Ogród Marty-cz.aktualna

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród Marty-cz.aktualna

Post »

Martusiu cztery strony przyjemności. ;:196 U ciebie można spacerować do woli, co kawałek otwiera się widok na kolejne zakątki. ;:215 Piwonie już niedługo pokażą swoje cudne kolory. Lewizja na kaskadowej jak królowa na tronie. :) Azalia szybko zakwitła. Miło, że masz możliwość zaglądać do zaprzyjaźnionych ogrodów i jeszcze podarki przywozić. :) Ogrodniczki to wyjątkowo empatyczne osoby, ja też z każdego wyjścia coś przywlokę na rabatki. Strat współczuję, ;:168 szczególnie jagodowych, bo czekamy na własne owoce z niecierpliwością, a ty tyle przetworów robisz. ;:180 Dużo ciepła do prac ogrodowych. ;:3
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Martuś ;:196
Pochwalę wszystkie roślinki ;:333 pięknie kwitną.
Grad to łobuz zawsze jakiś szkód narobi .Kilka lat temu i nas narobił dużo szkód
Życzę zdrówka ;:167
Pozdrawiam Alicja
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witam miłych gości,dzień był u mnie piękny,i cały był ogrodowy poza obiadkiem ,ale pracy w nim jakoś nie ubywa.

Marysiu,serki zrobione i wyszły pyszne ,podzieliłam się z dziećmi ,przybrałam miętą i ślicznie wyglądał na talerzyku ,miałam jedno sito takie mniejsze a głębsze i super kształt wyszedł,pokażę za chwilę ,pogoda była piękna,niby cały czas robię ,ale ciągle góry roboty przede mną ,chyba coś nie tak ze mną ,kwiaty po gradzie dadzą radę ,ale najgorsza to owocówka ,bo szkoda ,byłyby agreściki do kompociku swoje ,a tak to przetrzebiło i trzeba będzie dokupić ,pozdrawiam ;:196

Iwonko ,życzenia się spełniły i była piękna pogoda bez deszczu ,ale pewnie jutro trzeba będzie podlewać,przynajmniej nowe nasadzenia,dobrej nocki ;:19

Gosiu,roślinki sobie poradzą ,ale gorzej z owocówką ,bo niestety jest dużo mniej ,u mnie dzisiaj nie padało,chociaż coś zapowiadali przelotnie ,ale u mnie nie przeleciało,pozdrawiam ;:168

Soniu,ja bardzo lubię jak goście spacerują ,lewizji też połowę nie ma bo grad połamał łodyżki z kwiatuszkami na chwilkę tylko była królową :uszy ,piwonie się zbierają do kwitnięcia ,niech pokażą co potrafią ,ta azalia jest taka wczesna ,ale już zaczynają niebieskie ,jak sie jedzie w odwiedziny to zawsze coś sie ma ze swojego ogrodu ,to i gospodyni się stara ;:108 ale to miłe ,że tak można sie powymieniać ,ja też ubolewam nad owocówką ,bo uwielbiamy swoje owoce i tak się na nie czeka ,i na przetwory i do zjedzenia ,to nie będzie ,zostało coś ,ale niewiele ,dzisiaj było bardzo cieplutko pozdrawiam ;:196

Aluś,dziękuję ,grad to zawsze narobi szkód ,dobrze ,że funkie jeszcze nie rozwinięte ,bo by liście na całe lato podarło,ale najbardziej żal owocówki ,ale i z tym trzeba się pogodzić ,pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Ten żywokost wygląda pięknie:)
Ale i tulipanki, i różnego rodzaju kwiecia u ciebie duzo .I wiesz,że ja takie ogrody lubię. Bardzo!!
U mnie tez dzień był bardzo pracowity ogrodowo :wink:
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zapraszam do ogrodu ,pogoda była piękna więc zrobiłam parę zdjęć ,codziennie coś zakwita ,chociaż jeszcze nie ma burzy kwiatów.

