Storczyki Venus
Re: Storczyki Venus
przepraszam, że tak późno wstawiam zdjęcia moich nowości zakupione dzięki uprzejmości Dorotki, Kasi i Reginy- Dziękuję Dziewczyny
Jako pierwszy
Dtps. Purple Martin ze swoimi 2 pączkami
Drugi jest Phal. I-Lan Green Pixie
Na koniec wstawiam o to ona moja -Vanda Sanderiana
Jak widać na zdjęciach na razie zielona sałata może się zlitują i zakwitną
Reszta moich storczyków spokojnie sobie rośnie
Obecnie przekwita mój bordowy woskowiec, ale od stycznia kwitł więc i tak jestem bardzo zadowolona do tego wypuścił pęd .
W czwartek jak będę miała wolne i będę się lepiej czuła (jestem przeziębiona i dychram ) to zrobię grupowe zdjęcie moich kwitnących. Teraz lecę nadrobić zaległości u Was
Jako pierwszy
Dtps. Purple Martin ze swoimi 2 pączkami
Drugi jest Phal. I-Lan Green Pixie
Na koniec wstawiam o to ona moja -Vanda Sanderiana
Jak widać na zdjęciach na razie zielona sałata może się zlitują i zakwitną
Reszta moich storczyków spokojnie sobie rośnie
Obecnie przekwita mój bordowy woskowiec, ale od stycznia kwitł więc i tak jestem bardzo zadowolona do tego wypuścił pęd .
W czwartek jak będę miała wolne i będę się lepiej czuła (jestem przeziębiona i dychram ) to zrobię grupowe zdjęcie moich kwitnących. Teraz lecę nadrobić zaległości u Was
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki
Rysiudziękuję za pochwały zobaczymy czy Martinowi pączki nie uschną mam nadzieję, że Pixie pokarze szybko swoje przepiękne piegi
Jeśli chodzi o wieszak to był tylko zapożyczony do zdjęcia od innej Vandzi - Sanderiana ma swoje miejsce na karniszu Justynko, Małgosiu
Jeśli chodzi o wieszak to był tylko zapożyczony do zdjęcia od innej Vandzi - Sanderiana ma swoje miejsce na karniszu Justynko, Małgosiu
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki
Gratuluję nowości, a Vanda niech szybko zakwita
Dziękuje Bardzo .
Dziś tez zobaczyłam, że pączek na Dtps. Purple Martin zaczyna się powoli wybarwiać
Dziś tez zobaczyłam, że pączek na Dtps. Purple Martin zaczyna się powoli wybarwiać
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki
Gratuluję nowości. Niech szybko cieszą Twoje i nasze oczy kwitnieniami
- tom_mix
- 500p
- Od: 3 sie 2007, o 13:46
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja jako kolejny choruję na Phal. I-Lan Green Pixie. Przynajmniej na frazie u Ciebie będziemy mogli to cudo podziwiać
Pozdrawiam Tomek
tomkoc Dziękuje Bardzo mam nadzieję, że szybko zakwitną
Agnieszko i Małgosiu jak mi mój Pixie zaginie to ja już będę wiedziała do kogo się udać
tom_mix dziękuję za pochwały Dorotakol ma kwitnącego więc można go już zobaczyć bo u mnie to chyba będzie trzeba troszkę poczekać
Poza tym Wszystkim Wielbicielom Phal. I-Lan Green Pixie - polecam Go, jest śliczny, malutki i jak to Dorotka dobrze ujmuje "kompaktowy"
Agnieszko i Małgosiu jak mi mój Pixie zaginie to ja już będę wiedziała do kogo się udać
tom_mix dziękuję za pochwały Dorotakol ma kwitnącego więc można go już zobaczyć bo u mnie to chyba będzie trzeba troszkę poczekać
Poza tym Wszystkim Wielbicielom Phal. I-Lan Green Pixie - polecam Go, jest śliczny, malutki i jak to Dorotka dobrze ujmuje "kompaktowy"
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki
- ewarost
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 gru 2010, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Piękne nowości Julitko ale vadeczka duża ...niech zdrowo rosną i szybko kwitną
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
-
- 1000p
- Od: 15 mar 2010, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Julitko bardzo ładne nowości Jak dobrze że mamy tu tyle znajomych na których można zawsze liczyć i na pomoc w zakupie upragnionych roślinek .Niech zdrowo Ci rosną i pięknie rozkwitają
- lucynaf
- 1000p
- Od: 30 sty 2011, o 17:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Julitko i znów chciejstwa , ale co z tego jak już pewnie o następnych marzysz
Niekończąca się opowieść
Niech Ci pięknie rosną
Niekończąca się opowieść
Niech Ci pięknie rosną