Ogród Majka411 - w oczekiwaniu na róże 2013
Re: Ogród Majka411 - w oczekiwaniu na róże 2013
Maju dalej będę śledzić GS u Ciebie bo chyba ty ją tylko masz. Jak duży jest kwiat i czy pachnie
- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pozostaje mi tylko westchnąć-oj Róże po trochu kończą kwitnienie, upał im nie służy.
- justyna_gl
- Od: 10 lut 2011, o 09:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Chandos Beauty widzę pierwszy raz, albo dopiero teraz wpadła mi w oko
Fajna
Fajna
- _ninetta_
- 1000p
- Od: 19 maja 2010, o 01:19
Cześć Majeczko,
Champange du Mont D?or to bardzo ładna różyczka, nawet przed wybarwieniem.
Jak się miewa Jet Set? Zaczął kwitnąć?
St. Swithun mi wpadła w oko i chyba sobie go zamówię jesienią jeśli powiesz mi o niej coś miłego
Champange du Mont D?or to bardzo ładna różyczka, nawet przed wybarwieniem.
Jak się miewa Jet Set? Zaczął kwitnąć?
St. Swithun mi wpadła w oko i chyba sobie go zamówię jesienią jeśli powiesz mi o niej coś miłego
- Ma-Do
- Od: 22 lut 2010, o 20:29
Majko,widoczki jak z pięknej bajki! A Poesie
Pozdrawiam , Małgosia
Moje wątki
Moje wątki
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Dzień dobry wszystkim piszącym i zaglądającym ??
Miło mi jest, że zaglądacie. Zdjęcia, co słychać na rabatkach różanych za chwilę.
Moje róże mają się bardzo dobrze. Na rabatach kwitną mi następne róże te, które kwitły jako pierwsze mają nowe przyrosty.
Aniu-nena jeszcze nie zakwitła mi różowa panterka.
Moniczko-vertigo, o Chandos Beauty pisałam już wiele dobrego. Piękna, pachnąca o olbrzymich kwiatach, dobrze znosi upały i deszcze. Zdrowa o pięknych błyszczących liściach. Ja mam wsadzone dwa krzewy razem, daje to dobry efekt. Kolor kwiatów bardzo subtelny i zmienny. Polecam ta różę a do towarzystwa koniecznie Sweet Revelation?. idealnie podkreślają wzajemnie swoją urodę.
Kasiu ? Shida, dziękuję za miłe słowa. Tak?. Edenka robi wspaniałe wrażenie?. Posiedziałam sobie wczoraj na trawniczku wśród różyczek i tak sobie myślałam, która jest najpiękniejsza. Nie umiałam dokonać wyboru?. Wszystkie je ?.
Majeczko-edulkotku, za porównanie różyczek dziękuję?. widziałam, pomaga mi się zastanowić którą wybrać. GS poza kolorem nie jest podobna do Edenki. Ma mniej płatów niż Edenka i ich ułożenie jest zupełnie inne. Zdjęcia dla Ciebie zaraz będą.
Moniczko-monimg obie różyczki są śliczne.
Gosiu-Margo, Szekspir bardzo mnie cieszy, to piękna róża. GS jak na razie utrzymuje kwiat dalej.
Szkoda, że nie można jej przetestować na deszcz. U mnie rośnie lekko zacieniona przez Polais Royal.
Poczekajmy co będzie dalej. Sama jestem ciekawa.
Kasiu-magenta ?. dasz radę spokojnie kupa czasu przed Tobą do podjęcia decyzji.
Alexia, oglądaj koniecznie?? to poprawia nastój, a e-Ma koniecznie wycałuj i niech nie marudzi.
Miłeczko, Mamma powala, to przepiękną róża. Szkoda, że już jej nie będzie w sprzedaży. Jak gdzieś jeszcze z tego sezonu można ją kupić, to barć?.. warta tego.
Aniu-An-ka jesteś kochana?.. każda różyczka cieszy. Akurat mamy podobne upodobania kolorystyczne, co pozwala nam wzajemnie zachwycać się nimi.
