W moim zielonym świecie... - dorcia
-
- 1000p
- Od: 6 lip 2008, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- effa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
o mamusiu jaki cudny ten grudniczek Dorciu aż wstyd mi, ale jakby kiedyś Ci sie rozrósł
Dorotko zdrówka życzę przy okazji, niestety teraz to nie trudno się przeziębić. Polecam mixturkę z mojej strony tutaj
A ja dalej nie udałam się do przychodni po szcepionkę przeciw grypie. Musze się w końcu zmobilizować
Ewo, Moniko, bardzo chętnie się z Wami podzielę grudniczkami, tylko niech trochę podrosną. Dzisiaj kupiłam grudnika z pąkami w kolorze brzoskwiniowym (mam nadzieję, że jutro chociaż jeden z nich się rozwinie i rzeczywiście kwiat będzie w tym kolorze) Mam jeszcze grudniki: czerwony, biały, dziki brazylijski różowy, no i ostatni nabytek - chyba brzoskwiniowy. I chyba to nie był ostatni - ogarnia mnie grudnikomania
Dziękuję za życzenia powrotu do zdrowia, gdy je przeczytałam, od razu poczułam się lepiej
Dziękuję za życzenia powrotu do zdrowia, gdy je przeczytałam, od razu poczułam się lepiej
- effa
dorcia pisze:ogarnia mnie grudnikomania
Dorotko nie tylko Ciebie jak oglądam te wspaniałe rośliny w różnych wątkach to normalnie chodzę potem taka nabuzowana
Kurczę a Ty to normalnie wszystkie kolory chyba dorwałaś, co? Bo innych to już chyba nie ma. jestem bardzo ciekawa tego brzoskwiniowego
Przeżyłam ogromne rozczarowanie : otóż pąk w ostatnio kupionym grudniczku miał przepiękny pomarańczowy kolorek, a kwiat, który się rozwinął, jest... "przepięknie" czerwony i to w odcieniu już przeze mnie posiadanym
Przeżyłam ogromne rozczarowanie : otóż pąk w ostatnio kupionym grudniczku miał przepiękny pomarańczowy kolorek, a kwiat, który się rozwinął, jest... "przepięknie" czerwony i to w odcieniu już przeze mnie posiadanym
- effa
Dorotko cieszę się że już jesteś zdrowiutka Wyobrażam sobie Twoją minę jak zobaczyłaś kolor grudnika ale nie przejmuj się grunt, ze on Cię bardzo polubił i zakwitł, gorzej jakby tylko pokazał że ma "niby" pomarańczowe pączki i by je zrzucił,a tak możesz go podziwiać i to nawet podwójnie
Podlewajcie proszę drzewko
Podlewajcie proszę drzewko