Ogródek Przemka cz.1
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 mar 2008, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gizuniu nie rób sobie jaj. To nie jest żadna opona ani koło do taczki Karola tylko Twoja Darmera peltata czyli tarczownica. Wybrałem najmniejszy egzemplarz. Jak jej nie chcesz to jeszcze jedna osoba ją zamawiała (ale to nie Karol). Trójlist mógłby być ale kosztuje minimum 20 zł więc decyduj. Z ostróżką nie będzie kłopotu ale jest chyba tylko ciemnoniebieska. Parę osób zamawiało urdzika ale zastanawiam się czy go brać bo każda roślinka ma plamki na liściach.
-
Nic mi Małgosiu nie wspominaj o wybieraniu roślinek. Łaziłem po szkółce prawie 4 godziny i szukałem z listą te roślinki które znałem a co jakiś czas wołałem właściciela do pomocy i szukałem pozostałych. Do Lubartowa wróciłem po 21 więc tylko zawiozłem skrzynki na działkę. Kokorycz pogięta (niebieska) czeka na Was w skrzyneczkach (jest na zdjęciach) ale żółtej nie było. Poszukam czy nie ma siewek u mnie na działce. Dla Ciebie z listy wybrałem 30 roślinek ale nie chce mi się ich wszystkich wypisywać. Musisz uzbroić się w cierpliwość. A co z ostróżką dla Gizy?
Przemku, nie nerwuj się
Oczywiście,ze wszystko kupuje co zamawiałam, nawet i więcej jak bedzie
Na ostatnim zdjęciu w poprzednim poście jest najprawdziwsza w swiecie opona, koło i o nią żartobliwie zapytałam.
O ostrózki poproszę, ale czuje że masz juz dość i tej szkółki i naszych zachcianek
Naprawde nie będzie tragedii jak mi jej nie kupisz, umówmy sie, że tylko "przy ewemtualnej okazji" ok?
Gocha, podpuszczalska

Na ostatnim zdjęciu w poprzednim poście jest najprawdziwsza w swiecie opona, koło i o nią żartobliwie zapytałam.
O ostrózki poproszę, ale czuje że masz juz dość i tej szkółki i naszych zachcianek

Gocha, podpuszczalska

Przemku,ja nie wymagam od Ciebie,żebyś mi je wypisywał!Taka walnięta to ja nie jestem(jeszcze???)Tym większa niespodzianka dla mnie!
Pan Zygmunt nie będzie mógł chyba patrzeć na Ciebie,będziesz mu się pewnie źle kojarzył....
Jak Cię zobaczy następnym razem - zabarykaduje się w swojej kanciapie.....
Chyba nie zrewanżujemy Ci się do końca forum ....chyba,że masz jakiś pomysł...
Z ostróżką dla Gizy jaja sobie robiłam
Na pewno ją chce!
Pan Zygmunt nie będzie mógł chyba patrzeć na Ciebie,będziesz mu się pewnie źle kojarzył....

Chyba nie zrewanżujemy Ci się do końca forum ....chyba,że masz jakiś pomysł...
Z ostróżką dla Gizy jaja sobie robiłam

Pozdrawiam,Małgorzata
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
cóż za zakupy
aż miło widzieć
ciekaw jestem ile roślin z mojej listy się znalazło w szkółce
powiem w imieniu wszyswtkich - Przemku - jesteś wielki 

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
-
- k-c
- Przyjaciel Forum
Przemku - ale ja mam 2 ogrody
ok to na 16 zamówionych to i tak dużo
a zawsze jak coś ciiekawego kupisz i dołożysz to też przyjmę (oczywiście za wszystko zapłacę)- np gdyby bożykwiaty tam jeszcze były ... kolor obojętny 

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- k-c
- Przyjaciel Forum
dokładnie
- nie pamiętam kiedy kupiłem sobie jakieś ubrania ostatni raz temu - za to kwiatki - wczoraj 

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
-