Danusiu, następne jej zdjęcia za chwilę. Jeżeli pachnie, to raczej mało intensywnie, bo jak się nachylam i wącham, to niestety bardziej dochodzi do mnie zapach rosnącej obok Kronprinsesse Mary .
Ewciu-majowa?.. jedne róże kończą inne zaczynają, a jeszcze inne już powtórzyły. Jeszcze będzie co oglądać.
Justynko_gl, ta słoneczna różyczka, to Candlelight . Mnie też się podoba.
Aniu-DS. Chandos Beauty zachwyca, polecam Ci ją.
Anetko, Champange .. już mi się podoba, ale jak zobaczyłam jej kolor tuż po rozchyleniu pierwszego kwiatuszka, to skojarzyła mi się z Pilgrimem. Na niego już się prawie doczekałam? jutro zobaczę kwity. Co do Jet Set, długo ją reanimowałam?. teraz dopiero widzę, że się ukorzeniła, bo górą zaczęła przybierać. Postaram się wstawić jej zdjęcie, choć kwitów prawie nie widać.
Małgosiu-Ma-Do pewnie o Poesie też pomyślisz?? jeżeli tak, to daj znać.
Zdjęcia z wczorajszego dnia?? zapraszam chętnych do oglądania.
Miło mi jest, że zaglądacie. Zdjęcia, co słychać na rabatkach różanych za chwilę.
Moje róże mają się bardzo dobrze. Na rabatach kwitną mi następne róże te, które kwitły jako pierwsze mają nowe przyrosty.
Aniu-nena jeszcze nie zakwitła mi różowa panterka.
Moniczko-vertigo, o Chandos Beauty pisałam już wiele dobrego. Piękna, pachnąca o olbrzymich kwiatach, dobrze znosi upały i deszcze. Zdrowa o pięknych błyszczących liściach. Ja mam wsadzone dwa krzewy razem, daje to dobry efekt. Kolor kwiatów bardzo subtelny i zmienny. Polecam ta różę a do towarzystwa koniecznie Sweet Revelation?. idealnie podkreślają wzajemnie swoją urodę.
Kasiu ? Shida, dziękuję za miłe słowa. Tak?. Edenka robi wspaniałe wrażenie?. Posiedziałam sobie wczoraj na trawniczku wśród różyczek i tak sobie myślałam, która jest najpiękniejsza. Nie umiałam dokonać wyboru?. Wszystkie je ?.
Majeczko-edulkotku, za porównanie różyczek dziękuję?. widziałam, pomaga mi się zastanowić którą wybrać. GS poza kolorem nie jest podobna do Edenki. Ma mniej płatów niż Edenka i ich ułożenie jest zupełnie inne. Zdjęcia dla Ciebie zaraz będą.
Moniczko-monimg obie różyczki są śliczne.
Gosiu-Margo, Szekspir bardzo mnie cieszy, to piękna róża. GS jak na razie utrzymuje kwiat dalej.
Szkoda, że nie można jej przetestować na deszcz. U mnie rośnie lekko zacieniona przez Polais Royal.
Poczekajmy co będzie dalej. Sama jestem ciekawa.
Kasiu-magenta ?. dasz radę spokojnie kupa czasu przed Tobą do podjęcia decyzji.
Alexia, oglądaj koniecznie?? to poprawia nastój, a e-Ma koniecznie wycałuj i niech nie marudzi.
Miłeczko, Mamma powala, to przepiękną róża. Szkoda, że już jej nie będzie w sprzedaży. Jak gdzieś jeszcze z tego sezonu można ją kupić, to barć?.. warta tego.
Aniu-An-ka jesteś kochana?.. każda różyczka cieszy. Akurat mamy podobne upodobania kolorystyczne, co pozwala nam wzajemnie zachwycać się nimi.
Danusiu, następne jej zdjęcia za chwilę. Jeżeli pachnie, to raczej mało intensywnie, bo jak się nachylam i wącham, to niestety bardziej dochodzi do mnie zapach rosnącej obok Kronprinsesse Mary .
