Zmniejszyłam rozmiar zdjęć i dodałam je ponownie - ale nadal wyświetlają się takie duże, jak poprzednim razem. Nie wiem, co robię nie tak... Ale - na razie je widać w poście jeśli jednak znów będą za duże, to będą musiały wystarczyć linki bo już nie wiem, jak mogę dodać mniejsze
Beatko, róże potrafią zaczarować Uwielbiam je Celinko, dziękuję za cierpliwość w otwieraniu linków Cieszę się, że Ci się podobało
Mi się dobrze otwierają Twoje zdjęcia. Ja swoje dodaję przez fotosik, zaznaczam tylko 500px i jest dobrze.
Pięknie jest teraz w ogrodach, dosłownie nie mogę oczu oderwać od róż. Moje niektóre dopiero zaczynają a są całe w pąkach a te co już kwitną to po prostu bajka. Jeszcze czekam aż zakwitną lilie ( u mnie rosną z różami) i czas mógłby dla mnie stanąć w miejscu. Pięknie wybujała Ci Rosarium Uetersen, moja jest trochę mniejsza.
Picie kawy na łonie natury wśród pięknych kwiatów to chyba jedna z najprzyjemniejszych czynności w życiu
Celinko, mnie także w odpowiednim formacie otwierają się Twoje zdjęcia, wcale nie są za duże.
Twoje róże są piękne, ale przy takich dwóch ogrodnikach to oczywiste
Piękna. Pochwal się późniejszymi kwitnieniami. Pamiętam Twoje ślicznotki. Jak poradziły sobie z upałami w tym roku, a teraz z burzami?
Pozdrawiam, Anna.
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków! Potencjalny ogród Anulli cz. 2