alejka z różanecznikami,jeden już wystartował
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

zakwitły nowe tulipany
Obrazek

miały być białe to jest jeden
Obrazek

Obrazek

na kaskadowej zakwitły floksy
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

mój nowy nabytek od Marysiu już kwitnie :uszy
Obrazek

Obrazek

muszę sie pochwalić jaki zrobiłam ser,dzisiaj do wieczora odciekał ,aż jestem z siebie dumna ,bo to pierwszy ser zrobiony przeze mnie
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
beacia0088
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lis 2013, o 20:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marto ogród pierwsza klasa ,cudny i wyjątkowy.Jestem nim zachwycona na maksa.Ser wygląda apetycznie i jestem pewna,że też tak będzie smakował .Podziwiam i gratuluję własnoręcznego wyrobu ;:180 Smacznego i miłej niedzieli :)
Pashmina
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2016, o 15:37

Post »

Szkoda roślinek i kwiatuszków rajskiej jabłoni. Faktycznie pięknie zakwitła.
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Martusiu super serek, pyszny prawda ;:215 ;:215 ;:215
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

Martuś u mnie też pogoda idealna aż nie chce się by się zmieniła. ;:174 choć deszcz by sie przydał. ;:306
Piękny serek, smakowicie wygląda, gratuluje sama bym zjadła. ;:138
Czemu narzekasz na brak kolorów, masz cudnie i tego nie doceniasz,,,Ja to muszę czynić?
Boski ogród i ślicznie zagospodarowany. ;:167
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam ,niedziela minęła wypoczynkowo,a jutro znowu do ogrodu.

Aniu,żywokost jest bardzo dekoracyjny,miło,że lubisz taki ogród jak mój,mnóstwo kolorów i odmian ,pozdrawiam :wit

Beata,tyle pochwał w Twoich słowach co do mojego ogrodu,dziękuję ,ser pyszniutki i tak wsuwają ,że nie ma czasu dojrzewać,pozdrawiam :wit

Ewciu,cóż zrobimy ,możemy sie tylko z tym pogodzić ,pewnie ,że szkoda i kwiatów i owocówki ,ale cóż my możemy :wit

Iwonko,tak serek pyszny ,już sie chyba kończy ,nie pozwolili mu dojrzeć :uszy

Kasiu,u mnie też idealna ,chociaż dzisiaj pokropiło jak ksiądz kropidłem ,łatwo zrobić ,tylko trzeba mieć mleko od krowy i podpuszczkę ,u nas jest mlekomat ,,postawili księża Bonifraci ,bo mają krowy i bardzo gospodarzą ,może bardzo nie narzekam na brak kolorów,ale to nie to co przed nami,miło,że ten ogród się podoba ;:168
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Najważniejsze że, grad nie wyrządził wielkich szkód.Żywokost bardzo dekoracyjna roślinka ,czy on kwitnie?Własne wyroby najsmaczniejsze i najzdrowsze.Apetycznie wygląda. ;:168
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu nie wiem dlaczego część zdjęć widzę, a część muszę klikać żeby zobaczyć...tylko ja tak mam?
Coś nie mogę się zmieścić w czasie :shock: Ogród mnie pochłania do prawie 20.30 i wieczór robi się strasznie krótki bo koło 23 już nic nie widzę na oczy :;230 Trochę mi podlewa ale deszczyk jak ksiądz kropidłem. Jesteś wielka z tym serkiem, ja też jestem z Ciebie dumna ;:196 Soliłaś czy moczyłaś w solance? Ogród się zmienia na późnowiosenny :D Co to za białe kwiatuszki nad aniołkiem? Złotlin Ci kwitnie ;:306 Pozdrawiam cieplutko i dobrej nocy życzę ;:196
Awatar użytkownika
Biedronka641
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2012, o 17:17

Post »

:wit Marto.To, że masz cudny ogród , to nie chcę się powtarzać. Jesteś też wspaniałą gospodynią w domu. To pokazywałaś już nie raz .A teraz doszło jeszcze robienie serów. ;:215
Ja robiłam serki topione,to już mój sukces jakiś jakiś tam. ;:108
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”