Ewciu-majowa?.. jedne róże kończą inne zaczynają, a jeszcze inne już powtórzyły. Jeszcze będzie co oglądać.
Justynko_gl, ta słoneczna różyczka, to Candlelight . Mnie też się podoba.
Aniu-DS. Chandos Beauty zachwyca, polecam Ci ją.
Anetko, Champange .. już mi się podoba, ale jak zobaczyłam jej kolor tuż po rozchyleniu pierwszego kwiatuszka, to skojarzyła mi się z Pilgrimem. Na niego już się prawie doczekałam? jutro zobaczę kwity. Co do Jet Set, długo ją reanimowałam?. teraz dopiero widzę, że się ukorzeniła, bo górą zaczęła przybierać. Postaram się wstawić jej zdjęcie, choć kwitów prawie nie widać.
Małgosiu-Ma-Do pewnie o Poesie też pomyślisz?? jeżeli tak, to daj znać.
Zdjęcia z wczorajszego dnia?? zapraszam chętnych do oglądania.
- Alania
- Od: 17 lip 2008, o 21:55
Zachwyca mnie nowa u mnie róża z jesiennych zakupów - Clair Marschall - jest wspaniała pod każdym względem. Jaka jest Twoja opinia o tej odmianie?
Jak sprawuje się Parky? Zauważyłam, że kilka osób ją ma na forum w tym roku i każdy chwali. Może i ja się skuszę na jesień Muszę teraz robić bardziej przemyślane zakupy, bo zaczyna miejsca brakować, a nie chcę na razie tworzyć kolejnych rabat
Jak sprawuje się Parky? Zauważyłam, że kilka osób ją ma na forum w tym roku i każdy chwali. Może i ja się skuszę na jesień Muszę teraz robić bardziej przemyślane zakupy, bo zaczyna miejsca brakować, a nie chcę na razie tworzyć kolejnych rabat
- Alania
- Od: 17 lip 2008, o 21:55
Mam kilka pytań...
Co to za odmiana przetacznika - jasnoróżowy w prawym donym rogu? Możesz zrobić fotki z bliska tego przetacznika? Zachwyca mnie ta bylinka - mam dużo odmian, ale takiego chyba nie.
I co to za róża na łukowatej rabacie z tymi jasnoróżwymi wielkimi pomponami przy białym obelisku?
Cudne to zdjęcie
Jaka to róża w prawym dolnym rogu?
I to co to za ślicznotka?
Co to za odmiana przetacznika - jasnoróżowy w prawym donym rogu? Możesz zrobić fotki z bliska tego przetacznika? Zachwyca mnie ta bylinka - mam dużo odmian, ale takiego chyba nie.
I co to za róża na łukowatej rabacie z tymi jasnoróżwymi wielkimi pomponami przy białym obelisku?
Cudne to zdjęcie
Jaka to róża w prawym dolnym rogu?
I to co to za ślicznotka?
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Majeczka, Twoje rabaty różane są po prostu bajkowe Pierwszą różą, w jakiej się u Ciebie zakochałam był Chippendale, a teraz już kwitnie u mnie No może nie tak cudnie, jak u Ciebie, ale z czasem...
- imwsz
- Od: 22 lip 2011, o 19:39
Maju, rozumiem że Hansestadt Rostock jest na 4 zdjęciu w oddali?
Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
- mieciak49
- 1000p
- Od: 13 paź 2010, o 18:01
Majeczko-jesteś naprawdę mistrzynią w dobieraniu róż kolorystycznie i oczywiście w pielęgnacji,nie mogę się napatrzeć,jak umiejętnie wychwytujesz moment,w którym najlepiej cyknąć zdjęcie różyczce
Bardzo podoba mi się Twoja Julitah,szczególnie te małe falbaneczki na obrzeżach płatków
Bardzo podoba mi się Twoja Julitah,szczególnie te małe falbaneczki na obrzeżach płatków