Ogród Marty
- jonatanka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marty
Martusiu przyznam że, nigdy nie jadłam nic z dereni ciekawa jestem smaku.
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jonatanko,jak będą owoce i jak zrobię to cię poczęstuję,czasem się zdarza,że przyjdą późne przymrozki lub grad i wszystko stłucze,miejmy nadzieję,że wszystko będzie dobrze
-- 25 kwi 2013, o 20:05 --
Kasiu cieszę się ,że wszystko ładnie doszło i że ty jesteś zadowolona z kwiatuszków
-- 25 kwi 2013, o 20:05 --
Kasiu cieszę się ,że wszystko ładnie doszło i że ty jesteś zadowolona z kwiatuszków
- jonatanka
Martusiu masz dobre serduszko Czym ja Ci się zrewanżuje?
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Nie powinnaś się przejmować, że nie trafiasz z gratisikami, bo to nieprawda. Każdy się ucieszył.
U mnie rdest i wiązówka ładnie się chyba przyjęły, ale czekam jeszcze na krwawnicę. Na razie nie wychyla nosa z ziemi.
U mnie rdest i wiązówka ładnie się chyba przyjęły, ale czekam jeszcze na krwawnicę. Na razie nie wychyla nosa z ziemi.
-
Jonatanko,ja nie czekam na rewanż ,ja tak po prostu reaguję
Gosiu,wszystko na pewno się przyjmie,co do Krwawnicy to tak późno wychodzi,ja ją znalazłam dzięki temu,że był suchy kwiatostan zostawiony na zimę inaczej nie wiedziałabym gdzie jest bo jest wszędzie
Gosiu,wszystko na pewno się przyjmie,co do Krwawnicy to tak późno wychodzi,ja ją znalazłam dzięki temu,że był suchy kwiatostan zostawiony na zimę inaczej nie wiedziałabym gdzie jest bo jest wszędzie
- asta6265
- Od: 8 sty 2012, o 12:01
Martuś, coraz bardziej kolorowo w ogrodzie - pieknie
Mój kawałek świata
Pozdrawiam Anka
Pozdrawiam Anka
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Witaj Marto, znów musiałam się parę stron wrócić żeby być na bieżąco
Masz bardzo dużo roślin pięknie kwitnących wiosną. Zdecydowanie robię błąd w nasadzeniach, bo nie mam teraz co podziwiac u siebie. Pora to zmienić
Co byś poleciła, dla początkującego ogrodnika oczywiście. Las sosnowy, sporo cienia....
Masz bardzo dużo roślin pięknie kwitnących wiosną. Zdecydowanie robię błąd w nasadzeniach, bo nie mam teraz co podziwiac u siebie. Pora to zmienić
Co byś poleciła, dla początkującego ogrodnika oczywiście. Las sosnowy, sporo cienia....
- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
Martuś, przesyłka dziś dotarła, właśnie wsadzam roślinki, choć to raczej mutanty, a nie rośliny Nie wiem, czy zdążę dziś wszystko powsadzać Juki mają tak wielki korzeń, że można nimi zabić Dzięki stokrotne!
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Martusiu
Musze nadrobić zaleglości bo widzę że działo sie działo.
A fiołki piękne nawet nie myślałam że oprócz fioletowego maja inne kolory
Pozdrawiam
Musze nadrobić zaleglości bo widzę że działo sie działo.
A fiołki piękne nawet nie myślałam że oprócz fioletowego maja inne kolory
Pozdrawiam
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- jonatanka
Martusiu jak przebiegają prace u Ciebie?
-
Aniu,dzięki za odwiedzinki
Aprilku,jest trochę roślin do cienia i półcienia i można fantastycznie urządzić ogród,do 1 maja na nic nie mam czasu,ale po 1maju coś pomyślę i ci napiszę
Milenko,cieszę się że wszystko w porządku
Sylwio,miło mi że wpadłaś pooglądać wiosenne kwiatuchy
Jonatanko,cały dzień sadziłam rośliny,bo dokupiłam piwonie,róże,jeżówki,lilie ,liliowce,Ratibidę,Sniedek Sandersa,i inne i podlewałam,a dzisiaj zasuwałam z roślinami na wystawę kwiatów jestem troszkę zmęczona,ale jutro to samo od nowa,dobrej nocki życzę
Aprilku,jest trochę roślin do cienia i półcienia i można fantastycznie urządzić ogród,do 1 maja na nic nie mam czasu,ale po 1maju coś pomyślę i ci napiszę
Milenko,cieszę się że wszystko w porządku
Sylwio,miło mi że wpadłaś pooglądać wiosenne kwiatuchy
Jonatanko,cały dzień sadziłam rośliny,bo dokupiłam piwonie,róże,jeżówki,lilie ,liliowce,Ratibidę,Sniedek Sandersa,i inne i podlewałam,a dzisiaj zasuwałam z roślinami na wystawę kwiatów jestem troszkę zmęczona,ale jutro to samo od nowa,dobrej nocki życzę
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cześć Martuś ,piękne masz fiołeczki ,wdzięczne i miłe to są roślinki .W mojej piaskownicy nie bardzo chcą rosnąć .Wiosenne też już szaleją u Ciebie ,bo w moim ogrodzie ,to szaleję ja
-
Tak Ewciu szalejesz,że załatwiłaś kolano a ja załatwiłam rękę ,od nadgarstka do łokcia mam spuchniętą rękę jak wałeczek i taki ciągły ból ale zaraz posmaruję altacetem bo bym nie spała i myślę że przejdzie nie raz tak było