Wiejska działeczka Marty
- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Wiejska działeczka Marty
Martuś, ja wpadam, zaglądam... a tu nic, i nic... Trzymaj się ciepło Kochana!
- mmarta1982
- 500p
- Od: 26 sie 2011, o 21:00
- Kontakt:
Witam was wszystkie. Ta pogoda to mnie chyba dobije jako że jestem niskociśnieniowcem nienawidzę takiej aury zreszta moje chłopaki też jak jednego podleczę to drugi choruje nawet nie ma jak na sanki iść,bałwana sama chłopakom lepiłam to chociaż przez okno na niego sobie popatrzyli. . Międzyczasie szyję i robię pazurki znajomym.
Tu nasz leniuch Brygidka https://lh5.googleusercontent.com/--uQg ... ia2013.jpg
Tu nasz leniuch Brygidka https://lh5.googleusercontent.com/--uQg ... ia2013.jpg
- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Brygidka przeurocza Co mogą innego robić niż leniuchować, taka pora roku, że moja kota też strajkuje, z domu nie wychodzi bo za mokro... spacueruje z fotela na fotel, albo z fotela na kanapę
- jola1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Marto nie Ty jedna lepisz sama bałwana dla dzieci, dobrze że w tym roku materiału na bałwana nie brakuje. Ja sama zastanawiałam się czy nie ulepić bo tyle dobra leży ale dałam sobie spokój.Pewnie sąsiedzi mieli by ubaw.
Dobrze że już snujesz letnie plany, ja na razie przymierzam się do zakupów ale środki mam ograniczone a chciejstaw duże żeby nie powiedzieć ogromne.
Dobrze że już snujesz letnie plany, ja na razie przymierzam się do zakupów ale środki mam ograniczone a chciejstaw duże żeby nie powiedzieć ogromne.
Marta ładny ogródek,dużo zgromadziłaś już roślinek,ciekawe masz pomysły aby upiększać ogródek.
Pozdrawiam Ania
Pozdrawiam Ania
- mmarta1982
- 500p
- Kontakt:
Witaj Aniu
Już nie mogę się doczekać kiedy stopnieje ten śnieg.W tym roku stawiam na iglaki no i trzeba dorobić obrzeże.Dziś siedze przy maszynie i szyję kolejna sukienkę wpadnie parę groszy na roślinki.
Już nie mogę się doczekać kiedy stopnieje ten śnieg.W tym roku stawiam na iglaki no i trzeba dorobić obrzeże.Dziś siedze przy maszynie i szyję kolejna sukienkę wpadnie parę groszy na roślinki.
- drewutnia
- 1000p
- Od: 1 gru 2011, o 13:06
Z Tym szyciem to nie wiem czy Ci zazdrościć czy współczuć.Kiedyś lubiłam szyć a teraz co mi się odmieniło.Teraz jestem pomocą domową u szefowej produkcji ,i nie chciałabym dla niej szyć.Biedne dziewczyny od rana do wieczora w zakładzie.Ale podziwiam osoby które sie jeszcze nie przekwalifikowały
Dobrze,że czasem dajesz oznaki życia
Dobrze,że czasem dajesz oznaki życia
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
JA niestety jeśli chodzi o szycie to zupełny antytalent,ale podziwiam osoby które potrafią uszyć -miłego dnia
- mmarta1982
- 500p
- Kontakt:
W zakładzie to i ja bym nie chciała,szyję w domu jak nie mam weny to nie szyję,wtedy robię paznokcie dla odmiany,a jak całkiem nic mi się nic nie chce to odwiedzam koleżanki. z piwem to żart bo akurat nie lubię
- mamafrania
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Do szycia mam 2 lewe ręce...Dobrze że za ściana mam babcię, która szycie lubi
- mmarta1982
- 500p
- Kontakt:
Ja lewe ręce mam do ciast,a w szczególności do biszkoptów.
- mamafrania
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
W tym to akurat jestem dobra
Marto serdecznie Cię pozdrawiam . Pospacerowałam po Twoim ogródku. Szczególnie spodobał mi się sposób z donicami. Piękne rabatki stworzyłaś, widzę,ze kamień króluje w Twoim ogrodzie....,pewnie nie brakuje go u Ciebie. Ja też zbieram kamienie, ale u mnie jest ich jak na lekarstwo. Pozdrawiam cieplutko.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown