensji.Ja się za długo zastanawiałam i już brakło tych co chciałam
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata